canım walla bizim burda hastayı alıyorlar tvli bir odaya gerisini yazmayayım karen bey kızar:) kişiye bağlı birde hastaneye bazıları gerek duymuyor :)
canım benim eşime doktor varikosel teşhisi koydu normalde kısırlık yapıyor ama sperm sayısına bağlı bnm eşimin sperm sayısında sıkıntı olmadığı için doktor ameliyat önermedi ama sperm sayısı az ise ameliyatlar o damarları düzeltiyorlar
kuzummm sen hangı sehırde hangı hastanedesınnnnn
illaa söyletecek...hauahuaha...at adamın kahvesine bir ilaç...sonra sen kaçarsın adam kovalar hauhauaha
oha...videomu var...heralde haydar dümenin polikliniğindedir ohuaahua yıkarım nan oraları...bizim herife izlettirecek sonra ya adam o kadıncağız ( !) a bakarak normalden fazla randıman verirse ne etçez...her zaman namahrem caziptir ya ...ondan dedim
kuzummm sen hangı sehırde hangı hastanedesınnnnn
kesin haydar dümenin şubesidir
anammmmmm gitmem ben orayaaaaaa ne o ole tv felann yok bacımmm bana tersssss
İyi gerek yok demişler...Genelde varikosel teşhisi konuşduğu anda doktorlar para almak için de fuzuli ameliyalar yapiolar..
Benim eşimde çift taraflı varikosel çıkmıştı mecbur hemen ameliyat oldu..
Bazıları hemen iyileşme gösterirken bazılarıda uzun yıllar alıyor..
Bak bizim 2 sene olcak nerdeyse şimdi düzelmeye başladı çok şükür ..normal seviyede şu an..ama iyi seviyeye ulaşmak için ilaçlara dewam edioz tabi..
Zaten ne kadar boşaldığını hesaba katmiolar çünkü tabiki daha az oluyor : )) onlar işlevine hızına vs..bakiolar ..
kazen gelecek şimdi topiği darmaduman edecek
canım istanbul dayım medicine hospital asya
hayır canım onlar yarım saat
bir saat ve
bir buçuk saatlik periyodlarla haretliliğine falan bakıyorlar . birde sayısına bakıyorlar.
kaç hareketli kaç hareketsiz ve kuyruklu olup olmadıklarına bakılıyor
şu optimumun ordakimi kız? başka var mı bilmiom ama:)canım istanbul dayım medicine hospital asya
bakma sende :d ey allam ...hauhauah bişiderdimde şimdi alaman çükületam...
Cnm eşin ilk üroloğa randevu alacak 1 yıldır çocuğumuz olmuo diye ..
Sonra doktor diyecek indir donunu : ) ilk elle muayene yapıcak eğer varikosel varsa elle hemen anlaşılıo .. ( varikosel damar genişlemesi demek yani sperm düşüklüğ olanlarda çıkıo)
Sonra ultrasona gönderecek..Daha sonra da hastaneye bağlı olarak ya wc de ya özel bi odada bi bardağa boşalacak işte bu kadar ..ondan sonra direk teste gidecek..
Zaten sonrada herşey belli oluo..Erkekte daha kolay sorun olup olmadığını hemen anliolar ..sonuçta sperme bakiolar sadece..(biraz açık anlattm ksra bakma : ))
Kadında ölemi yok kisti var mı yok tüpler açıkmı yok yumurtalar sağlam mı : ))
canım walla bizim burda hastayı alıyorlar tvli bir odaya gerisini yazmayayım karen bey kızar:) kişiye bağlı birde hastaneye bazıları gerek duymuyor :)
Hayır cnm pis resimler falan yok...
Bazı özel yerlerde oda veriolar istersen tv yi açiosan videolar var : )
Ama benm eşim asla izlemez hiç bi zamanda öle vermedi testini..
Wcye girip verdi..
Yani isteye bağlı..
illaa söyletecek...hauahuaha...at adamın kahvesine bir ilaç...sonra sen kaçarsın adam kovalar hauhauaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?