Neyse bi ürologluğum eksikti tam oldu
Benim şimdi çıkmam lazım kocam gelmek üzeredir..denemeye girdi şu özge karısını sınavda geçmek için
daha kahvaltı yapıcazsofrayı hazırlamam lazım ..
Merak ettiklerini yazın sonra ben cvplarım..
Beyazlım dediğim gibi ihmal etme götür kocanı doktora..
eslemm bacısııııı sırf kocısınnn benı gecsın dıye o sınava gırmedım yoksa darma duman ederdım onu bılesınnnnn
kuzummmm kazansın tabıı benım herıf ne gune duruyo baksın banaaaaa
ben kendımı feda ettım senın içinnnn
francescam erimişin yaw sen...ne ettin paylaş sırlarını bizimlen...minnak kuşum
Canımsınnnnnnnnn...Öptm seni görüşürük...anangile slm söyle
Yavrum o kilonun uzerine 8 kilo aldim. Bekardim o zaman. Esim o halime donmemi istiyo dogumdan sonra spora gidicez beraber.
söylemem miii emmilerrr ayıpsınızzz
zaten dun kocıse mıllanın benım utuyle alakalın esprısını anlatacamm dört döndümmm beee ya dedim arkadas hangı arkadas dıyoooo dedim memleketten sen tanımassınbu sefer dıyo var mı faceınde görmüşümdürrrr
bendende selam söylebak iletmezsen üstüne kalır valla.
Neyse bi ürologluğum eksikti tam oldu
Benim şimdi çıkmam lazım kocam gelmek üzeredir..denemeye girdi şu özge karısını sınavda geçmek için
daha kahvaltı yapıcazsofrayı hazırlamam lazım ..
Merak ettiklerini yazın sonra ben cvplarım..
Beyazlım dediğim gibi ihmal etme götür kocanı doktora..
beyazlım sen benim nursuz suratımı gördünmü
ama birşey diyimmi o halinden 3-4 kilo fazla olsan daha iyi olur...ben o fotoda 64 kiloyum evlendiğimde 49 a düşmüştüm...acaip yorgun halsiz sinirli...gerçi sinirlilik halim hala devam ediyorda
bende gecen gun esimle yuruyoduk bi kopek grdum refleks olarak anaaa ne guzel ayni milanin kopegi gibi dedim benimki milan kim dedi oyle kaldim
söylemem miii emmilerrr ayıpsınızzz
zaten dun kocıse mıllanın benım utuyle alakalın esprısını anlatacamm dört döndümmm beee ya dedim arkadas hangı arkadas dıyoooo dedim memleketten sen tanımassınbu sefer dıyo var mı faceınde görmüşümdürrrr
Yok zaten idealin altindaydim ama o benim bekarlik kilomdu. Deli gibi yer kilo alamazdim. Evlenince hizla kilo almaya basladim. 34 bedendim yani. Simdikini soylemeyim. Bebek de sagolsun bedenimi genislettikce genisletiyor ama kiloyu ben de sevmiyorum ya. 64 ideal kilom. O bile fazla bence. 62 olucam dogum sonrasi insallah. O fotoda 59 kiloydum.
yaa bacılarr bana cok kızcaksınız bılıyorum amaaaa yagmurrr hangınız dııı face eklemısss yaaaa bakıyom bakıyom ama bos bossss
anlayın benı alttan alınn zaten surda kalmısss kepeseseye 17 guncukkkk alttan elıverin bu garibiiiiiii
bende gecen gun esimle yuruyoduk bi kopek grdum refleks olarak anaaa ne guzel ayni milanin kopegi gibi dedim benimki milan kim dedi oyle kaldim
Yok zaten idealin altindaydim ama o benim bekarlik kilomdu. Deli gibi yer kilo alamazdim. Evlenince hizla kilo almaya basladim. 34 bedendim yani. Simdikini soylemeyim. Bebek de sagolsun bedenimi genislettikce genisletiyor ama kiloyu ben de sevmiyorum ya. 64 ideal kilom. O bile fazla bence. 62 olucam dogum sonrasi insallah. O fotoda 59 kiloydum.
benim kendimi tarif etmeme gerek yok sanırımhauaha tek kapalı benim çünkülüm
yavriiiiiii senin bakışların yiterrrr be yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?