oh masallah iyi bi bebisler kaldi onlarda geldimi tmmdir
bizimde bugun kontrol vardi yine belki doktor yatirir falan diye park yatagida actik son olarak hersey hazir artik oyle gittik nst cekildi falan simdilik hersey iyi beklemedeyizz
güzel haberlerle gel inşallah canımmmmm. hergün mü girceksin nsteye artık. kaç günde bir gidiyorsun doktora?hayirli gunlerr canlar
nabersiniz bakem biz iyi gibiyik yine bugun nstye ve ultrasona gitcez bakalim bugun ne dicekler dun nstde hickirik tuttu cadiyi cok komikti
güzel haberlerle gel inşallah canımmmmm. hergün mü girceksin nsteye artık. kaç günde bir gidiyorsun doktora?
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallah. geliyorum topiğe doğurdum yazacan die bekliom artıkvalla pazartesi gittik dun gittik bugunde gidecez doktora kalsa pazartesiden yatircakti arada sancim kasilmam varda dogum ki gibi degil ama o hersey gozetim altinda olsun diye yatirmak istiyo bugun ikinci doktorumuz bakcak dun geceden beri sancim var gibi ama ne gecio nede cogaliyo bakalim ne dicekler hayirlisi artik..
aman dikkat et sen fazla dolanma ortalarda bi ongun daha sabretcanımmm hakkında hayırlısı olsun inşallah. geliyorum topiğe doğurdum yazacan die bekliom artık
bende aralık annelerinin topiğine baktım ikiz hamiş doğurmuş 33 cü haftasında. tırıs tırıs geziom ortalarda.............
sagol meryscimm allah razi olsun ben simdiden dusundum onlari insallah o anin heyecanindan unutmamzaman nasıl hızla geçiyor
eylül ve muzmut son günleri sayıyorlar yaa çok heyecanlı :))))
oğlum ne zaman bu kadar büyüdü
valla hayretler içersindeyim
eylülüm ve muzmutum
Rabbim ikinize de hayırlı doğumlar versin bi avazda kurtarsın inşallahi
annelik çoook emek isteyen bi şeyıza
doğuma girmeden, doğumda ve doğumdan sonra annelik için yanıp kavrulan arkadaşlarımıza da
dua etmeyi unutmayın canlarım.
sağol kuzum benim
Normalde yarin gidecektim doktora bugün gitik 11 de. Sagdaku pasam dogum kanalina girdi girecek. Nstde sancim cikti. Serum yedim. Ciger gelistici vurdular. Yarinda 2 doz vurulacak. Haftaya tekrar gidicem dr. Doktorum 1-2 haftaya gelebilirler dinlen dedi. Hayirli olsun insallah. Dua edin bana.
Uyuyamiyorum. Uyuyamiyorum uyuyamiyorummmmmmmm
Son doz ciger gelistiricimide vurulup geldimmm. Hadi hayirlisi artik. Bol bol dinlenip beklicezzz
sağol kuzum benim
doğru diosun muzmutum herseyin hayırlısı inşallahhhhhhselammm bacilarimmm
eylul canim hic endise etme rabbim hayirlisini bilir saglikla gelsinlerde kiloda alirlar buyurlerde allahin izniyle sen kendine stres dert etme...bak gecen gun sana bahsettigim ucuzlerde dogmus 28 haftalik kuvezdelermis allah saglik versin gerisi muhim degil...
bende iki gun sanci oluyo geliyolar saniyom sonra geciyo bisi yok su muhtesem ucluye cok mu guldum acababenim cadida gelmeye nuyetli degil baksana bazi gunler iniyo asagi sonra birden zipliyo kaburgama orda yer etmis kendine
doğru diosun muzmutum herseyin hayırlısı inşallahhhhhh
beklicez. senin cadıda gelecegi zamanı biliyordur merak etme yavruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?