nısandan berı adet olamıyordum yenı adet oldum , patlayacaktım nerdeyse,Bende pko luyum evet metabolizmayi yavaslatiyo ama olsun azimliyim 65 kilo olcam:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım biniyorlar ordan oraya ordan oraya koşup seviniyorlar yoksa oturdukları yok 😂 bende yemek yapıom o arada 😅
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1174291 hele şunlara bak 😭😂
Ablaminda seninki gibi ondada pko var kiz kardeşim de oyle beninki duzenliydi ama doktor b3nde de oldugunu soylemisti...ben dogum yaptigimdan beri gelmedi hic 8. Aya girdik dimi eylul :)
Resim göndere miyom ozelden
slm kızlar
ev tadılatı devam edıo mutfagımda sadece ocak var sadece bayrama bıter heraldeyoksa be bıtecem
yusufum ıgne oldu bugun,9 ay bıttı 2 dıs cıktı,donuyo oturuyo,baba meme dede dıo yemek yemegı cok sevmıyo,normal yapılı,dort ayak ustunde duruo emeklemek ıstıo ama beceremıo yerden surunerek gıdıo:)))benden sut almıyo artık gundee sadece bır kere 2 veya3 dk emıo devam sutune basladık dun.doktor yurutec hayır dedı bıze sız koyuyonus,bende koysam ne rahat ederım varya
Oooo hosgeldunn bacim vala bizim doktorda onermedi yuruteci israrla ama biz aldik baska turlu cocugun enerjisini atacagi biyer yok biz hala dissisiz arabadan cemkiriyo suan banagelin artık toplasin yaw neyin tadilati var bua arada biz halen ek gidaya gecemedik doktor beynimi yedi hafendi istemiyo ustelij yutamiyo sut disinda biseyi suyu bile bi tuhaf yutuyo varsa bi oneriniz yardim edin:)
Napiyosunuz bayanlar bi gunu daha bitirdim :)
Iftar bekliyoz daha 1 saat var
gunaydınlar olsun hadı gelınde konusalım
canım sen msjı 20:52 de yazmıssn nasıl 1 saat oluyokı ıftara nerede yasıyosun
Günaydın canım. Almanya da o oyüzden iftar geç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?