Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

heheh bende mağdurum 2 sene dayanabildim hahahah :) neyse bebegime hazırlık yaptım sarı saçlarımda dip çıkınca deli oluyordum kendi rengimden 1 ton koyu yaptım :) kötü mü olmuş

yavrummm guzel olmus tabıkı amaaa hanı derler yaa en cok bu gıdıyo sanaa dıye o bakımdan şeettim benım de tanıdıklarım ıkıye bolunmus durumda bırılerı sarıııııııı bırılerıı su an kı halını tercıh edıyooo
ınsanları begendıremezsın canım benımm en ıyısı sen kendını nasıl hıssedıyosannn

böle idare edim zaten 1 yıl içinde tekrar dönerim :) ben dayanamam böle :)

ayh bende ruh halime göre şalımı değiştiriyorum ayol

içim rahatladı ya mesajı görünce.

hadi cnm hayırlısı olsun inşllh gebesindirr canmcımmm hyırlı hberlerini beklioruz... test yptın mı?? regln geçtimi??

yok daha yapmadim reglim gelmezse gidip kan testi yaptiricam 8 gun sonra hasta olmam lazim ama insallah olmaz:)))sagol canim ya hemen haber vercem insallah:))

He bak orasını hiç düşünmemiştim haince ama iyi fikir

Sen temizliğe dewam cnm boşver dersleri

delüğğğğğğğğğğ
kızımmm anamııı az cok tanıyosunnn o kadın benı sencee ders calışmadan bırakır mııı gidene kadarrr
korkuyommm kuzenın nısanına gıderken yanını ıkı test kıtabı alll kız ıstenırkennn arada sessızlık olurrr ıkı test çözersın dıyecek dıyeee

yok artık

ama senin anandan öle bi izlenim aldım yapar valla

kıyafetinin altına aldınmı ayakkabını nişan için naptın kıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…