Guzelim bilmiyorum valla buraya giren bos cikamiyo dikkatli ol
ya sundan soruyom cift yumjurta ise risk daha az ama tek yumurta farkli birde benimki son dakikada yetismis ayni kesede ayni plesantaya baglilar biri digerinden kucuk yani bi kac gun daha beklese yapisik olacaklarmis allah muhafaza yani risk orani oldukca fazla takdir allahin o herseyin en hayirlisini bilir tabiki.
Kizlar, bu facebook muhabbeti nedir ya?
ayıpsın kim olacak tabiki bendim
francesca dun ekledık hep bırbırımızı..kımse kımseyı kaybetmesın artık dıye..bız kopamıyoruz bırbırımızden
aman ne kadar yazmışsınız öyle oku oku nevrim döndü
gelelim cevaplara[
QUOTE=angel_87;25159107]
vayyyy angel gelmiş hoşgeldin canım
anlat angel anlat
vayyyy angel gelmiş hoşgeldin canımaman ne kadar yazmışsınız öyle oku oku nevrim döndü
gelelim cevaplara[
QUOTE=angel_87;25159107]aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim
bu arada
beni yaşıtlarım hariç herkes çok sever...çocuklar yaşlılar...psikologa gittim bir ara bi testler bişiler etti...benim zeka seviyem yaşıtlarımdan yukarıymış...onlardan daha önce gidiyormuşum bundan ötürü yaşıtlarımla anlaşamıyorum...e buraya kadar tamamda ...çocuklarda çok seviyo beni ...burdan yüksek zekayım falan diye hava atmadığımı belirtiyim...azcık geri olmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü
hoşbulduuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmillan deli olduğu için delileri tespit edebiliyor beğenmemden tanır beni çok pis beğenirim
kızım senı varya heryerden tanırım
vayyyy angel gelmiş hoşgeldin canımaman ne kadar yazmışsınız öyle oku oku nevrim döndü
gelelim cevaplara[
QUOTE=angel_87;25159107]aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim
bu arada
beni yaşıtlarım hariç herkes çok sever...çocuklar yaşlılar...psikologa gittim bir ara bi testler bişiler etti...benim zeka seviyem yaşıtlarımdan yukarıymış...onlardan daha önce gidiyormuşum bundan ötürü yaşıtlarımla anlaşamıyorum...e buraya kadar tamamda ...çocuklarda çok seviyo beni ...burdan yüksek zekayım falan diye hava atmadığımı belirtiyim...azcık geri olmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü
Benim neyim eksikmis ?
hoşbuldummmmmmmmmmmmujuks...sonra anlatacam hac maceralarımı...ihramdan çıkarken eşimin saçımın yarısını kestiğini... bunun sonucu ona ne ettiğimi
hoşgeldin yoncamellllhehehe milannnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzz bilmiş seni :))) hoşgeldinn angel ımmm ayyyyyyyyyyy harikaaa sonunda kavuştuk kızlar hepinizeeeeeeeeeeeeee
kızım senı varya heryerden tanırım
gelelim cevaplara[
bu arada
dur msj atım sana ekle benı
Enistem kanal d de prog.yapimcisi. Seni tv ye cikarttiricam deli kizim. Beyaz show gibi bir program geldi aklima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?