• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Slm bacılarrr

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aleyküm selam bacii
Bugun yarin telasim var camide iftar verilcez ascida cirakda elemanda benim bugunden revanileri yapcam yarinda yemegi allah yüzümü kara cikarmaz ins bide zumris e sakinlik verir inş aminnn:):D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aleyküm selam bacii
Bugun yarin telasim var camide iftar verilcez ascida cirakda elemanda benim bugunden revanileri yapcam yarinda yemegi allah yüzümü kara cikarmaz ins bide zumris e sakinlik verir inş aminnn:):D

Allah kolaylık versin inşallah canım. Zümris izin verir güzel kuzu. Yoğun olur yorulursun ama amaç için değer.

Allah kolaylık versin inşallah canım. Zümris izin verir güzel kuzu. Yoğun olur yorulursun ama amaç için değer.

Babasi bakar artik oda hep disari istiyo alisti iyice olsun yoğunluk sorun deil ins altindan kalkarim

Babasi bakar artik oda hep disari istiyo alisti iyice olsun yoğunluk sorun deil ins altindan kalkarim

Kalkarsın Allah'ın izniyle canım.

Kizlarrr naparsiniz hic sesini z cikmaii

Kalkarsın Allah'ın izniyle canım.

Eylulll alıntı yapmasam hic gelmion ha disimiz cikti bizim:D yasasin yarabbim sukur darisi size artikin

Eylulll alıntı yapmasam hic gelmion ha disimiz cikti bizim:D yasasin yarabbim sukur darisi size artikin

Kız bebelerden anca vakit buluyorum zıvanadan çıktılar iyice 😂 :) maşallah hayırlı olsun canım bizde tık yok daha ;( ühüüü bizimde çıkaydı iyiydi yaa

Kız bebelerden anca vakit buluyorum zıvanadan çıktılar iyice 😂 :) maşallah hayırlı olsun canım bizde tık yok daha ;( ühüüü bizimde çıkaydı iyiydi yaa

Çıkarırlar merak etme ins sorunsuz olarak bizimki pek bi mizmiz:)

selam kızlar.. bugün doktordaydım..çok şükür iyiyiz kızımda bende... 36. haftamızdayız artık son bi hafta daha çalışıp raporumuzu alıp evde kızımı bekleyeceğim inş..
inşallah şu bi hafta içinde de hayırlısıyla doğurmam.. artık yürürken ayağa kalkınca falan belim kasıklarım çok ağrıyor.. kızım sürekli göğsümü altında taş gibi gerilip kasılma yapıyor. doktorum herşey normal dedi ama ben çok korkuyorum.. bugünlerde çok duygusalım sürekli ağlamak istiyorum nedense... ailem-annem yanımda değil..eşimin işleri çok yogun kendimi çok yanlız hissediyorum.. daha kızıma beşik bile alamadık ve daha bir çok eksiği var. tek başına hiç bi yere de gidemiyorum.. allahın gücüne gitmesin zaten bu yıl maddi manevi iyice tükendiğimi hissediyorum... hayatımda en çok istediğim şey KIZIMA bile çok sevinemedim.. herşey üst üste geldi.. eşim benden beter sinirli umursamaz bi insan oldu..uzun süre işsiz kalması, sonra kaza yapması falan psikolojisini alt üst etti.. iyice içine kapandı. kendine güvenini yitirdi.. bu bana da yansıyor ve kendimi hiç olmadığım kadar yanlız ve eksik hissediyorum..
inşallah kızımın doğumuyla herşey yoluna girer bizim için dua edin olur mu :17:

selam kızlar.. bugün doktordaydım..çok şükür iyiyiz kızımda bende... 36. haftamızdayız artık son bi hafta daha çalışıp raporumuzu alıp evde kızımı bekleyeceğim inş..
inşallah şu bi hafta içinde de hayırlısıyla doğurmam.. artık yürürken ayağa kalkınca falan belim kasıklarım çok ağrıyor.. kızım sürekli göğsümü altında taş gibi gerilip kasılma yapıyor. doktorum herşey normal dedi ama ben çok korkuyorum.. bugünlerde çok duygusalım sürekli ağlamak istiyorum nedense... ailem-annem yanımda değil..eşimin işleri çok yogun kendimi çok yanlız hissediyorum.. daha kızıma beşik bile alamadık ve daha bir çok eksiği var. tek başına hiç bi yere de gidemiyorum.. allahın gücüne gitmesin zaten bu yıl maddi manevi iyice tükendiğimi hissediyorum... hayatımda en çok istediğim şey KIZIMA bile çok sevinemedim.. herşey üst üste geldi.. eşim benden beter sinirli umursamaz bi insan oldu..uzun süre işsiz kalması, sonra kaza yapması falan psikolojisini alt üst etti.. iyice içine kapandı. kendine güvenini yitirdi.. bu bana da yansıyor ve kendimi hiç olmadığım kadar yanlız ve eksik hissediyorum..
inşallah kızımın doğumuyla herşey yoluna girer bizim için dua edin olur mu :17:

