Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Evet canım biniyorlar ordan oraya ordan oraya koşup seviniyorlar yoksa oturdukları yok 😂 bende yemek yapıom o arada 😅

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hele şunlara bak 😭😂

Bende pko luyum evet metabolizmayi yavaslatiyo ama olsun azimliyim 65 kilo olcam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nısandan berı adet olamıyordum yenı adet oldum , patlayacaktım nerdeyse,
doktor adetlıyken gel test yapcam dedı gtmedım bıdahakıne gtcem

Ablaminda seninki gibi ondada pko var kiz kardeşim de oyle beninki duzenliydi ama doktor b3nde de oldugunu soylemisti...ben dogum yaptigimdan beri gelmedi hic 8. Aya girdik dimi eylul :)

Evet canım biniyorlar ordan oraya ordan oraya koşup seviniyorlar yoksa oturdukları yok 😂 bende yemek yapıom o arada 😅

Eki Görüntüle 1174291 hele şunlara bak 😭😂

Bende de durum ayni turkiyede alisti eve gelince hemen aldik yoksa birdwn yanliz kalinca bir günde bile cok afalladi ozele atiyom bak:)

Resim göndere miyom ozelden

Ayın 20 şinde 8 bitecek inşallah 😊

slm kızlar
ev tadılatı devam edıo mutfagımda sadece ocak var sadece bayrama bıter heraldeyoksa be bıtecem
yusufum ıgne oldu bugun,9 ay bıttı 2 dıs cıktı,donuyo oturuyo,baba meme dede dıo yemek yemegı cok sevmıyo,normal yapılı,dort ayak ustunde duruo emeklemek ıstıo ama beceremıo yerden surunerek gıdıo:)))benden sut almıyo artık gundee sadece bır kere 2 veya3 dk emıo devam sutune basladık dun.doktor yurutec hayır dedı bıze sız koyuyonus,bende koysam ne rahat ederım varya

Oooo hosgeldunn bacim vala bizim doktorda onermedi yuruteci israrla ama biz aldik baska turlu cocugun enerjisini atacagi biyer yok biz hala dissisiz arabadan cemkiriyo suan bana gelin artık toplasin yaw neyin tadilati var bua arada biz halen ek gidaya gecemedik doktor beynimi yedi hafendi istemiyo ustelij yutamiyo sut disinda biseyi suyu bile bi tuhaf yutuyo varsa bi oneriniz yardim edin:)

hosbuldum canımm,,gezdın gezdın geldın tabı:)) ya kocamın yanında dedı yurutec hophop yasak dıe hayatta aldırmaz ,dıs jelınede hayır dedı doktor baska doktora gıttıydım memlekette o da hayır verebılırsın gunde ıkı kez dedı bende aldım kocamdan gızlı surdum cocuga he nekadar fayda ettı bılmıyorum ,cok sukur ıkı dıs cıkardı ama ılk dısı cıkarırken 3 ay burnumdan getırdı,gecem gunduz olduydu,ne yıyodu ne emıodu kucagımdan ınmıodu hele son 15 gun allahım dedım sana gelıorum artık ,ama dısı cıkardı bı anda sakınledı pasam,ıkıncısını daha kolay cıkardı ,ya benımkı ek gıdayı tattıgından berı benı ıstemıo sagıp verıorudum artık sutde cıkmıyo,,artık ne kadar emerse cok yordu benı ,cok pure verme,catalla ezerek ver,pure yaparak verdıgın ıcın bebek cıgenemeyı bılmıo ama gercı sen daha ek gıdaya gecmedın kı normal cıgnemeyı bılmemesı ,bıberonla deılde kasıkla vermeyı dene gunduz,sımdık sanada dıemıorum kı sunu elıne sunu ver dıe sonucda allah korusun yanlıs bı akıl verırız,danısmadan sakın sen oyle bıse yedırme kuccuk kuzuyaaaaaaaa:)) nasıl ıyıce buyudu dıme kuzummmm:))
bıdakka senın kız ıstemıo ek gıdaya gecmeyı mesajı tekrar okuyunca anladım,demekkı yetıo ona yedıgı,benım ablamın kızı 9 aylıkken gectı ek gıdaya ıstemedı,doktorda gecırmedıydı,ne verse cıgnemeden cıkarıodu,annesını emıodu cok,9.ayında verdı ablam yedı yegenım o zman gectıler,bı anda cok verme tattırma maksatlı ver yogurt ıkı tatlı kasıgı gıbı corba bı yemek kasıgı gıbı,ılk baslarda zor olur ama dırek cıgnemesını bekleme ılk etapta o da bılmıyo nasıl cıgnıcek zamanla ogrencek sonucta,pes etmıcen,sureklı devam etcen denemeye,

Son düzenleme:
Tavsiyeler icin sagol canim denicem doktor pirinc unu yazmis meyveyle karisirirp muhallebi gibi vercekmisim bakalim

Iftar bekliyoz daha 1 saat var

gunaydınlar olsun hadı gelınde konusalım
canım sen msjı 20:52 de yazmıssn nasıl 1 saat oluyokı ıftara nerede yasıyosun

Anam sumisali gelmiş bak hele 😆 kız bitmedi mi tadilat anam ev yaptırsan bitersin şimdiye 😂 :) biz ek gıdaya geçtik sabah kahvaltı 11 gibi meyve 2 gibi yoğurt 5 gibi çorba 8 gibi muhalebi gece devam sütü 😆

Muzmut benim oğlanlarda ilk red etti çiğneyemedi artık veriyom zamanla öğreniolar.
Sumisali kahvaltıda ne veriyon ben tuzsuz peynir azcık ekmek reçel eziom 30 cc devam sütü hop yediriyom. 3 gün sonra yumurtayada başlıcam sarısına 3 te biriyle :) tek tek vermedim hiç yumurtaya geçince tek tek vercem inşallah

Tekrar...........

Son düzenleme:
gunaydınlar olsun hadı gelınde konusalım
canım sen msjı 20:52 de yazmıssn nasıl 1 saat oluyokı ıftara nerede yasıyosun

Günaydın canım. Almanya da o oyüzden iftar geç oluyor

Selam canlarr:)
Noruyonuz bakim bugun pirinc unu yla meyve puresi yicez doktor yumurtanın sarisini gunde yarisini yiyebiliriz onada baslamadik daha bakalim
Günaydın canım. Almanya da o oyüzden iftar geç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…