Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Noruyonuz kizlarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bn cok sinirliyim oturuyorum bos bos isyerinde aksam olmasini bekliyorum

insan olun demedim , degilsiniz dedim !!!

Son düzenleme:
Eylul gecmis olsun canim..
Iyi yemek yapiyom bi yandan bizim cimcimeyle ugrasiyom..

Saol canım :)
Cimcimeyi öp yerime

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Memnuniyetle bugun asi olduk bizde huysuzuz biras:)

Memnuniyetle bugun asi olduk bizde huysuzuz biras:)

Oyy kıyamam ne aşısı canım bu ay bize aşı yokmuş

Geçmiş olsun canım. Geldim bende arada takılıyorum. Ramazanda daha oruç tutamadım ben. Tansiyonum düşüyor sürekli kocamda tutma diyor ondan korkuma bıraktım bugünde hasta oldum zaten. Bitsin inşallah tutmaya çalışıcam. Olmadı kışın Allahın izniyle borçlarımı kapatmayı planlıyorum çok birikti çoook

Saol canım benim geçti gitti 😃 :) bende bugün 2 çi günüm adettim Ramazan başında. Bakalım tutuyorum inşallah devam ederim. Sende zorlama kendini adetten sonra denersin. Sonuçta sıcak memlekettesin

Bir hafta sonu klasigi

Çok şükür iyi gidiyor canım senin nasıl gidiyor? Valla korktuğum kadar zor değil. İftari beklemenin heyecanı pahabilemez

Valla hamdolsun benimde oruc zor degil iftar sonrasi daha zor ve yorucu su içmekten hareket edemiyom hemen iftar sonrasi uyku saatimiz bi telas yemek namaz bulasik cay uyutma teravih meyve yemeden zaten sahura iki saatten az zaman kalıyo eee sabahin korunde uyanıyoruz cimcimemle biraz gunduz orucluyken dinlenebiliyom oda bazen :)

Aynen canım bizimde aynı. Su zorluğu çekiyorum sadece başkada sıkıntı yok yemek aramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…