evet burda namazi farkli kilarlar sunneti kilmazlar mesela burda ben kilincada cokk gariplerine gidiyor:-s tek sunnet 4 defa evlenmek:))zaten suudili arkadasimla bunu cok konusuyoruz o diyorki bizde esarp islamiyetten once vardi cogu insan islam icin degil adet,ayip oldugu icin kapatiyor diyor,
evet burda namazi farkli kilarlar sunneti kilmazlar mesela burda ben kilincada cokk gariplerine gidiyor:-s tek sunnet 4 defa evlenmek:))zaten suudili arkadasimla bunu cok konusuyoruz o diyorki bizde esarp islamiyetten once vardi cogu insan islam icin degil adet,ayip oldugu icin kapatiyor diyor,
canım bizimkiler birbirine benziyor hatta ilk zamanlar baya karıştırıorduk ama şimdi biri diğerinden daha cılız ayırabiliyoruz oradan :)
ahuaha ...bak zemzem towerda ikinci katta bir kozmetikçi var ...orada bir satıcı ile konuşuyorum parfüm alıcam...bu kamil anladı türk olduğumu...türkiş hacı maşallah maşallah ağzı kulaklarında...dedim kocam gelirse görücem maşallahı...oda iyi birşey dedim sandı..inşallah inşallah dedi...hauaha kopuş arkadaşımla ben...
kabenin orda sefa mervenin olduğu yolun kenarında oturuyoruz...bir adam geldi ama kaç kere gemiştir önümüzden...eşime dedi bu eşinmi ..yüzünü kapatsın fitne fitne...ulan demek istemiyorum ama hay adam diyim...sen allahın evine gelmişsin...çarşaf giyinmiş ...eldiven takmış birinin yüzünemi heves ettin...senin beynin fitne...dedim tabi eşime birşey diyemedim o sıcakta...bir yandan adama içimden saydırıyorum...bir yandan yürüyorum...sonra birde buna güneş gözlüğü eklendiki o ayrı bir muamma...hele ihramdan çıkmamız apayrı...hauahuha...
Valla aklımda kalan geçenlerde bi tanıdık vardı 2 çocuğu vardı sonra dan çıkmış yara hemen yaktırdı..
Fazlada bi bilgim yok bu konuda senide yanlış yönlendirmek istemem cnm..Ama doktor sorun olmaz diosa olmaz heralde..
Ama bir ay ekşın yapamicaz diye de ihmal etme..
Ben geçen ramazan diodum ki heralde bi daha ki ramazana hamile kalırım ama nerdeeee kaç ay geçti üstünden ..kurtul gitsin die dedim ben..
Kizlar maasallah diyelim buradaki herkes arka arkaya hamile kaliyor nazar degmesin. Cok ugurlu bir yer oldu burasi.
inan ilgilenmiyorum ama bir kere yine kabe yanında adam dibimde arkadaşlarla hiltona gdiyoruz gezmeye...ama arkamda adam istifini hiçç bozmuyor...dibimde ben buna bir saydırdım...meğer önümdeki adam türkmüş...sen karadenizlimisin dedihahahaa:))turkish haci haa iyiymis:)diyi mi ama insani zorla gunaha sokuyorlar:))gerci ben biraz korumdur etrafimla fazla ilgilenen biri olmadigim icin bana bakanlari genelde esim gorur garibim oda kendi kendine soylenip durur,bi daha nasib olurda gidersen sana tavsiye cevrenle hiiicc ilgilenme ister istemez canin sıkılıyor cunku:))
angeeeeeeeeeelll geldınmı sonunda firariiiidunku egoluu sendın dımııııııııııııı
benide hamile birakmayin sakin daha evli degil bisey degilim
hayırlı olsun canım nasıl öğrendim hamişliğiniangeeeeeeeeeelll geldınmı sonunda firariiiidunku egoluu sendın dımııııııııııııı
hadi inşallahh milanımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahh hamişsindir inşallahhh bitanemmmmmmm ayy çok sevindirik oldum yaa aldıkça haberlerinizi duygulanıyorummmm cansınzıbu sefer oldu galıba francesca..normalde 5 gun gectı ama ben 2 gun gectı dıye dusunuyorum..bende 1 hafta önden adet göruyorum yaa..enson 19 mayısta adet olmustum..ve hala olmadım bugun 19 hazıran..sanırım hamıleyım..hıc gecıkme olmaz bende,yarın falan test yapcam
bende de var o ağrılardan tatlı kasık ağrıları yanmalar aşağı baskı falan :)bende adet olucam sanıyordumm kasık agrısı bel agrısı gögüs agrısı falan ama adet olmadım ve hamileyimm ögreneli 1 hafta oldu hala ara ara kasık agrısı oluyorrr
bitanemm bol bol su içç ve hamilelikte de kullanılabilen ilaç varmış geçen bu sebeple idrar tahlili yaptırdım doktora doktor hamile isen özellikle tedavi olmalısın demiştiilk defa burda duydum onuda adetimden 1 hafta önce rahatsızlandım hastaneye gittik eşimle orda dedim ki gebe olabilirim ona göre tedavi uygulayın kan aldılar test için negatif çıktı bana da idrar yollarımda enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç verdi ama kullanmadım durum bu kızlar sizce ne yapmalıyım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbencede hamileeee
aynen bendede bazı şeler sışında adet belirtisi yoktuBenim kuzenimde belirti olmadi hic.
