• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydınnnnnnn kuzularımmmmmm ben geldimmmmmmm:21::21:
oyyyy eylulcugumu ve millanımı gördümmm kız yerim ben siziiiii güzellerrrrrrr
45 dakıkam varr temızlk bıttı anacımmm bı banyo kaldıııı bırınız gelın yardım edın azıcık bı zahmett belım tutulduuuuuu:14::14:
kım kaldı eklenecek face de bakammmmmmmsszssz

bu arada hAmişler size birşey sorucam bende kasıklarımda batma oluyor pantolon bile sıkıyor yani hemen acımaya başlıyor hele kot pantolonda daha çok sızlıyor. ayağımın üzerine basamıyorum bile sizde de böyle oldu mu _?

elbiseden değilde canım ayakta kalınca çok oluyo sırt üstü yatarken falanda.mutlaka ayaklarımı çekmek zorunda kalıyorum karnıma doğru

inş cnm hayırlısı neyse o olsun..senin bat ne zaman geçtinmi gününü ?

Sen geçen ay kan testimi yapmışdın yanlışmı hatırliorum :44:

bat 14 hazirandı canım adet öncesinde yapmıştım tahlil birşey çıkmadı dün muayene oldum kese falan görülmedi doktor hanım biraz bekleyelim adet olmazsan haftasonuna doğru kanda bakarız dedi. Arkadaşda beni rüyasında hamile görmüş bende kendimi test yaparken görmüştüm dün çift çizgi çıkmıştı :):19:

45 dakıkam varr temızlk bıttı anacımmm bı banyo kaldıııı bırınız gelın yardım edın azıcık bı zahmett belım tutulduuuuuu:14::14:

Günaydın fıstık hoşgeldin :21:

Kız bu ne temizlik bitmedi bi türlü kaç aydır temizlik yapmion :9: :9:

anangiller gelmedimi hala ?

elbiseden değilde canım ayakta kalınca çok oluyo sırt üstü yatarken falanda.mutlaka ayaklarımı çekmek zorunda kalıyorum karnıma doğru

canım ayakta kalınca benimde çok ağrıma oluyor hızlı yürüdüğüm zamanda sızlıyor. Geçen akşam yemek yaparken baya ayakta kaldım hemen sızlamaya başladı eşime toplattım masayı :)

ya dun garip bisey oldu arkadasimin annesini ziyarete gittim kadin geldi 2.dk oturmadan yuzume bakti sen hamile misin???dedi bana,cok sasirdim!!!daha degilim dedim agrilarin varmi belinde kasiklarinda gogsunde diye sordu var dedim sen kesin hamilesin dedi e hadi innsssaaalllaaahhhhh:))))

kız bende 26 aralık 2009da evlendim aynı gün evlenmişiz :) bende çagrı merkezinde çalıştım hahah çok ortak noktamız varmış :)):16:

bat 14 hazirandı canım adet öncesinde yapmıştım tahlil birşey çıkmadı dün muayene oldum kese falan görülmedi doktor hanım biraz bekleyelim adet olmazsan haftasonuna doğru kanda bakarız dedi. Arkadaşda beni rüyasında hamile görmüş bende kendimi test yaparken görmüştüm dün çift çizgi çıkmıştı :):19:

Ooo e daha ne olsun yavrukuş hadi bakem hayırlısı : )

bu arada hAmişler size birşey sorucam bende kasıklarımda batma oluyor pantolon bile sıkıyor yani hemen acımaya başlıyor hele kot pantolonda daha çok sızlıyor. ayağımın üzerine basamıyorum bile sizde de böyle oldu mu _?

Ben hic pantalon giyemiyorum canim. Allahtan yaza denk geldi. Hep elbise giyiyorum.

ya dun garip bisey oldu arkadasimin annesini ziyarete gittim kadin geldi 2.dk oturmadan yuzume bakti sen hamile misin???dedi bana,cok sasirdim!!!daha degilim dedim agrilarin varmi belinde kasiklarinda gogsunde diye sordu var dedim sen kesin hamilesin dedi e hadi innsssaaalllaaahhhhh:))))

vlla bnada iki gündür yüzümü gören herkez sende gebelik senduromumu var diır müdürüm bile direk gebe misin dedi ama maalesef regil haftaamm..

Bi kerede şöyle mucizevi bişiy başıma gelmez :9: :9:

hamileliğin ilk günlerinde uyku hali bi sersemlik oluyo ya daha önce hamile kalanlar anlıyo onu :) bana da biri demişti hamilemisin kesin öylesin diye ki ben bilmiyodum bile daha :)

Günaydın fıstık hoşgeldin :21:

Kız bu ne temizlik bitmedi bi türlü kaç aydır temizlik yapmion :9: :9:

anangiller gelmedimi hala ?

kızzz bacımm sen demedın mııı anan gelıyooo her yerı kırklaaaaaa ben de ole ettimmmmm:9::9::9::9:
kocısınde canını cıkardımmm temızlkte kendımın de banyoya artık dermanım kalmadı dunnn ben de bu sabah yaparım dedıydımmm
anamlarr memleketten dırekkk dayımlara gectılar kuzummm dedem dayım da var arabada kuzenın nısanı varda cmt onun için kocıs ısten cıksınnn onları almaya gıtcezzz oyyyy bı de yıgenım geldı teyzesının tek kuzusuuuu ılk göz agrısııı

Back
X