Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

anam cok af edersin ama o spermiyogram nasil yapiliyor?

af edersin esim orda mi veriyor örnegi?

Cnm eşin ilk üroloğa randevu alacak 1 yıldır çocuğumuz olmuo diye ..

Sonra doktor diyecek indir donunu : ) ilk elle muayene yapıcak eğer varikosel varsa elle hemen anlaşılıo .. ( varikosel damar genişlemesi demek yani sperm düşüklüğ olanlarda çıkıo)

Sonra ultrasona gönderecek..Daha sonra da hastaneye bağlı olarak ya wc de ya özel bi odada bi bardağa boşalacak işte bu kadar ..ondan sonra direk teste gidecek..

Zaten sonrada herşey belli oluo..Erkekte daha kolay sorun olup olmadığını hemen anliolar ..sonuçta sperme bakiolar sadece..(biraz açık anlattm ksra bakma : ))

Kadında ölemi yok kisti var mı yok tüpler açıkmı yok yumurtalar sağlam mı : ))

Nasil veriyor ki yaaa

ben istemiyorum öyle pis resimlere bakarak vs

eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen piskopata baglamayin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım walla bizim burda hastayı alıyorlar tvli bir odaya gerisini yazmayayım karen bey kızar:) kişiye bağlı birde hastaneye bazıları gerek duymuyor :)

canım benim eşime doktor varikosel teşhisi koydu normalde kısırlık yapıyor ama sperm sayısına bağlı bnm eşimin sperm sayısında sıkıntı olmadığı için doktor ameliyat önermedi ama sperm sayısı az ise ameliyatlar o damarları düzeltiyorlar

Nasil veriyor ki yaaa

ben istemiyorum öyle pis resimlere bakarak vs

eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen piskopata baglamayin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hayır cnm pis resimler falan yok...

Bazı özel yerlerde oda veriolar istersen tv yi açiosan videolar var : )

Ama benm eşim asla izlemez hiç bi zamanda öle vermedi testini..

Wcye girip verdi..

Yani isteye bağlı..

hehhhhh miilan yokk yerini bizim gız aldıııııı

Hayır cnm pis resimler falan yok...

Bazı özel yerlerde oda veriolar istersen tv yi açiosan videolar var : )

Ama benm eşim asla izlemez hiç bi zamanda öle vermedi testini..

Wcye girip verdi..

Yani isteye bağlı..
oha...videomu var...heralde haydar dümenin polikliniğindedir o huaahua yıkarım nan oraları...bizim herife izlettirecek sonra ya adam o kadıncağız ( !) a bakarak normalden fazla randıman verirse ne etçez...her zaman namahrem caziptir ya ...ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…