heheh bende mağdurum 2 sene dayanabildim hahahah :) neyse bebegime hazırlık yaptım sarı saçlarımda dip çıkınca deli oluyordum kendi rengimden 1 ton koyu yaptım :) kötü mü olmuş
böle idare edim zaten 1 yıl içinde tekrar dönerim :) ben dayanamam böle :)yavrummm guzel olmus tabıkı amaaa hanı derler yaa en cok bu gıdıyo sanaa dıye o bakımdan şeettimbenım de tanıdıklarım ıkıye bolunmus durumda bırılerı sarıııııııı bırılerıı su an kı halını tercıh edıyooo
ınsanları begendıremezsın canım benımm en ıyısı sen kendını nasıl hıssedıyosannn
Yok valla. Encil atesli diye biri cikiyo
E hadi be yeavruum isim gucum var seni gormeden birakamam.
dur laçakma hesap şeettirdim...az baksınlar silcem yine sende üle yapabilirsin...
yavrummm guzel olmus tabıkı amaaa hanı derler yaa en cok bu gıdıyo sanaa dıye o bakımdan şeettimbenım de tanıdıklarım ıkıye bolunmus durumda bırılerı sarıııııııı bırılerıı su an kı halını tercıh edıyooo
ınsanları begendıremezsın canım benımm en ıyısı sen kendını nasıl hıssedıyosannn
bende geldim ..
bikaç gün giremiycem burada da imzam olsun ..
eylül en azından dua listesini ilk sayfaya yapıştırrsan merys in tekrar paylaşmasına gerek kalmaz..topic sahibi ilk sayfada değişimler yapabiliyor ya...
ay evet burası efil efil içim açıldı...
kıskananlar çatlasında çok hoş olmuş hani....bencede çatlasın patlasınnnnn...
hadi cnm hayırlısı olsun inşllh gebesindirr canmcımmm hyırlı hberlerini beklioruz... test yptın mı?? regln geçtimi??
Cakmani bile goremiyoruz valla anlamadim gitti.
kızlar zülfiye yazın kırmızılı ben çıkıyom hemen yanımda eşim var :)
He bak orasını hiç düşünmemiştimhaince ama iyi fikir
Sen temizliğe dewam cnm boşver dersleri
yaw sana mesaj attım sende mimozaya at...10 dakka uraştırmain benyyy...
ayh bende ruh halime göre şalımı değiştiriyorum ayol
yirim gızzz seniiiiii ben de bakınıyommm face de yoksunnnn
delüğğğğğğğğğğ
kızımmm anamııı az cok tanıyosunnn o kadın benı sencee ders calışmadan bırakır mııı gidene kadarrr
korkuyommm kuzenın nısanına gıderken yanını ıkı test kıtabı alll kız ıstenırkennn arada sessızlık olurrr ıkı test çözersın dıyecek dıyeee
böle idare edim zaten 1 yıl içinde tekrar dönerim :) ben dayanamam böle :)
hauahua ateslimiyok anam bende ateş yok...benn kova burcuyum kamilim sana mesaj attım..
angel yok :) kayıplara karışmış herhalde açtı kapadı :)
böle idare edim zaten 1 yıl içinde tekrar dönerim :) ben dayanamam böle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?