Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayyyy angel gelmiş hoşgeldin canımaman ne kadar yazmışsınız öyle oku oku nevrim döndü
gelelim cevaplara[
QUOTE=angel_87;25159107]aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim
bu arada
beni yaşıtlarım hariç herkes çok sever...çocuklar yaşlılar...psikologa gittim bir ara bi testler bişiler etti...benim zeka seviyem yaşıtlarımdan yukarıymış...onlardan daha önce gidiyormuşum bundan ötürü yaşıtlarımla anlaşamıyorum...e buraya kadar tamamda ...çocuklarda çok seviyo beni ...burdan yüksek zekayım falan diye hava atmadığımı belirtiyim...azcık geri olmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü
![]()
namazda zaten kadın burnunu çekiyor...çocuğunu düzeltiyor...kuran yerde...bir kere kurana bastım bilmeden...en deli olanıda camide uyuyorlar uyuyorlar...hoca allahu ekber diyor bunlar uyanıyor namaz kılıyorlar...biz kendimizi kolluyoruzkaçtımı kaçmadımı diye...
hadi maşallahhhhhh canımikinci idrar testim de pozitifbacularrrrrrrrrrrrr
![]()
ikinci idrar testim de pozitifbacularrrrrrrrrrrrr
![]()
inan ilgilenmiyorum ama bir kere yine kabe yanında adam dibimde arkadaşlarla hiltona gdiyoruz gezmeye...ama arkamda adam istifini hiçç bozmuyor...dibimde ben buna bir saydırdım...meğer önümdeki adam türkmüş...sen karadenizlimisin dediçokmu belli oluyor dedim...evet karadenizliler akresif olur dedi
oda lazmış hauhaua...agresif demiyor hemşerim benim
ama adamı bir hallettim arkasına bakmadan kayboldu...kız bunlarla ilgilenmesende bir enteresanlar sıcaktanmı ne....
![]()
Guzelim valla benimki de kiyameti kopartmisti. Ben de kizlik soyadimi kaldirip, kendimi aramalara kapattim. Sen sag ben selamet. Arayan bulamiyor anlayacagin :)
yaa bende aramalara kapatmak ıstıyorum nasıl yapcam bılmıyorum..yardııııııımmmmgerekırse sıfremı verım sen yap daha serpil
Ben iki sene oldu yapali canim. Zaman tunelinden sonra degisti galiba. Ben bir bakayim da sana soylerim.
valla yakalancam dıye korkuyorum yaaaa..aaa psikolojım bozuldu,cocugum kötu etkılenıyor![]()
ben az önce birini ekledim ama :) soyadının sonu Y :) kim acep :)sen misin kızBeni ekleyen yeni guzel kim arkadaslar :)
valla yakalancam dıye korkuyorum yaaaa..aaa psikolojım bozuldu,cocugum kötu etkılenıyor![]()
ben az önce birini ekledim ama :) soyadının sonu Y :) kim acep :)sen misin kız
gizlilikten kapat kız ne yapmak istiyorsan!hem benımkı zaman tunelınde degıl,görsen hatırlarsın kesın nerden yaptıgınıdun arattım kendımı cıkmadı ama sonucta burdan eklıyenlerler aratıp buluyor..keşke adımı kullanmasaydım..o degısmezmı pekı yaaaaaaaaaa
![]()
Canim, anasayfadan gizlilik ayalarina gir. Orada ozellestir kendini cok kolay. Sen bile kendini bulamazsin :)