Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

çifter çifter tutar bizede inş canım :)

Eskiden derdim iki çocuğumuz arasında en az 3-4 yaş olsun diye eşime..

Şimdi kafayı bozdum hele bi tane olsun kapı bi açılsın peş peşe inş aradıki boşluğu kapatıcaz : )

Son düzenleme:
ee tmm kliman varsa geç karşısına aç tvyi esra erolu ooohh onla çok iyi gider ütü..

ben bilgisayarımı taşırım ütü odasına...izlemiyorum esra erolu ...vs...tv programlarını...valla kızlar sizde izlemeyin beyninizi gereksiz şeylerle doldurmayın...aslında ben artık eskisi kadar tv izlemiyorum...çünkü yapılan bir araştırmaya göre insanlar gördüklerini hiç unutmazmış yani bilinçaltında hep kalırmış..25.kare tekniğini okursanız anlarsınız...heleki tv ler gayrimüslümlerin elinde olduğu için valla bilin altınıza neyin işlendiğini anlamadan kapıverirsiniz...yakında bazı müzikleride dinlemicem...çünkü ondada aynı subliminal mesaj yöntemi kullanılıyormuş...vay be ne bilimsel açıklama yaparmışım...

Tebrik ederim cnm bunları fark ettiğin için..Bende bunları anlatmaya çalışıorum ama yok bağımlılık çok kötü..

Bu dediklerini farkettiğin andan beri tv izlemioruz kaldırdık tv yi çok şükür..Müzik desen evlendiğimden beri bitmiştir benim için..(baya bi dönüş yaptım müziksiz iş yapamazsım ben şu sagoyu ne dinlerdim hemde)..

Eşimde aynı mantıkta olduğu için sorun olmuyor..Hatta biz bi yere yemeğe gittiğimizde müzikliyse kapattırıyoruz yoksa kalkıp gidiyoruz..

Bu arada sen şimdi hacı mısın kız ?

kardesimde aynisi diyor hep

bende dubai-katar-ve hacı olarak mekkeye gitmiştim...ama ben oraları çok seviyorum ...kız bize taktik ver arap kadınlarını gördüm çok süslüler ne bakım yapıyorlar hauahua

ben de once umre icin gelmis ama gozumde ozamanki arabistanla simdiki farkli aslinda benim esim arap ve cidden inanailmaz susluler annesi bile benden suslu yaaa:)))makyaja kiyafete inanilmaz duskunler dugunler de falan acayip susleniyorlar :)))en guzel bakimlari yiyolar iciyorlar geziyorlar burda kadinlar ev isi falan fazla yamiyor zaten :))

cnm mudur çğırdı k.bakmaa bnm yara işi; reglim bitinc ebaşka dktora gideceğim. arkadşımn da yara varmış ama dktoru yakalım flan dememiş çk kararsızım hiç gebe kalmadan böyle bir işlem yptrmk istemiorum korkuorumm hmde hiç sıkıntım yok iken sonrasında sıkıntım olur ise die çk korkuyorumm

oo ne güzelmis neden yapmyorlar ev isi?

ivit hacıyım hiç çaktırtmıyorum değilmi...bana diyorlar sen hacı olunca dönüş yaptınmı ...ne alaka ya dedim...alkolikmiydim ahlaksız hayatımmı vardı...normal insanım ibadetimi yaptım geldim...ha şeytan buralarda çok dolanıyor...o ayrı...türkiyede dinini yaşamak zor kardeşim...bende adamına göre konuşuyorum...

iyi hos diyonuzda bacilar deminden beri nette bakiyom ne kadar risklymis durumum yaw her iki bebeginide saglikla kucagina alan nerdeyse yok yani szde bana ekstr dua edin odeselim

Canım benim korkutma kendini öyle Rabbim ayırmaz seni bebişlerinden. Bizim bir tanıdık var ikiz doğum yaptı ilk doğduklarında çok küçüklerdi ama şimdi görsen bir tatlılar ki.... Sıkma sen canını dualarımız seninle

1 yıldır mı ? daha yenisin demekki orda..Merak ediyorum nasıl alıştınmı oranın ortamı nasıl ?

Arkadaşların komşuların var mı ?

arkadaslarimin hepsi arap misirli filistinli ama en yakin arkadasim suudi arabistanli cok iyidir gerci daha arabcam cok iyi degil ama derdimi anlatabiliyorum en azindan;-D komsuluk cok yok daha karsi komsumun yuzunu bile gormedim zaten yuzu bile kapali:)))

Cnm sen yinede araştır onu..Benim çevremde de çok var öle yarasını yaktıran bi sorun olduğunu duymadım..

Gebeliğe engel değildir inş..Ama sonradan sıkıntısı çıkmasın bi yerlerden..

yok yokk onlar başka bakımlarda yapıyorlar...valla dubaide kadınlar dedim çarşaflı afrodit.. leoparlı feraceler...platform ayakkabılar...yazık kadınlar naparsa yapsın adamlar beyaz kadın seviyor... valla uzaylı zekiye gibiydim eşim hacda bana peçe taktırttı youn ilgilerinden dolayı...

iyi hos diyonuzda bacilar deminden beri nette bakiyom ne kadar risklymis durumum yaw her iki bebeginide saglikla kucagina alan nerdeyse yok yani szde bana ekstr dua edin odeselim

canım benim anneannem 3 tane ikiz doğurmuş hepisini de kucağına almış
hiç telaş yapma boşuna ikizlerden biri de benim anneciğim
bi de o zaman ne ultrason varmış ne bişey hepsi de zamanında sağsağlim doğmuş
stres bence riski arttırıyor
bu arada anneannem (rahmetli) de ikiz vuhuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

hahhha oda iimiş valla bn şuan reglim ama gebe olsam avazım çıktığı kadar bağırırdım gebeyim diye herhaldeee

Ooo hacım bunu baştan niye dimedin gıs bi daha abdestsiz gelmeyiz yanına sana karşı uslüplerimize dikkat ederiz artık hacı hanım

Şaka maka Maşallah yaa Çocuk olmadan gidip gelmen çok rahat olmuştur senin için..Genç hacı olmak çok güzel..Ama ewt hiç çaktırmıyosun Ayşegül hocam bunu deseydi şaşırmazdım bak

İnş Rabbim bizlere de nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…