çifter çifter tutar bizede inş canım :)
sen sicagi gel de arabistan da gor cehennemin kapisi acik mi kaldi ne?? o utulerden bende de var ya(
ee tmm kliman varsa geç karşısına aç tvyi esra erolu ooohh onla çok iyi gider ütü..
evet 1 yildir burda yasiyorum:))cook zorr
evet 1 yildir burda yasiyorum:))cook zorr
çifter çifter tutar bizede inş canım :)
ben bilgisayarımı taşırım ütü odasına...izlemiyorum esra erolu ...vs...tv programlarını...valla kızlar sizde izlemeyin beyninizi gereksiz şeylerle doldurmayın...aslında ben artık eskisi kadar tv izlemiyorum...çünkü yapılan bir araştırmaya göre insanlar gördüklerini hiç unutmazmış yani bilinçaltında hep kalırmış..25.kare tekniğini okursanız anlarsınız...heleki tv ler gayrimüslümlerin elinde olduğu için valla bilin altınıza neyin işlendiğini anlamadan kapıverirsiniz...yakında bazı müzikleride dinlemicem...çünkü ondada aynı subliminal mesaj yöntemi kullanılıyormuş...vay be ne bilimsel açıklama yaparmışım...
ben bilgisayarımı taşırım ütü odasına...izlemiyorum esra erolu ...vs...tv programlarını...valla kızlar sizde izlemeyin beyninizi gereksiz şeylerle doldurmayın...aslında ben artık eskisi kadar tv izlemiyorum...çünkü yapılan bir araştırmaya göre insanlar gördüklerini hiç unutmazmış yani bilinçaltında hep kalırmış..25.kare tekniğini okursanız anlarsınız...heleki tv ler gayrimüslümlerin elinde olduğu için valla bilin altınıza neyin işlendiğini anlamadan kapıverirsiniz...yakında bazı müzikleride dinlemicem...çünkü ondada aynı subliminal mesaj yöntemi kullanılıyormuş...vay be ne bilimsel açıklama yaparmışım...
bende dubai-katar-ve hacı olarak mekkeye gitmiştim...ama ben oraları çok seviyorum ...kız bize taktik ver arap kadınlarını gördüm çok süslüler ne bakım yapıyorlarhauahua
Seninde yakındır yavru ..yalnız sende gözlemlediğim çok fena kafaya takiosun herşeyni hamileliğe yoruosun..
Biraz kendini rahat bırakman lazım bu kadar strese vücut ters tepki veriyor..
Senin yara vardı dimi noldu o iş ?
ben de once umre icin gelmis ama gozumde ozamanki arabistanla simdiki farkli aslinda benim esim arap ve cidden inanailmaz susluler annesi bile benden suslu yaaa:)))makyaja kiyafete inanilmaz duskunler dugunler de falan acayip susleniyorlar :)))en guzel bakimlari yiyolar iciyorlar geziyorlar burda kadinlar ev isi falan fazla yamiyor zaten :))
Tebrik ederim cnm bunları fark ettiğin için..Bende bunları anlatmaya çalışıorum ama yok bağımlılık çok kötü..
Bu dediklerini farkettiğin andan beri tv izlemioruz kaldırdık tv yi çok şükür..Müzik desen evlendiğimden beri bitmiştir benim için..(baya bi dönüş yaptım müziksiz iş yapamazsım ben şu sagoyu ne dinlerdim hemde)..
Eşimde aynı mantıkta olduğu için sorun olmuyor..Hatta biz bi yere yemeğe gittiğimizde müzikliyse kapattırıyoruz yoksa kalkıp gidiyoruz..
Bu arada sen şimdi hacı mısın kız ?
iyi hos diyonuzda bacilar deminden beri nette bakiyom ne kadar risklymis durumum yaw her iki bebeginide saglikla kucagina alan nerdeyse yok yani szde bana ekstr dua edin odeselim
1 yıldır mı ? daha yenisin demekki orda..Merak ediyorum nasıl alıştınmı oranın ortamı nasıl ?
Arkadaşların komşuların var mı ?
cnm mudur çğırdı k.bakmaa bnm yara işi; reglim bitinc ebaşka dktora gideceğim. arkadşımn da yara varmış ama dktoru yakalım flan dememiş çk kararsızım hiç gebe kalmadan böyle bir işlem yptrmk istemiorum korkuorumm hmde hiç sıkıntım yok iken sonrasında sıkıntım olur ise die çk korkuyorumm
oo ne güzelmis neden yapmyorlar ev isi?
yok yokk onlar başka bakımlarda yapıyorlar...valla dubaide kadınlar dedim çarşaflı afrodit..ben de once umre icin gelmis ama gozumde ozamanki arabistanla simdiki farkli aslinda benim esim arap ve cidden inanailmaz susluler annesi bile benden suslu yaaa:)))makyaja kiyafete inanilmaz duskunler dugunler de falan acayip susleniyorlar :)))en guzel bakimlari yiyolar iciyorlar geziyorlar burda kadinlar ev isi falan fazla yamiyor zaten :))
iyi hos diyonuzda bacilar deminden beri nette bakiyom ne kadar risklymis durumum yaw her iki bebeginide saglikla kucagina alan nerdeyse yok yani szde bana ekstr dua edin odeselim
canım genelde bu sorulunca herkes eşinden dostundan tanıdığından komşusundan bahsediyor kimse ben yaşadım demiyor :)
bu da bana bunun bir şehir efsanesi olma ihtamalini düşündürüyor tabi yanlış da olabilir
efsane şöyle : h( hamile ama kıskanılır diye gizleyen hamile)- k( kadın işte)
h: hamileymişim
k: kaç aylık
h: üç aylık
k: aaa aşkolsun neden söylemedin bize
h: ben de yeni öğrendim
k: nasıl yani adetin kesilince şüphelenmedin mi?
h: yok valla anlayamadım iki ay normal adet oldum
ivit hacıyımhiç çaktırtmıyorum değilmi...bana diyorlar sen hacı olunca dönüş yaptınmı ...ne alaka ya dedim...alkolikmiydim ahlaksız hayatımmı vardı...normal insanım ibadetimi yaptım geldim...ha şeytan buralarda çok dolanıyor...o ayrı...türkiyede dinini yaşamak zor kardeşim...bende adamına göre konuşuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?