• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aman ne kadar yazmışsınız öyle oku oku nevrim döndü :1:
gelelim cevaplara :1:[

QUOTE=angel_87;25159107]aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim :D
bu arada
beni yaşıtlarım hariç herkes çok sever...:D çocuklar yaşlılar...psikologa gittim bir ara bi testler bişiler etti...benim zeka seviyem yaşıtlarımdan yukarıymış...onlardan daha önce gidiyormuşum bundan ötürü yaşıtlarımla anlaşamıyorum...e buraya kadar tamamda ...çocuklarda çok seviyo beni ...burdan yüksek zekayım falan diye hava atmadığımı belirtiyim...azcık geri olmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü :27::27::27:
vayyyy angel gelmiş hoşgeldin canım :16:

teşekkür ederim elauğur kendi adıma da millanın adına da. ama ben kendime garanti gözüyle bakmıyorum pazartesi ye kadar bekleycem bakalım adet olmazsam sevinirim.

:9:

Allah kabul etsin muzmut cum

ayy sen arabistanda mı yaşıyorsun :7: bende yakında arabistanda olacağım inşallah.

bak sennnnn hacı hanım hacı hanım tecrübelerinden faydalanabilir miyim

bende temmuzun 25ine kadar yokum :))

anlat angel anlat :52:[/QUOTE]

oyle mi??umre icin mi geleceksin??gerci bu aylar coookkk sicak olur allah kolaylik versin

kızlar ben geldim bi görünüm dedim ne var ne yokk amma çok çeneniz düşmüş :) naptınız ? hamiş haberleri var mı? :27: az sonra gene çıkcam :(

namazda zaten kadın burnunu çekiyor...çocuğunu düzeltiyor...kuran yerde...bir kere kurana bastım bilmeden...en deli olanıda camide uyuyorlar uyuyorlar...hoca allahu ekber diyor bunlar uyanıyor namaz kılıyorlar...biz kendimizi kolluyoruz :D kaçtımı kaçmadımı diye...

evet ne yazikki oyle hatta Harem de bile oyleler sonucta uyuyunca abdest falan kalmaz benim ilk baslarda garibime gitmisti de simdi alistim:))

Sigara icen arkadaslar bol bol kiraz yiyin.
Hem vucuttan nikotini atiyormus hem de sigaranin zarar verdigi yerleri onariyormus. Ben de kilo kilo yiyodum cok sukur.

inan ilgilenmiyorum ama bir kere yine kabe yanında adam dibimde arkadaşlarla hiltona gdiyoruz gezmeye...ama arkamda adam istifini hiçç bozmuyor...dibimde ben buna bir saydırdım...meğer önümdeki adam türkmüş...sen karadenizlimisin dedi :D çokmu belli oluyor dedim...evet karadenizliler akresif olur dedi :D oda lazmış hauhaua...agresif demiyor hemşerim benim :D ama adamı bir hallettim arkasına bakmadan kayboldu...kız bunlarla ilgilenmesende bir enteresanlar sıcaktanmı ne....:52::52::52:

valla haremde bisey soylerken 1000 defa dusunmek lazim her yer turk kayniyor ben ocakta mekkedeyim mansallah heryerde turkler vardi cok kalabalikti:))

Guzelim valla benimki de kiyameti kopartmisti. Ben de kizlik soyadimi kaldirip, kendimi aramalara kapattim. Sen sag ben selamet. Arayan bulamiyor anlayacagin :)

yaa bende aramalara kapatmak ıstıyorum nasıl yapcam bılmıyorum..yardııııııımmmm:D gerekırse sıfremı verım sen yap daha serpil

hem benımkı zaman tunelınde degıl,görsen hatırlarsın kesın nerden yaptıgını:1::1: dun arattım kendımı cıkmadı ama sonucta burdan eklıyenlerler aratıp buluyor..keşke adımı kullanmasaydım..o degısmezmı pekı yaaaaaaaaaa:27::27:

hem benımkı zaman tunelınde degıl,görsen hatırlarsın kesın nerden yaptıgını:1::1: dun arattım kendımı cıkmadı ama sonucta burdan eklıyenlerler aratıp buluyor..keşke adımı kullanmasaydım..o degısmezmı pekı yaaaaaaaaaa:27::27:
gizlilikten kapat kız ne yapmak istiyorsan!

Canim, anasayfadan gizlilik ayalarina gir. Orada ozellestir kendini cok kolay. Sen bile kendini bulamazsin :)

suan acamam esımın gelme saatı..yarın yapacam artık..aay anam ben bıle bulamıyım...yaa sankı erkeklerle konusuyorum gıbı panık oldum yaa yakalancam dıye..hergun gecmısı sılıyorum,hergun hotmaıl acıp,ılk benımkının ısmı mı yazıyor dıye kontrol edıyorum..faceyı acıp kapatınca ılk benım adresmı görunuyor dıye kontrol edıyorum..evde arkama baka baka yuruyorum,sıyırdım ıyıce yaaaaaaaaaaaaaa:27:

Back
X