İclal aydin geliyo insanin aklina hemen. Ben bir de yurtdisnda rahat kullanacagi bir isim bulmam gerekiyor.
selin koy ecnebice celine denir telaffuzu kolay olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İclal aydin geliyo insanin aklina hemen. Ben bir de yurtdisnda rahat kullanacagi bir isim bulmam gerekiyor.
bu arada hAmişler size birşey sorucam bende kasıklarımda batma oluyor pantolon bile sıkıyor yani hemen acımaya başlıyor hele kot pantolonda daha çok sızlıyor. ayağımın üzerine basamıyorum bile sizde de böyle oldu mu _?
inş cnm hayırlısı neyse o olsun..senin bat ne zaman geçtinmi gününü ?
Sen geçen ay kan testimi yapmışdın yanlışmı hatırliorum :44:
selin koy ecnebice celine denir telaffuzu kolay olur![]()
günaydınnnnnnn kuzularımmmmmm ben geldimmmmmmm
oyyyy eylulcugumu ve millanımı gördümmm kız yerim ben siziiiii güzellerrrrrrr
45 dakıkam varr temızlk bıttı anacımmm bı banyo kaldıııı bırınız gelın yardım edın azıcık bı zahmett belım tutulduuuuuu
kım kaldı eklenecek face de bakammmmmmmsszssz
gunaydun güzel hatunlar ...napiysizzzz...bugun çakma face alacam size özel
![]()
elbiseden değilde canım ayakta kalınca çok oluyo sırt üstü yatarken falanda.mutlaka ayaklarımı çekmek zorunda kalıyorum karnıma doğru
şiiiiiii annemler gelmıss ben hala sızın yanınızdayımmm ama beni sallayan yok bakıyorumda saolun beeeeeeeee![]()
günaydınnnnnnn kuzularımmmmmm ben geldimmmmmmm
oyyyy eylulcugumu ve millanımı gördümmm kız yerim ben siziiiii güzellerrrrrrr
45 dakıkam varr temızlk bıttı anacımmm bı banyo kaldıııı bırınız gelın yardım edın azıcık bı zahmett belım tutulduuuuuu
kım kaldı eklenecek face de bakammmmmmmsszssz
bat 14 hazirandı canım adet öncesinde yapmıştım tahlil birşey çıkmadı dün muayene oldum kese falan görülmedi doktor hanım biraz bekleyelim adet olmazsan haftasonuna doğru kanda bakarız dedi. Arkadaşda beni rüyasında hamile görmüş bende kendimi test yaparken görmüştüm dün çift çizgi çıkmıştı :)![]()
bu arada hAmişler size birşey sorucam bende kasıklarımda batma oluyor pantolon bile sıkıyor yani hemen acımaya başlıyor hele kot pantolonda daha çok sızlıyor. ayağımın üzerine basamıyorum bile sizde de böyle oldu mu _?
ya dun garip bisey oldu arkadasimin annesini ziyarete gittim kadin geldi 2.dk oturmadan yuzume bakti sen hamile misin???dedi bana,cok sasirdim!!!daha degilim dedim agrilarin varmi belinde kasiklarinda gogsunde diye sordu var dedim sen kesin hamilesin dedi e hadi innsssaaalllaaahhhhh:))))
ya dun garip bisey oldu arkadasimin annesini ziyarete gittim kadin geldi 2.dk oturmadan yuzume bakti sen hamile misin???dedi bana,cok sasirdim!!!daha degilim dedim agrilarin varmi belinde kasiklarinda gogsunde diye sordu var dedim sen kesin hamilesin dedi e hadi innsssaaalllaaahhhhh:))))
Kizim hadi seni cok merak ediyorum. Assolist oldun basimiza heee :)
Günaydın fıstık hoşgeldin
Kız bu ne temizlik bitmedi bi türlü kaç aydır temizlik yapmion![]()
anangiller gelmedimi hala ?