• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yoook kızım burda yırtıldımya agzımda demır degıl ama metal anahtar tadı var dıye:d
kasıgıma bıtek yumurtlama gunu sancı vurdu bıdaha hıc agrımadı(hamıle olmadıgım aylar daha cok kasık sancısı cekerdım:1:)
bacagım hep sızladı..romatızma sandım,kocamında sızlıyodu cunku:1: Ama onunkı gectı benımkı devam ettı..
Ve göguslerımın ucları degıstı,rengı degıl ama uc kısmı zorla ırkılıp uc verıyordu..ucları bı tuhaf olmustu pofuduk bıse..ve ucunun alından damarlar gecmeye basladı kalın ve cıkık..
Adet zamanıysa asırı uyku halı vardı..ve mınıcık bulantılar olustu..kusturcak sekılde degıl ama..mıdem bı hoş olmustu hep

milan tatlım bende de bu sabah bir demir tadı var midem de acayip bulanıyor desem bulanmıyor ağrıyor desem oda değil acayip bir durum sen anlattıkça kendim yazmış gibi okuyorum birde bende 3 gündür geçmeyen bir baş ağrısı war :(

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr millann kız gebemisin anam yani ne kadar sevindim bilemezsin cnm kan testide yaptırdın mı :49: oh oh gebeler cogalıyo benimde gelmedi hala kırmızılar bakalım nasip ya :74::92::124:

yok sadece ıkı koyu cızgıyı gördum..salı kan testı yaptırcam..sımdıde nıye salı dıye yırtılmayın bana..annemle gıtmek ıstıyorum oda salı ızınlı oyuzden:1:

valla ben eğer hamile kalırsam mucize olur heralde...kazayla oldu hesabı :D
hayırlısı artık yaaaaa 2 aydır deniyoruz ama ben çok stres oldum yaaaaa. bana kızacaklar uzun süredir bekleyen arkadaşlar ama kafamda hep sorular vardı doktora gttim beni kontrol etti hersey normal dedi. 2 günde 1 yapın dedi. şimdi kafamda acaba kocamda bişi var mı diorum :( paranoyak oldum yaaa... bu bebek gelmezse galba ben gidecem onun yanına..

allahım olmayanlara,bana dua edenlere,etmeyenlere..hepsıne en kısa zamanda bekletmeden saglıklı bı bebek versın yarabbim..ben hamıle kaldıysam,burdakı herkes hamıle kalır..yolunuz acık kızlar:1:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar:

kızım bu halı ve cam sılmekte keramet var sanırım..bu ay zayıflıcam dıye parcaladım ya kendımı..halı sıle sıle bı hal oldum..nerde hareket orda bereket:D
cam silmeyi bilmem de halı silmekte keramet var:9::9: ben buna inanıyorum.
eğer bende cam silmeye teşebbüs edersem çok işgillenicim :1::1::1: hauahuahauha:27:
angel kalk bi halı sil kız :16:bence bu ay sende de birşey var.
ben gitmeden daha da çoğalsak keşke.

günaydınnnnnnnn kızlarrrr nasılsınızzz?hamileliğime sevinemedm dogru düzgün 2 gündür bulantım basladı agzımın tadı acı acı.pek bişi yiyemiyorummmmmm pöööfffffff:25::25::25::25::25:

hayırlısı artık yaaaaa 2 aydır deniyoruz ama ben çok stres oldum yaaaaa. bana kızacaklar uzun süredir bekleyen arkadaşlar ama kafamda hep sorular vardı doktora gttim beni kontrol etti hersey normal dedi. 2 günde 1 yapın dedi. şimdi kafamda acaba kocamda bişi var mı diorum :( paranoyak oldum yaaa... bu bebek gelmezse galba ben gidecem onun yanına..
eylülcüm bu kadar kafanı meşgul etme cnaım yaa sen düşündükçe o kaçıyor. sen düşünüyorsun vucut geriliyor, bebek de gelmiyor. kendine bi uğraş hobi falan bulsan. bak ben kış boyu örgü bi şeyler yaptım. nasıl zihni dağılıyor insanın.:34: yada kalk spor yap mekik çek

millan cnm yaa ovulasyonunu tam olarak nasıl hspladın dikkt ettin mi ogunlere.. ytktan kalkmamak falann hepsinee bizi aydınlatt luttfeen ışık tut bizee

yok sadece ıkı koyu cızgıyı gördum..salı kan testı yaptırcam..sımdıde nıye salı dıye yırtılmayın bana..annemle gıtmek ıstıyorum oda salı ızınlı oyuzden:1:

kız nasıl sabrediyosun sen öylee..ben yanında olaydım simdi coktan hastanedeydik senle :9: hayırlısı olsun kuzum..kan testiylede onaylatıp gerile gerile gezersin yavrum :24::49:

Evet canim yenisin ama seni ultrasona aldiktan ve hersey normal dedikten sonra ikinci olarak esten sperm testi istiyorlar zaten emin olmak icin. Bence bisey yok ama sistem boyle isliyor. Cok yenisin sabret yaz cikmadan alicaz haberini.

Ne kadar buyuse senin icin daha iyi. Degerler acisindan. Sali gitmen iyi yani.

ooohh bee olumlu bı cevap aldım sonunda bı ertelemem ıcın..buraya gelmeden once hep dusunuyordum kara kara,kızlara nasıl dıcem salı gunu kan testı yaptırcamı dıye:1::1::1: herseye bööğürüyorlar yaa:1::1:

la yürü git...annensiz git sanki kan testini gittiğin gibimi öğreniyorsun :D

aha bak dakka 1 gol 1:1::1: sonucu ne zaman ögrenecegım önemlı degıl..annemle gıtmem önemlı..sen karısma bılmedıgın ıslere..geç gıtmem daha ıyıymıs bak:D

millan cnm yaa ovulasyonunu tam olarak nasıl hspladın dikkt ettin mi ogunlere.. ytktan kalkmamak falann hepsinee bizi aydınlatt luttfeen ışık tut bizee

SAT'tan BAT'a sayin. Kac gun ciktiysa 14 ten cikartin. Cikan sayi sizin yumurtlama gununuz. 5 gun oncesi 2 sonrasi da olasilik gunleri. Gun asiri iliskiye gireceksiniz. Yarim saat yataktan kalkmayacaksiniz. Bitti gitti.

eylülcüm bu kadar kafanı meşgul etme cnaım yaa sen düşündükçe o kaçıyor. sen düşünüyorsun vucut geriliyor, bebek de gelmiyor. kendine bi uğraş hobi falan bulsan. bak ben kış boyu örgü bi şeyler yaptım. nasıl zihni dağılıyor insanın.:34: yada kalk spor yap mekik çek
zaten sporda yapmasan hiç bi hobim yok. örgü falan bana sıkıntı yapıo :) buraya takılıom ama burdda ister istemez kafa oraya gidio :(

Back
X