Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yaw angel resmini buraya koysan daha kolay gorurduk hem faceden daha az kisi var fitik ettin bizi burdaaaaa

rüyan hayırlara çıksın :) inşallah bebişinin işaretidir canım bu rüyan

iyi bari sonunda aldın şuna bak hatun kuzeninin nişanına bi ayakkabı alcak bizi gerdi burda

topuklumu aldın yoksa babet mi ?

topuklu ama az topuklu bacımmm fusyaa rengı balık agzı modelı var ya ondann bole cinderalla ayakkabısı gıbı şeffaf ustunde rengarenk kağıtlardan sus yapmıslarrr hehe nasıl anblattım ama canlandı mı gözündeeee

bu aradaaa benım banyo yalan mı oldu neeeee
ayy ayrılamıyorum yaaaaa neyseeee artıkınnn bıraz takılım burda cıkım daha da girmemm işimı bıtırırr gıderummm anacuguma babacuğumaaaaa

yaniiii bu kadar güzel anlatılır

sindirella seniiiiiiii

güle güle giy bacım sana herşey yakışır

ya o kadar face dediniz bizim bilgisayarda kaynimin facesi otomatik aciliyo bende ordan bakim dedi hic birinizi bulamadim sonra bi baktim bizim dudunden alinti koymuslar faceye hic tanimadigim kisiler biraz onu izlettim yavrularima

zülfiye yaz bak bana canım o zaman :) bebişlere düğün mü izletiyon ne romantik :)

muzmutcum nerdesin hiç sesin çıkmıyo

ya o kadar face dediniz bizim bilgisayarda kaynimin facesi otomatik aciliyo bende ordan bakim dedi hic birinizi bulamadim sonra bi baktim bizim dudunden alinti koymuslar faceye hic tanimadigim kisiler biraz onu izlettim yavrularima

hoşgeldin muzmut nasıl canım herkes face den bahsediyor sıkıldım ben okuyorum sadece

oyyy kıyamamm kuzummmm ben meraklıyım cok ondannnnn
ama bakkk ben kuzenımın sosyetık kaynanası için sosyetık elbıseler ayakkabılar aldımmm ondan bahsedıyozz eslem lee sende katıl bızeeee
daha sosyetık nasıl olunur anlat banaaaaa

sonunda angel yakaladım seni oh be :) ama öyle bi ayar yapmış ki kendi arkadaşlarımın arasında bile ararken çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…