valla bnmde öyle ama kmle knuşssam geçen ay erkn gelmiş bu ay günnde gelmiş az olmuş flan hatta nrdeyse menepoza girecek olan annmde bile hahhaa
kısss bnada el verr lüttfeeennnşöyle bir okuyup üfleyin bni yaaa
kizlar peki adet gören ve hamile kalan hanimlarda nasil oluyor :26:
kizlar peki adet gören ve hamile kalan hanimlarda nasil oluyor :26:
arkdşlar h,ç üstüne görmüş ama gebe olan biri var mı??
ne kadarlık evlisin sen
ne kadarlık evlisin sen
evli degilim benne kadarlık evlisin sen
onu ben de merak ediyorum:-s!!!
arkdşlar h,ç üstüne görmüş ama gebe olan biri var mı??
Sabah nemazından önce kalkıp işi halledip sonra gusül alıp namazımızı kılıp üstüne de duamızı yaptıkmı bu iş tamamdır arkadaşlar
Diyene bak 11 de zor kalkan ben nasıl yapacaksam
of ya ütü yapıcam ama elim hiç gitmiyor...
mecburen klimayı açıcam...hiç sevmiyorum klimayı yamultuyo hemen beni..akşama yapamam çünkü kaynanatöre gideriz...
Bu sıcaktakafayımı yedin kızım salla gitsin akşam serinlediğinde yaparsın
ya da millanın yaptığı gibi sadece kocanınkileri ütüle seninkileride giyince açılır zaten
kızlar walla ben kara kara ramazanı düşünüyorum ekşınlar gece kalkmalar sabah işe nasıl gidecem diye :) hahahaha
Bu sıcaktakafayımı yedin kızım salla gitsin akşam serinlediğinde yaparsın
ya da millanın yaptığı gibi sadece kocanınkileri ütüle seninkileride giyince açılır zaten
sen arabistandamısın canımsen sicagi gel de arabistan da gor cehennemin kapisi acik mi kaldi ne?? o utulerden bende de var ya(
canım genelde bu sorulunca herkes eşinden dostundan tanıdığından komşusundan bahsediyor kimse ben yaşadım demiyor :)
bu da bana bunun bir şehir efsanesi olma ihtamalini düşündürüyor tabi yanlış da olabilir :d
efsane şöyle : H( hamile ama kıskanılır diye gizleyen hamile)- k( kadın işte :d)
h: Hamileymişim
k: Kaç aylık
h: üç aylık
k: Aaa aşkolsun neden söylemedin bize
h: Ben de yeni öğrendim
k: Nasıl yani adetin kesilince şüphelenmedin mi?
H: Yok valla anlayamadım iki ay normal adet oldum
:d :d :d
mecburen klimayı açıcam...hiç sevmiyorum klimayı yamultuyo hemen beni..akşama yapamam çünkü kaynanatöre gideriz...
hauhaa kocamınkileri ne ütülücem önce kendiminkini ütülerim...onunkilere bir girsem çıkamam...nede olsa kendi ütülemiyor ya...bende ütüsüz şeylerden hiç hoşlanmam...aslında yarın kadın gelecek temizliğe...çarşafı ona ütületirimhehehe
Zaten şu ramazana kadar tuttu tuttu yoksa dediğin gibi ramazanda hiiiiiiiç uğraşamam mübarek günlerde ..he bol bol dua yaparıs bu hamile karılarada yaptırırız onlarınki tutar şimdi : )
en çok muzmuta yaptırırız çünkü onun iki tane bebeği var onun daha çok tutar
sen arabistandamısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?