Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylul ya alakasız ama sankı esra erol hamıle gıbı gelıyo bana
boyle goguslerı bıkac gundur kocaman oldu sankı
nebılım ıcıme oyle dogdu sankı

Kizzz gobiside var. Ben dun farkettim giydigi kiyafette cikmisti gobisiii :))))

haaayydaaaaaaaaaaaa senınkılerde kıskandı herhalde
ışıgı gören gelıyo
eylul sen az daha dayan,heves etme oyle her duyduguna

Evet dursunlar az daha... annemi erkenden cagirdim. Normalde haftaya gelecekti. Dun doktora gittik masallah iyiler dayanirlar dedi. Annem abimlerle konusurken beni 1 ay erken cagirdilar dedi. Bende duydum uzuldum. Oysaki gecen hafta az daha doguruyordum. Sancim tavan yapmıştı. Sonrada bana şaka yaptım dio ((( annem geldi o iş yaptikca yerimde duramiom. Daha cok yoruluyorum ((

Son düzenleme:
Kizzz gobiside var. Ben dun farkettim giydigi kiyafette cikmisti gobisiii :))))

kız belkı yoktur oyle bıse
ama son bı kac gundur vucudu oyle cıtı pıtı gorunmuyo
halbukı bana cok asırı zayıf görunuyordu..
hamıle olsada 3 ay kımseye dımez o

Nehire ve kuzeye masallah kocaman olmuslarrrrrrr. Anam ne ara buyudunuz siz :) masallah

kız belkı yoktur oyle bıse
ama son bı kac gundur vucudu oyle cıtı pıtı gorunmuyo
halbukı bana cok asırı zayıf görunuyordu..
hamıle olsada 3 ay kımseye dımez o

Aynen cok ciliz bi karı. O hamile olsa hemen soyler. Demet akalin 4 ay nasil sakladi ona şaşırdım

Maşallah sana canım ya. İnşallah sağlıkla rahat ve kolay bir doğumla alacaksın kızı kucağına. Sancıda bilirsin canım ya. Benimde ağrı eşiğim yüksektir ama hissediyorsun onu. Ben yatmaktan dayanamayınca epidural istemiştim. Geçen haftalarda bi arkadaşım doğum yaptı oda uzun süre evde geçirmiş artık dayanamadığı yerde hastaneye gitmiş yarım saate kalmamış doğurmuş. İnşallah sende öle olursun canım. Zaten bilgilisin maşallah, sancıların aralığını takip et, sıcak duş al, birde wc oturur gibi çömel kalk. Ayakta kalçanla daireler çiz, sallanma hareketleri yap ayakta. Rahatlatır bunlar seni. Çömelme hareketide açılmayı kolaylaştırır. Ve çok fazla yormadan kendini ayakta geçirmeye çalış çok yatma ama enerjinide boşa harcama. Rabbim yardımcın olsun, benimde bi arkadaşım var hamile kalmak istiyor onada dua edermisin. Ben sana isimlerini özelden yollim cnm.
bu arada benimki durmuyo ben çıokıyorum

valla takdir ettim seni millan
anneler daha duyarlı oluyor çocukları sözkonusu olduğunda
eşinde hatasını anlayıp kendini affettirmiştir umarım

valla aynen dedigin gibi yapiyom ayakta dolaniyom o dedigin hareketlerde rahatlatiyo simdilik oturunca yada uzaninca duramiyom insallah benimkide oyle olur hicbisey degil bu kalca kemigim kirilmis gibi en pis aci onunki simdiye kadar hissetmedim allahtan hayirlisi saglikla gelsin insallah ben isimleri aldim sizlerde bize dua edin insallah allaha emanet olun canlar

gunaydın kızlar

muzmut dogurdu mu acebaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada kocam konusunda acıklama yapiiiim hemennn
ılk gun aksamı o benle konustu ben hıc cevap vermedım..
ıkıncı gunu eve gelmeden eksık varmı dıye aradıgından,mecbur konusmak durumunda kaldım ama kesın ve net cevaplarla..
eve geldıgınde bır suru bıse almıstı benle muhattap olmaya calısıyordu,ben konussamda sevıyemı korudum.
dun aksam yıne hala hıcbıse yokmus gıbı benle konusuyor ama ben hala sevıyelıyım.
sevıyemı de hıtap seklımle bellı edıyorum..cumle ıcınde ona hayatım demıyorum..
ve demem gereken yerlerde ısmını kullanıyorum.
halbukı ben hıc ısım kullanmam

ıste boyle ne zaman buzlarım erır bılemıyorum

cok zor karıyım cooook

ne sıkıcı bı gun yaaaa..
hava kapalı ama sımsıcak..
nehır cekmece karıstırma sevdasına daldı,ben hıc umrunda degılım..
ee rahat rahat bılgısayar basına gectım dedım ama
hıc bakacak bıse yokkı,canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaa..
aaa dur tatlı tarıfı bakim

Muzmut dogurmamistir heralde gelir birazdan. Dogursa yazardi heralde :)))

Kiz hayranim sana nasil dayaniorsun. Ben kusken kocamin yuzunu gorsem gulerim hemen dayanamam. Sen en iyisini yapiosun canim

Istanbul soguk ve yağışlı (
Ayyy millan ya agrilar basladi bende. Agirliktan bellim agrio kasilmalar var insallah 2 hafta daha tutabilirmmmmm

selam bacilarrrr

yok tabiki dogurmadim hahahaha evlilik yasina kadar tasicam kizimi zaman kotu ne olur ne olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…