selam kızlar.. bugün doktordaydım..çok şükür iyiyiz kızımda bende... 36. haftamızdayız artık son bi hafta daha çalışıp raporumuzu alıp evde kızımı bekleyeceğim inş..
inşallah şu bi hafta içinde de hayırlısıyla doğurmam.. artık yürürken ayağa kalkınca falan belim kasıklarım çok ağrıyor.. kızım sürekli göğsümü altında taş gibi gerilip kasılma yapıyor. doktorum herşey normal dedi ama ben çok korkuyorum.. bugünlerde çok duygusalım sürekli ağlamak istiyorum nedense... ailem-annem yanımda değil..eşimin işleri çok yogun kendimi çok yanlız hissediyorum.. daha kızıma beşik bile alamadık ve daha bir çok eksiği var. tek başına hiç bi yere de gidemiyorum.. allahın gücüne gitmesin zaten bu yıl maddi manevi iyice tükendiğimi hissediyorum... hayatımda en çok istediğim şey KIZIMA bile çok sevinemedim.. herşey üst üste geldi.. eşim benden beter sinirli umursamaz bi insan oldu..uzun süre işsiz kalması, sonra kaza yapması falan psikolojisini alt üst etti.. iyice içine kapandı. kendine güvenini yitirdi.. bu bana da yansıyor ve kendimi hiç olmadığım kadar yanlız ve eksik hissediyorum..
inşallah kızımın doğumuyla herşey yoluna girer bizim için dua edin olur mu