• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

oh masallah iyi bi bebisler kaldi onlarda geldimi tmmdir :1:
bizimde bugun kontrol vardi yine belki doktor yatirir falan diye park yatagida actik son olarak hersey hazir artik oyle gittik nst cekildi falan simdilik hersey iyi beklemedeyizz:1:

Sizde masallah canimmm. Saglikla zamaninda gelsinler insallah.

hayirli gunlerr canlar :16:
nabersiniz bakem biz iyi gibiyik yine bugun nstye ve ultrasona gitcez bakalim bugun ne dicekler dun nstde hickirik tuttu cadiyi cok komikti :1:

hayirli gunlerr canlar :16:
nabersiniz bakem biz iyi gibiyik yine bugun nstye ve ultrasona gitcez bakalim bugun ne dicekler dun nstde hickirik tuttu cadiyi cok komikti :1:
güzel haberlerle gel inşallah canımmmmm. hergün mü girceksin nsteye artık. kaç günde bir gidiyorsun doktora?

güzel haberlerle gel inşallah canımmmmm. hergün mü girceksin nsteye artık. kaç günde bir gidiyorsun doktora?

valla pazartesi gittik dun gittik bugunde gidecez doktora kalsa pazartesiden yatircakti arada sancim kasilmam varda dogum ki gibi degil ama o hersey gozetim altinda olsun diye yatirmak istiyo bugun ikinci doktorumuz bakcak dun geceden beri sancim var gibi ama ne gecio nede cogaliyo bakalim ne dicekler hayirlisi artik..

valla pazartesi gittik dun gittik bugunde gidecez doktora kalsa pazartesiden yatircakti arada sancim kasilmam varda dogum ki gibi degil ama o hersey gozetim altinda olsun diye yatirmak istiyo bugun ikinci doktorumuz bakcak dun geceden beri sancim var gibi ama ne gecio nede cogaliyo bakalim ne dicekler hayirlisi artik..
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallah. geliyorum topiğe doğurdum yazacan die bekliom artık :D
bende aralık annelerinin topiğine baktım ikiz hamiş doğurmuş 33 cü haftasında. tırıs tırıs geziom ortalarda.............

zaman nasıl hızla geçiyor
eylül ve muzmut son günleri sayıyorlar yaa çok heyecanlı :))))
oğlum ne zaman bu kadar büyüdü
valla hayretler içersindeyim

eylülüm ve muzmutum
Rabbim ikinize de hayırlı doğumlar versin bi avazda kurtarsın inşallahi
annelik çoook emek isteyen bi şeyıza
doğuma girmeden, doğumda ve doğumdan sonra annelik için yanıp kavrulan arkadaşlarımıza da
dua etmeyi unutmayın canlarım.

selam canlarimmm:16:
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallah. geliyorum topiğe doğurdum yazacan die bekliom artık :D
bende aralık annelerinin topiğine baktım ikiz hamiş doğurmuş 33 cü haftasında. tırıs tırıs geziom ortalarda.............
aman dikkat et sen fazla dolanma ortalarda bi ongun daha sabret:1:

zaman nasıl hızla geçiyor
eylül ve muzmut son günleri sayıyorlar yaa çok heyecanlı :))))
oğlum ne zaman bu kadar büyüdü
valla hayretler içersindeyim

eylülüm ve muzmutum
Rabbim ikinize de hayırlı doğumlar versin bi avazda kurtarsın inşallahi
annelik çoook emek isteyen bi şeyıza
doğuma girmeden, doğumda ve doğumdan sonra annelik için yanıp kavrulan arkadaşlarımıza da
dua etmeyi unutmayın canlarım.
sagol meryscimm allah razi olsun ben simdiden dusundum onlari insallah o anin heyecanindan unutmam :1:
dun yine gittik doktora bizim iki doktor var ondan bukadar sik gidiyoruz dogum gunu belirsiz oldugu icin acilen gitsekte ikisinden biri olsun diye dun gittigim biraz daha uzman gibi digerinden neyse nstye girdik bebis iyi cok sukur sancilarda var ama yeteri kadar degil alttan muayenede etti bu defa hic acimadi diger doktor gecen hafta ettiginde cok acimisti henuz kayda deger acilma yok dedi pazar gunu yine gitcez gunluk yasamina devam etsin daha biras vakti var gibi dedi heralde iceriyi sevdi cadi hareketli ama cikmaya niyeti yok :1: oyle iste hamdolsun bugunleri gosteren RABBIME...

Normalde yarin gidecektim doktora bugün gitik 11 de. Sagdaku pasam dogum kanalina girdi girecek. Nstde sancim cikti. Serum yedim. Ciger gelistici vurdular. Yarinda 2 doz vurulacak. Haftaya tekrar gidicem dr. Doktorum 1-2 haftaya gelebilirler dinlen dedi. Hayirli olsun insallah. Dua edin bana.

Son doz ciger gelistiricimide vurulup geldimmm. Hadi hayirlisi artik. Bol bol dinlenip beklicezzz

selammm bacilarimmm :16:
Normalde yarin gidecektim doktora bugün gitik 11 de. Sagdaku pasam dogum kanalina girdi girecek. Nstde sancim cikti. Serum yedim. Ciger gelistici vurdular. Yarinda 2 doz vurulacak. Haftaya tekrar gidicem dr. Doktorum 1-2 haftaya gelebilirler dinlen dedi. Hayirli olsun insallah. Dua edin bana.

Uyuyamiyorum. Uyuyamiyorum uyuyamiyorummmmmmmm

Son doz ciger gelistiricimide vurulup geldimmm. Hadi hayirlisi artik. Bol bol dinlenip beklicezzz

eylul canim hic endise etme rabbim hayirlisini bilir saglikla gelsinlerde kiloda alirlar buyurlerde allahin izniyle sen kendine stres dert etme...bak gecen gun sana bahsettigim ucuzlerde dogmus 28 haftalik kuvezdelermis allah saglik versin gerisi muhim degil...
bende iki gun sanci oluyo geliyolar saniyom sonra geciyo bisi yok su muhtesem ucluye cok mu guldum acaba :52:benim cadida gelmeye nuyetli degil baksana :1:bazi gunler iniyo asagi sonra birden zipliyo kaburgama orda yer etmis kendine :1:

selammm bacilarimmm :16:

eylul canim hic endise etme rabbim hayirlisini bilir saglikla gelsinlerde kiloda alirlar buyurlerde allahin izniyle sen kendine stres dert etme...bak gecen gun sana bahsettigim ucuzlerde dogmus 28 haftalik kuvezdelermis allah saglik versin gerisi muhim degil...
bende iki gun sanci oluyo geliyolar saniyom sonra geciyo bisi yok su muhtesem ucluye cok mu guldum acaba :52:benim cadida gelmeye nuyetli degil baksana :1:bazi gunler iniyo asagi sonra birden zipliyo kaburgama orda yer etmis kendine :1:
doğru diosun muzmutum herseyin hayırlısı inşallahhhhhh:16:
beklicez. senin cadıda gelecegi zamanı biliyordur merak etme yavruuummm

doğru diosun muzmutum herseyin hayırlısı inşallahhhhhh:16:
beklicez. senin cadıda gelecegi zamanı biliyordur merak etme yavruuummm

ya ne bileyim bile zaman gecmiyo gibi artik son zamanlar sabirsizlik dorukta hayirlisi tabi herseyin ...

Back