Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm muzmut dogurdumu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ıns. pıtlayıp kurtulmustur bı avazda
uzun sure gelmezse o iş halloldu dımektır
belkıde suan bebışi kucagındadır bıle

zaman ne cabuk gecıyor yaa
bebegımız olsun dıye yırtılıyoduk burda
hatta hıc olamıcak mı acaba dıye uzuluyoduk.
herkes umudunu kaybetmeye yakındı..
bıde suankı halımıze bakın..
bin şükür..

allahım olmayıpta ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın ınşallaah

yagmur,gulguzelı,özge,angel ve ecemm
nirdesiniiiiiiiizz
bızı nıye terk ettınızzzzzzzzzzz
bak muzmut ve eylul sırasını devretmeye adam bulamıyolar sımdııııııııı

millan en çok yağmuru merak ediyorum 6.aydan beri ortalıklarda yok face e de girmiyo özgeden angel dan ara ara haber aldık.gülgüzeli buraya pek takılmıyo

ne demek canim ederim tabi gecen gun dogum diye gittigimiz tatbikata donusen gunde sozde doguma giriyom ya sayiyodum kizlari onu ekliyim listeme

Slm canlarrrr :) yoklamami verip cikayim :)))
eferim ver yoklamani

aminnn yok daha dogurmadim kemiklerimde 40 kirik var gibi aciyolar ama sancim yok hanfendi icerde oyun oynuyo bende artik tinlamiyom vakti gelince gelecek hayirlisiyla

yagmur,gulguzelı,özge,angel ve ecemm
nirdesiniiiiiiiizz
bızı nıye terk ettınızzzzzzzzzzz
bak muzmut ve eylul sırasını devretmeye adam bulamıyolar sımdııııııııı
yaaa bende diyom niye doguramadim bi turlu devredecek kimse yok piyasada nirdesiniz kisssss

muzmut iyisin demi var mı ağrın veya bir değişiklik

agrim felakaet var kemiklerimin her biyani kirilmis gibi ayagi kalkamak oturmak yurumek aciiiii vereiyo sadece ama sanci mayetinde bisey yok arada kasilmalar oluyo duzensiz geciyo kandirikcilardan

agrim felakaet var kemiklerimin her biyani kirilmis gibi ayagi kalkamak oturmak yurumek aciiiii vereiyo sadece ama sanci mayetinde bisey yok arada kasilmalar oluyo duzensiz geciyo kandirikcilardan

kayınvalidem doğum sancısı ilk belden vurur demişti.belki sancın vardır da bilmiyosundur.kızım hiç doğum yapmadın bilmezsin sancın olduğunu aşağı kemiklerin acıyosa açılman devam ediyodur bi gitmişin bakmışın ki 9 cm açılma var inşallah öyle olur tabi.aminn

insallah canim bilmiyom valla bekliyoz simdilik ALLAH hayirlisini versin gerisi muhim degil...

evet dıgerlerı gelıyo ama yagmur hıc yok ortada,en son bayag moralı bozuktu..hamılelıkle ılgılı..
keske gelse ama buraya gelmesı belkı daha cok kafaya takmasına sebep oluyordur..
beyazlımda bu sebepten bızden ayrılmıst, ne dıyım
ınsallah bıgun guzel haberlerle gelırler hepsı..

muzmut kız nıye dogurmadın..bende dıom coktan fırlatmıstır cocugu
hıc kafana takma ve hıc korkma

bende benım zillinin fotosunu cekıyodum

diş cıkarcam dıye cok zayıfladı yavrum yaaaa

heee aynen benım kardesımde doguracagı gun belım agrıyo dıye dolanıyomus ortalıkta
sonra kaynanası bunu duyunca hemen hastaneye goturmus
kız gıder gıtmez cocugu dogurmustu
acı eşigi yuksekmıs demekkı,normal agrı sandı dogum sancısını bıle
nooolcak anamın kızı işte
zırt dıye doguruyolar..
ben harıc

benimde ağrı eşiğim yüksektir.doğum yapacağım gün ağrıdan konuşamadım bile Kardeşimin yüzüne kapattım telefonu doğuruyom deyip Yazık o da iş yerinden koştur koştur gelmişti

kuzum olur o kadar diş dönemleri çok kötü oluyo.bizimki 9.5 aylık oldu daha diş yok ama arda sıkıntısı vuruyo o zaman birden çöküveriyo tekrar toparlıyo.ne zaman çıkar bilmem artık.maşallah nehir kızıma çok çabuk büyüdüler demi

benimde ağrı eşiğim yüksektir.doğum yapacağım gün ağrıdan konuşamadım bile Kardeşimin yüzüne kapattım telefonu doğuruyom deyip Yazık o da iş yerinden koştur koştur gelmişti

benımde yuksektır..yanı hıc bıyerım agrıdıgında bunu yansıtmam kımselere..
bıde dogum sancısını yasasaydım daha ıyı olurdu,gercekten agrı esıgımın yukseklıgını ozaman anlardım
dayanabılırmydım acabaaaaaa???

kocamsa tam tersım,grıp olsa yatak dösek yatar..aaahlayıp durur,kocakarı gıbı
gıcık oluyorum ozaman ona
ben evlenndım evlenelı hıc hastalanıp yatmadım
hasta olsamda ayakustu oldum gectı

Canimmm dayan azcik kaldiii kizzzzzzzz. Sen dogurdun mu sira bana gelecek heycanliyimmmmmmmm

Kızlar napionuz. Annem geldi die telden yaziom. Girip cikiom. Oyyy anamm benimde belim agrior doguracam mi beee :))))

masallah nehir fistigina ya ne cabuk buyuyolar bunlar bolee
valla bilmiyom dun zaten odunla konusuyoduk wc gidiyom diyipde dogurmayasin bide cocugu klazetten cikarmaya ugrasmayalim diye dalga geciyodu mesela su an iyiyim ama bazen aciii oyle bi cogaliyoki felaket devamliligi olmayinca bende ardina dusmuyom artik

Kızlar napionuz. Annem geldi die telden yaziom. Girip cikiom. Oyyy anamm benimde belim agrior doguracam mi beee :))))

haaayydaaaaaaaaaaaa senınkılerde kıskandı herhalde
ışıgı gören gelıyo
eylul sen az daha dayan,heves etme oyle her duyduguna

eylul ya alakasız ama sankı esra erol hamıle gıbı gelıyo bana
boyle goguslerı bıkac gundur kocaman oldu sankı
nebılım ıcıme oyle dogdu sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…