ya ne bileyim bile zaman gecmiyo gibi artik son zamanlar sabirsizlik dorukta hayirlisi tabi herseyin ...
muzmut son 15tırsmıyon mu
kiz ne tirsmasi simdi hemen baslasa sevincten oynicak durumdayim onu beklemek daha sikici zaman geciyo ortada belirti yok odaha kotu
uykusuz her gecediye bir şarkı var ezberle vaktin varken hayırlısıyla gününde gelsin tombik tombik olsun ele avuca gelsin
kiz ne tirsmasi simdi hemen baslasa sevincten oynicak durumdayim onu beklemek daha sikici zaman geciyo ortada belirti yok odaha kotu
hoşgeldin sagohiç girmiyon artık
BEN GELDİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MİLLETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT: ):):) bundan sonra burayı bu kadar boş bırakmayacağım. Facebook un canı cehenneme :):):)
Ayyy ne zamandır girmiyordum buraya eski günlerim canlandı wallaaa......
Mimozanın ablası hoşgeldin aramızaaaaa....... Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kuzunu.
eeee ne var ne yok kuzularr...
HOSSSS GELDIN BACIMM....INSALLAH BOS BIRAKMAZSIN valla benle eylul yanlizliktan bunaldiydikzaten bizde dogurcaz iyice bos kalcak diye uzuluyoduk
yok unutmicaz insallah ay dogsunda artik zihnim biraz rahat etsin icerde her dakka iyimi nasil hareket etti etmedi ne uyuyabiliyom nede uyanikim bari dogdugunda gozumun onunde olur...sizin yerinizi en yakın zamanda doldursunlar inş. canlarım...
Ben ameliyathaneye girerken ilk aklıma eylül gelmişti onun isminden başlamıştım peşine hamile kaldı sizde aklınızdan geçirmeyi unutmayın:)
yok unutmicaz insallah ay dogsunda artik zihnim biraz rahat etsin icerde her dakka iyimi nasil hareket etti etmedi ne uyuyabiliyom nede uyanikim bari dogdugunda gozumun onunde olur...
sağsağlim gelsin inş. canım kuzucuğun. Vaktini çok geçirmesin daha çok merakta bırakmasın annesini. :)
Şincik gidiyorum yemek yapıvercem yine gelirim inş.
beni bekleyin anacımmmmm
evet boş bırakmayınnn bak muzmutla ben gidiciyizBEN GELDİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MİLLETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT: ):):) bundan sonra burayı bu kadar boş bırakmayacağım. Facebook un canı cehenneme :):):)
Ayyy ne zamandır girmiyordum buraya eski günlerim canlandı wallaaa......
Mimozanın ablası hoşgeldin aramızaaaaa....... Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kuzunu.
eeee ne var ne yok kuzularr...
....teşekkür ederim...inşallah bebeklerimiz sağlıklı huzurlu doğarlar:))evet boş bırakmayınnn bak muzmutla ben gidiciyizsiz gelin bareee
sizin yerinizi en yakın zamanda doldursunlar inş. canlarım...
Ben ameliyathaneye girerken ilk aklıma eylül gelmişti onun isminden başlamıştım peşine hamile kaldı sizde aklınızdan geçirmeyi unutmayın:)
....teşekkür ederim...inşallah bebeklerimiz sağlıklı huzurlu doğarlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?