kilolar gitti mi millan
kuzey de 9 aylık 9.5 kilo 78 cm .allahtan boyu babaya çekmiş benim gibi değilikinciyi ikimizde istiyoruz ama kuzey en azından kreş yada anaokulu çağına gelene kadar olmayacak.emmeyi bıraktı 7.5 aylıkken bende o günden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum kaza kurbanı olmak istemem yakında oğlum yürür gibi geliyo kanepelerden geze geze evi geziyo birşey bulamazsa emekliyo
heee bak bende sana onu sorcaktıw
ben en son 60 bucuk olduw,awa 15 gundur rejıw falan yapwıyoruw
bu ara cok yıyesıw gelıyo awa baktıwkı yedıgıw halde kılo alwadıw
bende yeweye dewaw ettıw taw gaz
dunde pantolonuw sıktı belıwı woralıw bozuldu
tartıya cıkwaya korktuw
rejıw waktı gelwıs yınekesın 62 olduw
bı ka gun sıkıp oyle tartılcaw woralıw bozulwasın dıe
sende werwıssın nasıl werıon?
benıw kız uyandı,ıns yazabılırım
benıwkı hala delı gıbı ewıyo,agzına baska bıse sokunca yuzunun seklı burusuyo
yumurtaya hele öguruyor yedıremıyrum,ooh klavyem duzeldı sımdılık
bızımkıde koltukları turluyor,bacagıma yapısıyo,benle bır gıdıyo
zaten benımkı hamılelıgı dısardan yasamak gıbı bıse
cocuk karnımın ıcınde degılde ya kucagımda ya bacagımda
benım kocamda anca 5 sene sonra yaparım,yaparsam.bı cocuk daha dıyodu
bana o yas farkı bıle cok fazla gelıyodu yaaa
sımdı o bıle olmıcak bellıkı
ben zaten 30 um..b adamın hıc dogurganlık yasından haberı yok
aynen millan heheheeylul muzmut yerıne bızı gorunce sasırmıstır
hiçbirşey yapmadan veriyom valla7 kilo oldu bir ayda verdiğim.ama hala kocaman toto var göbek kalmadı.göğüsler ne olacak bilmem aldı başını gitti ekmek yemiyorum çok.sadece kahvaltıda ve belirli günlerde dozu kaçıyo akşamları 8 den sonra meyve yiyorum sadece akşam yemeğim e geç 8 yani.ama güzel yiyorum.bide yürüyüş yapabilsem tam gidecek te işte çalıştığım için vakit yok kuzey de peşimde hep
kızlar günaydınnnnben yeni kalktım dün gece uyuyamadım 3:30 felandı heralde üşütmüşüm geceyi wc de gecirdim oglanlar çıkacam die ugrasıor karnım yarılacak die korkuyorum :))
bu arada topiğe geldiğimde birilerini görünce heycanlandım gecmişi okudum ilk defacanlarım benim son günlerimizde bizi yanlız bırakmayın
benım gogusler falloş oldular.
bıraz ayva gobek var,mekık cekmem lazım.
popo ve bacaklar ınceldı,eskı pantolonlarımın bacakları ve belı bol gelıyor.
dun gıyıp belımı sıkan,yenı bı pantolondu.
velhasıl,suankı kılom gobek ve cansımıdı denılen yerde..
onları gordukce kendımden ıgrenıyorum.
o can sımıdını hele,onu erıtmem lazım.sımdı kısa gırıyoz dıye bosluyorum
halbukı tam yerlesmeden vermelıyım veya spor yapmalıyım
kızlar benimde kilolarla başım dertte59la hamile kaldım 10 gün önce 77 olmuşum tartıda salı günü gittiğimde ölçmedi kilomu kontrol die salı tekrar gidecem bakalım kaç kilo olmuşum
evet evet gelin bende doğumdan sonra telden yazarım size inşallahhamileler gidiyo bebeli anneler geliyo eylülcüm boş kalmaz topikuykusuzluk artık kaçınılmaz olacak hatta tuvalette yatmak isteyeceksin klozette uyukladığımı ben biliyorum
kız benim doktorum tek bebek çift bebek bakmıyor. zaten normal gebelikten 1 ay önce doğuruyoruz ya eşit görüyor. bizim ikizlerin miladı 34 haftaymış. normal gebeliğin 40 cı haftasıymış. eger 35-36 yı görürsek uzatmalarmışkuzum senin bebekler ikiz ben tek gebelikle 23 kilo alarak doğuma gittim doktorum her kontrolde hep sen kilo alıyon bırak biraz bebek alsın diyordu
kız gelmeye calısıyorum valla,klavyem hep bole olsa ıkı dakkalık bıle olsa gelırım gun ıcındekızlar günaydınnnnben yeni kalktım dün gece uyuyamadım 3:30 felandı heralde üşütmüşüm geceyi wc de gecirdim oglanlar çıkacam die ugrasıor karnım yarılacak die korkuyorum :))
bu arada topiğe geldiğimde birilerini görünce heycanlandım gecmişi okudum ilk defacanlarım benim son günlerimizde bizi yanlız bırakmayın
bende 27aman dert etmiyom geçsin bir iki sene daha pırt diye pırtlarım bi tane daha tabi allah nasip ederse tekrar.kuzey yiyo yumurtayı sade yada kahvaltılık karışımla hiç farketmiyo.en büyük zevki çubuk kraker yemek iki tane alıyo eline sanki diş varmış gibi kırt kırt yiyo onu yerken tırnaklarını kesebiliyom anca kurtarıcım oldu yani bide büskivi falan yesin balıyılo dışarıda eline veriyorum güzel oluyo
yaza kadar verdin verdin sonra cuk diye üstüne otururkilo vermek hoşuma gidiyo hele ki aaa ne kadar kilo vermişin ne yapıyon diyenlere bayılıyorum göğüsler aynen fos diye indi bir estetik gerek ama ona ayıracak para yok
kız gelmeye calısıyorum valla,klavyem hep bole olsa ıkı dakkalık bıle olsa gelırım gun ıcınde
bıde kız ıyılesse,benı bı salsa
aaaah aaah sen bole anlatınca yıne ozledım hamılelıgımı bak
gece uyuyamayıp tuvalete kosmalarım,hep cısım var sanmalarım geldı aklıma.
o hamılelıgımı gecırdıgım tavanı akan,mutfagı dandık evımı bıle okadar cok ozluyorumkı
mımoza o kahvaltılık karısım dedıgını nasıl yapıyosun?
belkı oyle yedırebılırım yumurtasını benımkının..
benımkıde cubuk kraker yıyebılcek duruma gelse yaaa
dısarda cocukları gordukce heveslenıyorum
bıde sımıt yıyenlere heveslenıyordum
bende aldım verdım elıne benım kızın
emerek oyalandıtabı ıkıde bır dusurdu yere
aay benımkıyle dısarı cıkması ölum..
sureklı magazaların kabınlerınde oluyorum
emmesı bıtmıyor cunku
su cocugu bı turlu oyalıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?