Bi kerede şöyle mucizevi bişiy başıma gelmez![]()
![]()
insallah dogrudur kadin butun kizlarinin hamileleiklerini bildin(kizlarindan once):)))2 haftaya belli olur artik ozaman soylerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kerede şöyle mucizevi bişiy başıma gelmez![]()
![]()
kız bende 26 aralık 2009da evlendim aynı gün evlenmişiz :) bende çagrı merkezinde çalıştım hahah çok ortak noktamız varmış :))![]()
yaptım looama bakın kapatam fena tırsıyom çünkü...encıl aydın bakınınız...
kızzz bacımm sen demedın mııı anan gelıyooo her yerı kırklaaaaaa ben de ole ettimmmmm
kocısınde canını cıkardımmm temızlkte kendımın de banyoya artık dermanım kalmadı dunnn ben de bu sabah yaparım dedıydımmm
anamlarr memleketten dırekkk dayımlara gectılar kuzummm dedem dayım da var arabada kuzenın nısanı varda cmt onun için kocıs ısten cıksınnn onları almaya gıtcezzz oyyyy bı de yıgenım geldı teyzesının tek kuzusuuuu ılk göz agrısııı
vlla bnada iki gündür yüzümü gören herkez sende gebelik senduromumu var diır müdürüm bile direk gebe misin dedi ama maalesef regil haftaamm..
yaptım looama bakın kapatam fena tırsıyom çünkü...encıl aydın bakınınız...
Kizim yok ya cikmiyosun. Gizledin mi ne yaptin yaaa((
ayyyyyy evetttt aynı gunnnn o mutlulugu tatmısızz kuzummmm hahahaaa sende benım gıbı cagrı merkesı magdurusunnn demekkkk
kuzummmm saclarına bayıldımmmm supersınnn ama nıye boyattınnnn yaaaaaa![]()
hamileliğin ilk günlerinde uyku hali bi sersemlik oluyo ya daha önce hamile kalanlar anlıyo onu :) bana da biri demişti hamilemisin kesin öylesin diye ki ben bilmiyodum bile daha :)
aferin kıs![]()
gerçi seninki şimdi seni oturtur işleri kendi yapar sen ders çalış diye
![]()
oh valla küçüğünden büyüğüne bütün aile gelmişş oooh hayat sana güzel şekercim hadi gözün aydın![]()
bak bidaha nursuz suratıma![]()
kızlar dün akşam bi rüya gördümm. altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? hayırdır inşallahhhhh![]()
millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım
bu erkekler hep mi aynı yaabenim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor..
sanki hiç hamile kalmayacam ben. adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş
![]()
Yok yavrum yok. Acaba yeni kayit olunca aninda gorunmuyo mu?
saoll bıtanemmmm
kuzumm yaa bıraktım artık ders calışmayı yoksaa psıkolojım ıyıce çökecekkk sadece deneme yapıyorum artı kendımee hayırlısı olsunnn benımkısı olmazsa kocişinnn bı rakıpten kurtulur hehehehee
mimozagerbera millan eylull ekledım var mı artırann sago_lera canımm sen millan da eklısın dımıı ordan eklım senı de
sendromlardan ziya de kadin gozunden cok belli dedi:-s ayna da gozuma baktim ben bisey goremedim ama hayirli bakalim:))
encıl aydın yaz bidaha bakıyım...ee ulaşılması zor insanızahauah
gunaydin hatunlar biz geldik nasilsiniz bakem yine face muhabbetine baslayacaksaniz ben beklemiyim bosuna![]()
gunaydin hatunlar biz geldik nasilsiniz bakem yine face muhabbetine baslayacaksaniz ben beklemiyim bosuna![]()