Adeti hep 1-2 ay gecikirdi onun. O nedenle doktora gittiginde 2.5 aylik hamile oldugunu ogrendi. Hicbir belirti olmamis. Buyrun, boylesi de var yani.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu arada 8 asker sehit olmus yaaa coook uzuldum(((Allah rahmet eylesin
bu rahatsızlık gebelik oluşumuna engel midir kızlar yada zorlaştırır mı hamile kalmayı
ayıpsın kim olacak tabiki bendim
Guzelim bilmiyorum valla buraya giren bos cikamiyo dikkatli ol
teşekkür ederim elauğur kendi adıma da millanın adına da. ama ben kendime garanti gözüyle bakmıyorum pazartesi ye kadar bekleycem bakalım adet olmazsam sevinirim.soooon keeezzz yazıyorummmmmmmmmmm meryem ve milan hayırlı olsun bebişlerinizzzz allah kucagınıza almayıda nasip etsinnnnnnnnnanam bi cvp veren yok haaa
Kazen bizi burda bulamaz dimiiiiii
Allah kabul etsin muzmut cumeary1 ve eylulun yasinleri okunup duasi yapildi allah kabul etsin eylulun ki yarin ama hizimi alamayip onuda okumusum
ayy sen arabistanda mı yaşıyorsunsen sicagi gel de arabistan da gor cehennemin kapisi acik mi kaldi ne?? o utulerden bende de var ya(
bak sennnnn hacı hanım hacı hanım tecrübelerinden faydalanabilir miyimbende dubai-katar-ve hacı olarak mekkeye gitmiştim...ama ben oraları çok seviyorum ...kız bize taktik ver arap kadınlarını gördüm çok süslüler ne bakım yapıyorlarhauahua
iyi hos diyonuzda bacilar deminden beri nette bakiyom ne kadar risklymis durumum yaw her iki bebeginide saglikla kucagina alan nerdeyse yok yani szde bana ekstr dua edin odeselim
bende temmuzun 25ine kadar yokum :))kızlar temmuzun ilk haftası yokum.... izin dilekçem onaylanmış çok mutluyummmmm :)
ahuaha ...bak zemzem towerda ikinci katta bir kozmetikçi var ...orada bir satıcı ile konuşuyorum parfüm alıcam...bu kamil anladı türk olduğumu...türkiş hacı maşallah maşallah ağzı kulaklarında...dedim kocam gelirse görücem maşallahı...oda iyi birşey dedim sandı..inşallah inşallah dedi...hauaha kopuş arkadaşımla ben...
kabenin orda sefa mervenin olduğu yolun kenarında oturuyoruz...bir adam geldi ama kaç kere gemiştir önümüzden...eşime dedi bu eşinmi ..yüzünü kapatsın fitne fitne...ulan demek istemiyorum ama hay adam diyim...sen allahın evine gelmişsin...çarşaf giyinmiş ...eldiven takmış birinin yüzünemi heves ettin...senin beynin fitne...dedim tabi eşime birşey diyemedim o sıcakta...bir yandan adama içimden saydırıyorum...bir yandan yürüyorum...sonra birde buna güneş gözlüğü eklendiki o ayrı bir muamma...hele ihramdan çıkmamız apayrı...hauahuha...
hayırlı olsun canım nasıl öğrendim hamişliğini
hoşbulduuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmhehehe milannnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzz bilmiş seni :))) hoşgeldinn angel ımmm ayyyyyyyyyyy harikaaa sonunda kavuştuk kızlar hepinizeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?