yaw angel resmini buraya koysan daha kolay gorurduk hem faceden daha az kisi var fitik ettin bizi burdaaaaa![]()
cıks koymaam buraya kazen görür beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw angel resmini buraya koysan daha kolay gorurduk hem faceden daha az kisi var fitik ettin bizi burdaaaaa![]()
Hayir ola Insallah,rüyamda gördüm ki Yoncaemeli ariyorum,esi cikiyor hemen sormadan etmeden diyor yoncaemel sana,ve merhabalasiyoruz ama o an ne konusacagimizi bilmiyoruz
anam ben diyorum ki acaba bu bir isaret mi:26:
ay ne olur demeyin bu hatun kafayi iyice siyirtmis,ne yapayim umuduma sim siki sarilmisim iste![]()
cıks koymaam buraya kazen görür beni![]()
iyi bari sonunda aldın şuna bak hatun kuzeninin nişanına bi ayakkabı alcak bizi gerdi burda![]()
topuklumu aldın yoksa babet mi ?
topuklu ama az topuklu bacımmm fusyaa rengı balık agzı modelı var ya ondann bole cinderalla ayakkabısı gıbı şeffaf ustunde rengarenk kağıtlardan sus yapmıslarrr hehe nasıl anblattım ama canlandı mı gözündeeee
hoşgeldin muzmut nasıl canım herkes face den bahsediyor sıkıldım ben okuyorum sadecegunaydin hatunlar biz geldik nasilsiniz bakem yine face muhabbetine baslayacaksaniz ben beklemiyim bosuna![]()
ya o kadar face dediniz bizim bilgisayarda kaynimin facesi otomatik aciliyo bende ordan bakim dedi hic birinizi bulamadim sonra bi baktim bizim dudunden alinti koymuslar faceye hic tanimadigim kisiler biraz onu izlettim yavrularima![]()
muzmutcum nerdesin hiç sesin çıkmıyo![]()
rüyan hayırlara çıksın :) inşallah bebişinin işaretidir canım bu rüyan![]()
yaniiiibu kadar güzel anlatılır
sindirella seniiiiiiii![]()
güle güle giy bacım sana herşey yakışır![]()
Amin canim,Allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün,
sen ne zamandir istiyorsun?
biz iki yillik evliyiz ve bir yildir cocuktan tik yok![]()
hoşgeldin muzmut nasıl canım herkes face den bahsediyor sıkıldım ben okuyorum sadece![]()
hoşgeldin muzmut nasıl canım herkes face den bahsediyor sıkıldım ben okuyorum sadece![]()