Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bu ne beeeeeeeeeee gelen sadece yoklama verıp gıdıyo mu

ozaman benden de gunaydın,sadece

hava buz gıbı oldu burda da..:18::18:
ben yenıden rejıme basladım ama hıc tartılmıcam..
rejım sonunda tartılcam yada bayag verdıgımı hıssettıgımde..

neyse tatlı yapcam ama ne yapsam bulamadım hala dunden berı
ben yemıcem ama tabıkı

Etimek tatlisi yap :))))
Bende yarindan itibaren ekmegi birakucam 2aydir dadandim ekmegeee

hayirli cumalar canlar daha pirtlamadim millan hicde niyetim yok gibi bes yildizli otel konforu sunuyoz cadiya ondan gelmiyo

Rahati yerinde cadinin beklesin bekledin taht kurcak hali yok ya bir anda gelir heralde :)) 2-3 gune gelir gibi grliyor bana muzmuttt sen kiz )

muzmut bence sen carsamba gunu dogurcan yada salı tam hıssedemıyorum suan

heyecan var mı heyecan
ben olsam ne olcanı bılmedıgımden korkudan ölurdum herhalde:18::18:
tabı suan ıkıncıyı dogursam oda aynen sezeryan olsa yıne panık olurdum
halbukı hiiiiç bıse duymuyosun..
sen normal dogurcan ınş. oyle bı tecrubem yok malesef
ama oda bı anda olup bıtceeeeeeeeek

eylul ben tatlıyı yaptım bıle
aklımda cıkolata soslu brownı tarzı bıse yapmak vardı ama sut zıyan olmasın dıye muhallebılı bıse yaptım ıste

ama kk da fıncan kek dıye bıse gordum onu yapcam bıgun tabı ben yemıceeeeem yıneeee

Ellerine saglik milanimm. Nadil dayanacan kiz ben yarin başlıyorum. Ama tatli felan yapsam yerim yani
Iradene hayranım bacimm. Fincan kek bende facede biri paylasmis nasil yapmis bilmiom ama sen tarifini yazarsın artik :)

selam canlae bugun cumartesi pek gelen olmaz biliyom ben gelimde yoklama verim dedim durumda degisiklik yok yarin kontrole gitcez bakalim ne dicek daktir hanim

Slm canlarrr. Bugun kaynanamlarda geliooo offff yanlizlik iyiydi :))) yoklama verim dedim. Kocamda eevde. Neyse optum

Slm canlarrrrr. Sonunda kaynanamlarda geldi kadro tamam :))) dun kaynanam bana guzellesmissin fazlada kilo almamissin dedi. Anam dedim olecem mi :))))) haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…