• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Cnm sen yinede araştır onu..Benim çevremde de çok var öle yarasını yaktıran bi sorun olduğunu duymadım..

Gebeliğe engel değildir inş..Ama sonradan sıkıntısı çıkmasın bi yerlerden..

yk gebeliğe engel değilmiş dktorum sağlıklı gebelik geçir dior kan tahlilin temiz smear temiz düşük ihtimalin yok yaranıda yakalım dior gebe kalırsan bu aralarda eğer sorun olmaz dedi ilaçla devam ederiz dedi ama bn emin olamadım iştee sonuçta beraberinde 1 ay koca moca yokk öyle yaklşmk falannn bilemiyorumm kiii... çevrendeki kişiler gebe kalmadanmı yaptırmışlar bi bilgin varmı??

canım benim anneannem 3 tane ikiz doğurmuş hepisini de kucağına almış :d
hiç telaş yapma boşuna ikizlerden biri de benim anneciğim :d
bi de o zaman ne ultrason varmış ne bişey hepsi de zamanında sağsağlim doğmuş
stres bence riski arttırıyor
bu arada anneannem (rahmetli) de ikiz vuhuuuuuuuuuuu

canım senin ikiz doğurma durumun çok yüksekk :)

ivit hacıyım :D:1::1: hiç çaktırtmıyorum değilmi...bana diyorlar sen hacı olunca dönüş yaptınmı ...ne alaka ya dedim...alkolikmiydim ahlaksız hayatımmı vardı...normal insanım ibadetimi yaptım geldim...ha şeytan buralarda çok dolanıyor...o ayrı...türkiyede dinini yaşamak zor kardeşim...bende adamına göre konuşuyorum...:52::52::52:

yok kiz turkiye cennet gibi burayi gorsen sen anlardin beni ben diyom erkek olsam burda kesin yoldan cikardim:52:kocama diyom sen ne diye evlendin ki burda her yer huri kayniyor:52::52:

yok yokk onlar başka bakımlarda yapıyorlar...valla dubaide kadınlar dedim çarşaflı afrodit..:1::1::1::1: leoparlı feraceler...platform ayakkabılar...yazık kadınlar naparsa yapsın adamlar beyaz kadın seviyor...:52: valla uzaylı zekiye gibiydim eşim hacda bana peçe taktırttı youn ilgilerinden dolayı...:52::52:

hahahaaa evet beyaz severler :)))sorma burdada imamlar benim pesimde iki de bir esimi kenara cekip yuzumu kapattirmak istiyorlar ama ben zaten tesetturluyum ve mezhebimizde yuz haram degil kapatmiyorum yazik esim catliyor ama napiyim zaten sicak:-s gecen umreye gittim kac tane evlilik teklifi geldi:)))ben gulup geciyorum ama esim icin ayni seyi soyleyemicem;-D

arkadaslarimin hepsi arap misirli filistinli ama en yakin arkadasim suudi arabistanli cok iyidir gerci daha arabcam cok iyi degil ama derdimi anlatabiliyorum en azindan;-D komsuluk cok yok daha karsi komsumun yuzunu bile gormedim zaten yuzu bile kapali:)))

işin zor ALLah kolaylık versin..Biz burda aynı dilden aynı kültürden insanlarla anlaşamioz :9:

Ben araplarda şunu farkettim ewt dediğin gibi çok süslüler ama çarşaflılar gördüğünde vay be takvaya bak dersin ama tırnakları ojeli makyajlı bi değişikler..Sanki adet üzere öyle giyiniyorlar..

Bi kere de bi camiye girmiştim turist arap girdi içeri namaz kılmaya başladı ama bizden çok farklı kılarken oynatmadığı yeri kalmadı örtüsünü falan düzeltio namaz içinde sonra hemen kalktı gitti..yanlış kılıolar..bizim gibi değil..

