Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar yasin listesini 1ci sayfada bulabilirsiniz. yanlız ecem ve merys ben tablo şeklinde ekleyemedim çünkü eklenmio.. hata verio. tablosuz şekilde düzeltmeler yapmaya çalıştım.

ya kızlar ilk defa böyle oluyorum ağlayasım geliyo sürekli
hamile değilim işte diyip duruyorum . delirdim mi acaba ben yaa
hiç böyle olmazdım umutla beklerdim canımı sıkmazdım olmayınca da üzülmezdim amaaaan napiim derdim kırmızıları görünce mutsuz olmazdım

niye böyle oldum ben bu ay

Len delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben o yanlis sayfaya bakiyom dünden beri diyom yav ne oldu herkese nerdeler

anam selam hepinize

adetim ya bugün yada iki vakte kadar gelmemeli

Bana da oldu canim aynisi. Sen ilk defa diyorsun, bana her ay oldu 1 sene boyunca. Hiic canini sikma. Allah cok buyuk. İnsallah tez zamanda bebis verir sana da.

yok artık

ama senin anandan öle bi izlenim aldım yapar valla

kıyafetinin altına aldınmı ayakkabını nişan için naptın kıs

ayyy kuzummm bılmıyorumm lınk verebılıyomuyuzzz ama tam benım kokoşluguma yakısır aldım bı ayakkabı gercııı eşimm bu tam senlık özge al bunu dedıı bıde aynı renk portföy aldımmm çok şirinlerrrrr

iyi bari sonunda aldın şuna bak hatun kuzeninin nişanına bi ayakkabı alcak bizi gerdi burda

topuklumu aldın yoksa babet mi ?

Hayir ola Insallah,rüyamda gördüm ki Yoncaemeli ariyorum,esi cikiyor hemen sormadan etmeden diyor yoncaemel sana,ve merhabalasiyoruz ama o an ne konusacagimizi bilmiyoruz

anam ben diyorum ki acaba bu bir isaret mi:26:

ay ne olur demeyin bu hatun kafayi iyice siyirtmis,ne yapayim umuduma sim siki sarilmisim iste

fazla dusunuyorsun bence kendi kendini bos yere uzme sonucta bu Allah tan gelen birsey o en dogru zaman da sana nasip edecektir:)))

canım evet o kadar haklısın ki zaten hiç hırsım yok çünkü bu elde olan birşey değil allah verirse olacak diye düşünüyorum hep inşallah en doğru zamanda olur canım hem benim hem tüm isteyenlerin
ama bu ay bir acaipim kendimi tanıyamıyorum

Bana da oldu canim aynisi. Sen ilk defa diyorsun, bana her ay oldu 1 sene boyunca. Hiic canini sikma. Allah cok buyuk. İnsallah tez zamanda bebis verir sana da.

aynı şeyleri yaşayanlardan destek almak çok güzel.inşallah canım olur tez zamanda
gerçi düşünüyorum bu yoğunlukta bebek benim neyime diye ama gönül istiyor bir melek kokusu durduramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…