• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız bende 26 aralık 2009da evlendim aynı gün evlenmişiz :) bende çagrı merkezinde çalıştım hahah çok ortak noktamız varmış :)):16:

ayyyyyy evetttt aynı gunnnn o mutlulugu tatmısızz kuzummmm hahahaaa sende benım gıbı cagrı merkesı magdurusunnn demekkkk:9::9::9::9::9:
kuzummmm saclarına bayıldımmmm supersınnn ama nıye boyattınnnn yaaaaaa:14::14::14::14::14:

kızzz bacımm sen demedın mııı anan gelıyooo her yerı kırklaaaaaa ben de ole ettimmmmm:9::9::9::9:
kocısınde canını cıkardımmm temızlkte kendımın de banyoya artık dermanım kalmadı dunnn ben de bu sabah yaparım dedıydımmm
anamlarr memleketten dırekkk dayımlara gectılar kuzummm dedem dayım da var arabada kuzenın nısanı varda cmt onun için kocıs ısten cıksınnn onları almaya gıtcezzz oyyyy bı de yıgenım geldı teyzesının tek kuzusuuuu ılk göz agrısııı

aferin kıs :9: :9: gerçi seninki şimdi seni oturtur işleri kendi yapar sen ders çalış diye :60:

oh valla küçüğünden büyüğüne bütün aile gelmişş oooh hayat sana güzel şekercim hadi gözün aydın :32:

ayyyyyy evetttt aynı gunnnn o mutlulugu tatmısızz kuzummmm hahahaaa sende benım gıbı cagrı merkesı magdurusunnn demekkkk:9::9::9::9::9:
kuzummmm saclarına bayıldımmmm supersınnn ama nıye boyattınnnn yaaaaaa:14::14::14::14::14:

heheh bende mağdurum 2 sene dayanabildim hahahah :) neyse bebegime hazırlık yaptım sarı saçlarımda dip çıkınca deli oluyordum kendi rengimden 1 ton koyu yaptım :) kötü mü olmuş :(

hamileliğin ilk günlerinde uyku hali bi sersemlik oluyo ya daha önce hamile kalanlar anlıyo onu :) bana da biri demişti hamilemisin kesin öylesin diye ki ben bilmiyodum bile daha :)

oooo bu konu da kadin bayagi tecrubeli 12 cocugu var:))))esime soyledim adam sevicten bayilacakti:)))benden cok istiyor nasil sabredek 2 hafta bilmiyorum

aferin kıs :9: :9: gerçi seninki şimdi seni oturtur işleri kendi yapar sen ders çalış diye :60:

oh valla küçüğünden büyüğüne bütün aile gelmişş oooh hayat sana güzel şekercim hadi gözün aydın :32:

saoll bıtanemmmm
kuzumm yaa bıraktım artık ders calışmayı yoksaa psıkolojım ıyıce çökecekkk sadece deneme yapıyorum artı kendımee hayırlısı olsunnn benımkısı olmazsa kocişinnn bı rakıpten kurtulur hehehehee:9::9::9::9:

mimozagerbera millan eylull ekledım var mı artırann sago_lera canımm sen millan da eklısın dımıı ordan eklım senı de

kızlar dün akşam bi rüya gördümm. altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? hayırdır inşallahhhhh:52:

canım altın her şartta bebiş demektir hayırlı olsun rüyan bebiş geliyor inşallah :52::52:

millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım :52::52::52::52:

bu erkekler hep mi aynı yaa :1: benim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. :9: sanki hiç hamile kalmayacam ben. adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş :9:

benim eşim tam tersi lekelenme başlayınca tamam adet oldum bu ay da geçti diyorum. yok belli olmaz tam olarak hasta olana kadar umut var diyor :D

kızlar bi de ayıp bişey sorucam dediniz ya sabah saatleri iyiymiş diye :D peki sabahın 4 ü sayılır mı acaba :D eşim uyumaktaydı uyanık değildi benim yüzümden uyandı. utandım :D

zaten artık yumtiş dönemim bitti bugün :D bundan sonra ne çıkarsa bahtıma

kızlar ecem nerelerde yaa gören var mı :44:test yapmıştı silik çizgisi vardı nereye gitti bu kız

saoll bıtanemmmm
kuzumm yaa bıraktım artık ders calışmayı yoksaa psıkolojım ıyıce çökecekkk sadece deneme yapıyorum artı kendımee hayırlısı olsunnn benımkısı olmazsa kocişinnn bı rakıpten kurtulur hehehehee:9::9::9::9:

mimozagerbera millan eylull ekledım var mı artırann sago_lera canımm sen millan da eklısın dımıı ordan eklım senı de

He bak orasını hiç düşünmemiştim :27: :27: :27: haince ama iyi fikir :1:

Sen temizliğe dewam cnm boşver dersleri :33:

gunaydin hatunlar biz geldik nasilsiniz bakem yine face muhabbetine baslayacaksaniz ben beklemiyim bosuna:14::14:

Back
X