Ooo hacım bunu baştan niye dimedin gıs :1: bi daha abdestsiz gelmeyiz yanına :9: sana karşı uslüplerimize dikkat ederiz artık hacı hanım :1:

Şaka maka Maşallah yaa :nazar: Çocuk olmadan gidip gelmen çok rahat olmuştur senin için..Genç hacı olmak çok güzel..Ama ewt hiç çaktırmıyosun Ayşegül hocam bunu deseydi şaşırmazdım bak :9:

İnş Rabbim bizlere de nasip eder..

inşallah rabbim hepinizi hacı eder...canlarım benim...ahaha ben işimi çaktırtmadan yaparım :52::52::52:

işin zor ALLah kolaylık versin..Biz burda aynı dilden aynı kültürden insanlarla anlaşamioz :9:

Ben araplarda şunu farkettim ewt dediğin gibi çok süslüler ama çarşaflılar gördüğünde vay be takvaya bak dersin ama tırnakları ojeli makyajlı bi değişikler..Sanki adet üzere öyle giyiniyorlar..

Bi kere de bi camiye girmiştim turist arap girdi içeri namaz kılmaya başladı ama bizden çok farklı kılarken oynatmadığı yeri kalmadı örtüsünü falan düzeltio namaz içinde sonra hemen kalktı gitti..yanlış kılıolar..bizim gibi değil..

yok cnm mesheblere göre kiliyorlar. benimde arap bi arkadasim vardi o da farkli kiliyordu :26:

kızlar doktoru aradım hamilelik degierim aradaymıs ne var diyebiliyormus ne de yok, yuzden persembe gunu tekrar gel dedi hamilemiyim neyim ben:(

yk gebeliğe engel değilmiş dktorum sağlıklı gebelik geçir dior kan tahlilin temiz smear temiz düşük ihtimalin yok yaranıda yakalım dior gebe kalırsan bu aralarda eğer sorun olmaz dedi ilaçla devam ederiz dedi ama bn emin olamadım iştee sonuçta beraberinde 1 ay koca moca yokk öyle yaklşmk falannn bilemiyorumm kiii... çevrendeki kişiler gebe kalmadanmı yaptırmışlar bi bilgin varmı??

Valla aklımda kalan geçenlerde bi tanıdık vardı 2 çocuğu vardı sonra dan çıkmış yara hemen yaktırdı..

Fazlada bi bilgim yok bu konuda senide yanlış yönlendirmek istemem cnm..Ama doktor sorun olmaz diosa olmaz heralde..

Ama bir ay ekşın yapamicaz diye de ihmal etme..

Ben geçen ramazan diodum ki heralde bi daha ki ramazana hamile kalırım ama nerdeeee kaç ay geçti üstünden ..kurtul gitsin die dedim ben..

evet burda namazi farkli kilarlar sunneti kilmazlar mesela burda ben kilincada cokk gariplerine gidiyor:-s tek sunnet 4 defa evlenmek:))zaten suudili arkadasimla bunu cok konusuyoruz o diyorki bizde esarp islamiyetten once vardi cogu insan islam icin degil adet,ayip oldugu icin kapatiyor diyor,

hahahaaa evet beyaz severler :)))sorma burdada imamlar benim pesimde iki de bir esimi kenara cekip yuzumu kapattirmak istiyorlar ama ben zaten tesetturluyum ve mezhebimizde yuz haram degil kapatmiyorum yazik esim catliyor ama napiyim zaten sicak:-s gecen umreye gittim kac tane evlilik teklifi geldi:)))ben gulup geciyorum ama esim icin ayni seyi soyleyemicem;-D
ahuaha ...bak zemzem towerda ikinci katta bir kozmetikçi var ...orada bir satıcı ile konuşuyorum parfüm alıcam...bu kamil anladı türk olduğumu...türkiş hacı maşallah maşallah ağzı kulaklarında...dedim kocam gelirse görücem maşallahı...oda iyi birşey dedim sandı..inşallah inşallah dedi...hauaha kopuş arkadaşımla ben...
kabenin orda sefa mervenin olduğu yolun kenarında oturuyoruz...bir adam geldi ama kaç kere gemiştir önümüzden...eşime dedi bu eşinmi ..yüzünü kapatsın fitne fitne...ulan demek istemiyorum ama hay adam diyim...sen allahın evine gelmişsin...çarşaf giyinmiş ...eldiven takmış birinin yüzünemi heves ettin...senin beynin fitne...dedim tabi eşime birşey diyemedim o sıcakta...bir yandan adama içimden saydırıyorum...bir yandan yürüyorum...sonra birde buna güneş gözlüğü eklendiki o ayrı bir muamma...hele ihramdan çıkmamız apayrı...hauahuha...

Back
X