Hos geldin yagmirum az kalmis bebisini kycagina almaya insallah saglikla hayirla kavusursunuz birbirinize hic merak etme hersey duzelir esinde bebegin stresinde onuda anlamaya calis birde bebegi sen tasiyosun tamamen sana bagli kendini dislanmisda hissetmis olabilir tabi issizlik ve yeni isin stresi tek basinq bile yeter
Hem bunlari dusunmemeye bak o minnak elleri ayaklari gorunce koklayinca herseyi unutacaksin dunya umurunda olmas.
Oyle bebegin suyu yok buyu yok diye kendinide uzme bosuna o bebege tek lazim olan sen ve babasinin sevgisi sefkati oturup aglamaz benim buyum yok diye varsin besigi değil kiyafeti bile olmasin kucaginda sana temas ettimi teni ona yeter.ben dogum yaptigimda hastaneden cikana kadar ciplakti bizim kiz oysaki bi canta esya hazirlamistim bi bez baglayip geceligin icine gogsume birakiyodular ten temasi olsun bebek tanisin diye oyle koyun koyuna uyuyoduk sen bu anlarin tadini cikar o kasilamalat gerilmeler normal artik gun ve gun agirlasacan nefes almak bile zor geliyo ama guzel oluyo dogumdan once bol bol dinlen dogunca uyku sana hasret sen uykuya oluyo:)
Son olarak dualarimiz seninle sende bebusinde allaha emanet olun sizi seviyoruz. ....

Biz buradayız gel gel :))

Kiz eylul dun itibariyle adet oldum ya okadar beklemisti bari ramazanida bekleseydi diye cok uzuldum orucumu tutaydum bare :( sen napion afacanlar napaio...

Kiz eylul dun itibariyle adet oldum ya okadar beklemisti bari ramazanida bekleseydi diye cok uzuldum orucumu tutaydum bare :( sen napion afacanlar napaio...

Gözün Aydın canım:) olsun hayırlısı :) sonra tutarsın! :)
Şuan uyuyorlar bende çorba yapıom uyarınca içirirsem sebze çorbası 😀

Disin eziyeti başladı miz miz miz cinnetin esigindeyim..

Allah yardımcımız olsun bende cinnet geçirecem ya kafayı yemek üzereyim! Çok kuduruk benim oğlanlar 😊

Allah yardımcımız olsun bende cinnet geçirecem ya kafayı yemek üzereyim! Çok kuduruk benim oğlanlar 😊

Aynen ya bizimkide pek bi kuduruk hem bel agrisi hem karin onunla oturup kalk gezdir bezdim yaw sozde orucsuzum aksama kadar bisi yiyemiyomki :)

Aynen ya bizimkide pek bi kuduruk hem bel agrisi hem karin onunla oturup kalk gezdir bezdim yaw sozde orucsuzum aksama kadar bisi yiyemiyomki :)

Haha bende aynı olacağını bildiğim için dedim orucumu tutayım bari işe yarasın 😜

Butun kizlar burdaymis yone eskisi gibi bende diyorum facebookta kimsenin sesi cikmiyor nerde bu millet. :) buldum sizi.yagmur um ins sagsaglim sikintisiz kucagina alirsin bebisini.
Kizlar benim kirmizilar gecikti yine ins ramazan bitene kadar da gelmezler. Adamı gorseniz bi rahat bir rahat hamileysen de hamile ol ne olacak sanki diyor. Benim degilimdir diyerek isi hormonlara yuklemis durumdayim ins ramazan bitene kadar da gelmzler. Ramazandan sonra jinekologun yolunu tutacagim artik. Hayatımda bıyıklarımın oldugunu bilmem iki tarafımda bıyık cıkmıs gordugum an dunya basıma yıkildi sandim. Yine kiatim var doye tahmin ediyorum agrılarım onu gösteriyor. Ayın başında adet agrısını cektim ama bir turlu sokulemedim.

Back