en manyak fotoğrafımı koydum sizehauahuahauha deve bilem var...
ya kızlar ilk defa böyle oluyorum ağlayasım geliyo sürekli
hamile değilim işte diyip duruyorum . delirdim mi acaba ben yaa
hiç böyle olmazdım umutla beklerdim canımı sıkmazdım olmayınca da üzülmezdim amaaaan napiim derdim kırmızıları görünce mutsuz olmazdım
niye böyle oldum ben bu ay[/QUO
fazla dusunuyorsun bence kendi kendini bos yere uzme sonucta bu Allah tan gelen birsey o en dogru zaman da sana nasip edecektir:)))
özelden link atılamıyormu....mimoza sende bak bakıyım...yada siz biriniz söleyin ben ekliyim..Yok kizim mesaj da bos yok yani
İyice hirs yaptim. Gmail adresimi versem :))))))))))
ya kızlar ilk defa böyle oluyorum ağlayasım geliyo sürekli
hamile değilim işte diyip duruyorum . delirdim mi acaba ben yaa
hiç böyle olmazdım umutla beklerdim canımı sıkmazdım olmayınca da üzülmezdim amaaaan napiim derdim kırmızıları görünce mutsuz olmazdım
niye böyle oldum ben bu ay
Ooo e daha ne olsun yavrukuş hadi bakem hayırlısı : )
yok artık
ama senin anandan öle bi izlenim aldım yapar valla
kıyafetinin altına aldınmı ayakkabını nişan için naptın kıs
ver bakıyım...belki öyle olur...
ayyy kuzummm bılmıyorumm lınk verebılıyomuyuzzz ama tam benım kokoşluguma yakısır aldım bı ayakkabı gercııı eşimm bu tam senlık özge al bunu dedıı bıde aynı renk portföy aldımmm çok şirinlerrrrr
fazla dusunuyorsun bence kendi kendini bos yere uzme sonucta bu Allah tan gelen birsey o en dogru zaman da sana nasip edecektir:)))
Bana da oldu canim aynisi. Sen ilk defa diyorsun, bana her ay oldu 1 sene boyunca. Hiic canini sikma. Allah cok buyuk. İnsallah tez zamanda bebis verir sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?