yaw angel resmini buraya koysan daha kolay gorurduk hem faceden daha az kisi var fitik ettin bizi burdaaaaa
yaw angel resmini buraya koysan daha kolay gorurduk hem faceden daha az kisi var fitik ettin bizi burdaaaaa
Hayir ola Insallah,rüyamda gördüm ki Yoncaemeli ariyorum,esi cikiyor hemen sormadan etmeden diyor yoncaemel sana,ve merhabalasiyoruz ama o an ne konusacagimizi bilmiyoruz
anam ben diyorum ki acaba bu bir isaret mi:26:
ay ne olur demeyin bu hatun kafayi iyice siyirtmis,ne yapayim umuduma sim siki sarilmisim iste
cıks koymaam buraya kazen görür beni
iyi bari sonunda aldın şuna bak hatun kuzeninin nişanına bi ayakkabı alcak bizi gerdi burda
topuklumu aldın yoksa babet mi ?
topuklu ama az topuklu bacımmm fusyaa rengı balık agzı modelı var ya ondann bole cinderalla ayakkabısı gıbı şeffaf ustunde rengarenk kağıtlardan sus yapmıslarrr hehe nasıl anblattım ama canlandı mı gözündeeee
hoşgeldin muzmut nasıl canım herkes face den bahsediyor sıkıldım ben okuyorum sadecegunaydin hatunlar biz geldik nasilsiniz bakem yine face muhabbetine baslayacaksaniz ben beklemiyim bosuna
ya o kadar face dediniz bizim bilgisayarda kaynimin facesi otomatik aciliyo bende ordan bakim dedi hic birinizi bulamadim sonra bi baktim bizim dudunden alinti koymuslar faceye hic tanimadigim kisiler biraz onu izlettim yavrularima
muzmutcum nerdesin hiç sesin çıkmıyo
rüyan hayırlara çıksın :) inşallah bebişinin işaretidir canım bu rüyan
yaniiiibu kadar güzel anlatılır
sindirella seniiiiiiii
güle güle giy bacım sana herşey yakışır
Amin canim,Allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün,
sen ne zamandir istiyorsun?
biz iki yillik evliyiz ve bir yildir cocuktan tik yok
hoşgeldin muzmut nasıl canım herkes face den bahsediyor sıkıldım ben okuyorum sadece
hoşgeldin muzmut nasıl canım herkes face den bahsediyor sıkıldım ben okuyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?