ne demek canim ederim tabi gecen gun dogum diye gittigimiz tatbikata donusen gunde sozde doguma giriyom ya sayiyodum kizlari onu ekliyim listemeanaaaammmmmmmmmmm ben heyecan yaptım canım şimdi. Rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin. Canım benim bir akraba var nuran die bebişi olmuyor aklına gelirse ona da bir dua eder misin. Çok uğraştılar ama olmadı bir türlü.
Ayyy çok heyecanlandım :)
eferim ver yoklamaniSlm canlarrrr :) yoklamami verip cikayim :)))
aminnn yok daha dogurmadim kemiklerimde 40 kirik var gibi aciyolar ama sancim yok hanfendi icerde oyun oynuyoeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm muzmut dogurdumu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ıns. pıtlayıp kurtulmustur bı avazda
uzun sure gelmezse o iş halloldu dımektır
belkıde suan bebışi kucagındadır bıle
zaman ne cabuk gecıyor yaa
bebegımız olsun dıye yırtılıyoduk burda
hatta hıc olamıcak mı acaba dıye uzuluyoduk.
herkes umudunu kaybetmeye yakındı..
bıde suankı halımıze bakın..
bin şükür..
allahım olmayıpta ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın ınşallaah
yaaa bende diyom niye doguramadim bi turlu devredecek kimse yok piyasada nirdesiniz kisssssyagmur,gulguzelı,özge,angel ve ecemm
nirdesiniiiiiiiizz
bızı nıye terk ettınızzzzzzzzzzz
bak muzmut ve eylul sırasını devretmeye adam bulamıyolar sımdııııııııı
muzmut iyisin demi var mı ağrın veya bir değişiklik
agrim felakaet var kemiklerimin her biyani kirilmis gibi ayagi kalkamak oturmak yurumek aciiiii vereiyo sadece ama sanci mayetinde bisey yok arada kasilmalar oluyo duzensiz geciyo kandirikcilardan
kayınvalidem doğum sancısı ilk belden vurur demişti.belki sancın vardır da bilmiyosundur.kızım hiç doğum yapmadın bilmezsin sancın olduğunuaşağı kemiklerin acıyosa açılman devam ediyodur bi gitmişin bakmışın ki 9 cm açılma var inşallah öyle olur tabi.aminn
kayınvalidem doğum sancısı ilk belden vurur demişti.belki sancın vardır da bilmiyosundur.kızım hiç doğum yapmadın bilmezsin sancın olduğunuaşağı kemiklerin acıyosa açılman devam ediyodur bi gitmişin bakmışın ki 9 cm açılma var inşallah öyle olur tabi.aminn
heee aynen benım kardesımde doguracagı gun belım agrıyo dıye dolanıyomus ortalıkta
sonra kaynanası bunu duyunca hemen hastaneye goturmus
kız gıder gıtmez cocugu dogurmustu
Acı eşigi yuksekmıs demekkı,normal agrı sandı dogum sancısını bıle
Nooolcak anamın kızı işte
Zırt dıye doguruyolar..
Ben harıc
kuzum olur o kadar diş dönemleri çok kötü oluyo.bizimki 9.5 aylık oldu daha diş yok ama arda sıkıntısı vuruyo o zaman birden çöküveriyo tekrar toparlıyo.ne zaman çıkar bilmem artık.maşallah nehir kızıma çok çabuk büyüdüler demievet dıgerlerı gelıyo ama yagmur hıc yok ortada,en son bayag moralı bozuktu..hamılelıkle ılgılı..
Keske gelse ama buraya gelmesı belkı daha cok kafaya takmasına sebep oluyordur..
Beyazlımda bu sebepten bızden ayrılmıst, ne dıyım
ınsallah bıgun guzel haberlerle gelırler hepsı..
Muzmut kız nıye dogurmadın..bende dıom coktan fırlatmıstır cocugu
Hıc kafana takma ve hıc korkma
Bende benım zillinin fotosunu cekıyodum
Eki Görüntüle 851866 Eki Görüntüle 851867
diş cıkarcam dıye cok zayıfladı yavrum yaaaa
benimde ağrı eşiğim yüksektir.doğum yapacağım gün ağrıdan konuşamadım bileKardeşimin yüzüne kapattım telefonu doğuruyom deyip Yazık o da iş yerinden koştur koştur gelmişti
agrim felakaet var kemiklerimin her biyani kirilmis gibi ayagi kalkamak oturmak yurumek aciiiii vereiyo sadece ama sanci mayetinde bisey yok arada kasilmalar oluyo duzensiz geciyo kandirikcilardan
Aha bu da kuzey paşamEki Görüntüle 851870
masallah nehir fistigina ya ne cabuk buyuyolar bunlar boleeevet dıgerlerı gelıyo ama yagmur hıc yok ortada,en son bayag moralı bozuktu..hamılelıkle ılgılı..
keske gelse ama buraya gelmesı belkı daha cok kafaya takmasına sebep oluyordur..
beyazlımda bu sebepten bızden ayrılmıst, ne dıyım
ınsallah bıgun guzel haberlerle gelırler hepsı..
muzmut kız nıye dogurmadın..bende dıom coktan fırlatmıstır cocugu
hıc kafana takma ve hıc korkma
bende benım zillinin fotosunu cekıyodum
Eki Görüntüle 851866 Eki Görüntüle 851867
diş cıkarcam dıye cok zayıfladı yavrum yaaaa
Kızlar napionuz. Annem geldi die telden yaziom. Girip cikiom. Oyyy anamm benimde belim agrior doguracam mi beee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?