buralardayim bacim bizim prenses de ayaklandi tum gunumu aliyo allah yardimcin olsun valla iki aslanla ugrasion...kis kar soguk evden pek cikamiyoz hastalanma korkusunda oyle geciyo gunler sen ne alemdesin nasilsin neler yapiyosun duzenin torudu mu ?Muzmut bacım nerdesinmuzmut
Maşallah canım. Evi tuttuk haftaiçi taşınicaz inşallah canım . Daha annemdeyizburalardayim bacim bizim prenses de ayaklandi tum gunumu aliyo allah yardimcin olsun valla iki aslanla ugrasion...kis kar soguk evden pek cikamiyoz hastalanma korkusunda oyle geciyo gunler sen ne alemdesin nasilsin neler yapiyosun duzenin torudu mu ?
simdi annen alin ev sizin olsun ben basimi alip gidicem diyodurMaşallah canım. Evi tuttuk haftaiçi taşınicaz inşallah canım . Daha annemdeyiz
He verecem yağızla çınara taşıyın dicem hahhahsimdi annen alin ev sizin olsun ben basimi alip gidicem diyodurben sahsen prensesle babasina oyle diyom ...hayirlisiyla tasin evine canim tasimaci tutmana gerek yok iki aslan var zaten ..
ayy hosgeldin yine gelirsin insallah minik kizina hayirli nice omurler .Kizlar napiyorsunuz:) uzun zaman oldu en son nisanda yazmisim. Bizim yain dogum gunumuz eski hatiralarim canlandi topige bakayim dedim..
Millan iki yil once merys le gun sayiyorduk burda zaman ne de hizli..
Muzmuuuuuttt ne ara hamile kaldin ben kacirmisim yaaa hayirli olsun saglicakla kucagina al:) isteyerek mi oldu yoksa kaza kursunu musu misali de hamile
Yagmur dogum yapti sanirim, ecem de gun sayiyor. Baska var mi dogum yapan ya da hamile olan kacirmisim vala yogunliktan
Mimozacigim noldu sen ayrildin mi anlayamadim hayirlisi olsun insaallah
Eylul senin de ueni evin hayirli olsun kurtuldun istanbuldan anacigina geldin masallah:))
Sevgilerle bayanlarrrr
tesekkur ederim canim evet valla ilkin bi zorluk yasayinca korunmasamda hemen olmaz diyodummuzmut yavrum hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla. Hemen çiftlediniz bakıyorumda :)
Millet 2 yaş kutlamaları yaptıkça vay be ne kadar uzun zaman olmuş tanışalı dedim. Face de pek gözükmüyorsun gelmiyorsun heralde. Bebeğin cinsiyeti ne peki?
Millan, angel, yağmur nerelerde olaki?
naptin tasindin mi kiz bence sen hic esyalari yerlestirme zaten pasalr olmasi gerekn yerde birakmiyolardir evin icende nakil halindedirlerHe verecem yağızla çınara taşıyın dicem hahhah
Muzmut hamilmisin kız. Hamile takvimi var:)))naptin tasindin mi kiz bence sen hic esyalari yerlestirme zaten pasalr olmasi gerekn yerde birakmiyolardir evin icende nakil halindedirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?