• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya benim derdim ilk zamanlar ben tam dinlenip toparlanayimdi yoksa uzun vadeli zaten kimse seninle kalamaz kalmasinda zaten biz onlara guveniptemi bebek istedik neyseki ilk 3 gun hastane olcak sonrasindada ben kendimle bebegi idare ederim odunda evi yemegi hallederiz zaten burda herkes bizim gibi neolcak...hayirlisiyla saglikla gelsinlerde bebisler gerisi teferruatt...,
aynen öle canım Rabbim yardımcı olsun inşallah bize.:16:

aynen öle canım Rabbim yardımcı olsun inşallah bize.:16:

aminnn...ya son gunlerde hergun baska bebek goruyom ruyamda biraz uyuyabiliyos onda da ruyalardan yoruluyos dun dogum falanda yapiyodum ne ilginctir ki odunda ayni goruyo oda dun dogum oldugu panikledigini doktoru aradigini falan gormus dedim bulasicimi bu ruyalar :1:

aminnn...ya son gunlerde hergun baska bebek goruyom ruyamda biraz uyuyabiliyos onda da ruyalardan yoruluyos dun dogum falanda yapiyodum ne ilginctir ki odunda ayni goruyo oda dun dogum oldugu panikledigini doktoru aradigini falan gormus dedim bulasicimi bu ruyalar :1:
hayırdır inşallah bacım. dogum yaklaştığını mı haber veriyor aceb. sen hazırlıklı ol bacım :)

ahanda ekledimmmmm :D nasıl olmuşşş kapı süsümmmm:16:

$1383707_10152660030136988_261204044_n.jpg

Eki Görüntüle 836940

Eylül çok güzel olmuş ya. Maşallah sana beceriklisin bayaı.
Canım ya okudumda yanınızda kimse olmicakmış ya, aman boşverin olmasın, inşallah doğum sonrasındada hiçbi sıkıntı yaşamazsınız. Alışmak kolay olur kocalarınız böyle işlerinizi hallederken.
Ben bile alıştım sayılır, kaldıki bnm öküz kocam hiçbi işin ucundan tutmaz. Evi yerleştirmeye uğraşıyorum altı üstü çevreden sorup bi temizlikçi ayarlayacaktı yarına, onu bile yapamadı. Akşama hallolur inşallah yarına bi temizlikçide işimizi görürüz.

Eylül çok güzel olmuş ya. Maşallah sana beceriklisin bayaı.bu arada şirinler hazır :D diğerlerini ben yaptım ama :D
Canım ya okudumda yanınızda kimse olmicakmış ya, aman boşverin olmasın, inşallah doğum sonrasındada hiçbi sıkıntı yaşamazsınız. Alışmak kolay olur kocalarınız böyle işlerinizi hallederken.
Ben bile alıştım sayılır, kaldıki bnm öküz kocam hiçbi işin ucundan tutmaz. Evi yerleştirmeye uğraşıyorum altı üstü çevreden sorup bi temizlikçi ayarlayacaktı yarına, onu bile yapamadı. Akşama hallolur inşallah yarına bi temizlikçide işimizi görürüz.
saol canım benim ilk defa denedim böle bişey. ortaokulda iğne tuttum ilk bide şimdi hevesten yaptım :D yoksa beceriksiizm :D
inşallah canım Allah yardımcımız olur. muzmutunda dediği gibi onlara güvenip yapmadık.
sende halledersin canım inşallah birini bulursunuz. yoksa cok yorulsun :(

Son düzenleme:
selam kızlar :) doğuma az kaldı eylül ve muzmut.allahım sağ salim rahat doğumlar nasip etsin.yanlız olmak en iyisi bende çoğu zaman yanlız baktım.ilk 8 gün k.validelerde kaldım ama 4 günü hastanede geçti sarılık falan.sonra evime geçtim zaten orda kaldığımda da bakmadı kadın erken yattı geç girdi odaya.olsun büyüdü şükür.eylül sen sallanmayan beşik alacaktın galiba yada aldın.keşke sallanabilir olsaydı tek başına iki çocukla zor olacak inşallah gaz sorunları olmaz.kuzey çok gazlıydı ağla ağla elimde çarşaf komşulara gittim sallayalım uyusun diye ki benim beşik sallanıyo o bile kesmedi çoğu zaman.sonra hamak aldım onda salladım 2.5 aylık oldu gaz sorunu bitti sallanmayı unuttu şimdi çok uykusu gelince hafif hafif ayağımda sallıyorum.su içmeye gidemediğim anlar çok oldu :) çok güzel erimiştim rahata erince aldım tekrar kiloları :52:

selam kızlar :) doğuma az kaldı eylül ve muzmut.allahım sağ salim rahat doğumlar nasip etsin.yanlız olmak en iyisi bende çoğu zaman yanlız baktım.ilk 8 gün k.validelerde kaldım ama 4 günü hastanede geçti sarılık falan.sonra evime geçtim zaten orda kaldığımda da bakmadı kadın erken yattı geç girdi odaya.olsun büyüdü şükür.eylül sen sallanmayan beşik alacaktın galiba yada aldın.keşke sallanabilir olsaydı tek başına iki çocukla zor olacak inşallah gaz sorunları olmaz.kuzey çok gazlıydı ağla ağla elimde çarşaf komşulara gittim sallayalım uyusun diye ki benim beşik sallanıyo o bile kesmedi çoğu zaman.sonra hamak aldım onda salladım 2.5 aylık oldu gaz sorunu bitti sallanmayı unuttu şimdi çok uykusu gelince hafif hafif ayağımda sallıyorum.su içmeye gidemediğim anlar çok oldu :) çok güzel erimiştim rahata erince aldım tekrar kiloları :52:
canım benim inşallah az kaldı gercektennn. muzmutta doğurdumu sıra bende :18:
sallanan almadım canım bakalım napacam :D hayırlısı Allah yardımcım olsun inşallahhhh :16:
bende senin takdiği uygularım komşuma koşarım :d heheh

cok guzelll olmuss canim :16:
Eki Görüntüle 836940

Eylül çok güzel olmuş ya. Maşallah sana beceriklisin bayaı.
aynen valla sende yorma kendini demek evin kirli yada daginik olmasi onu rahatsiz etmiyo etse hemen buluverirdi neyseki artik yanlizsiniz hersey daha kolay girer yoluna artik senin cimcimeyide gorsek diyom :1:

Uyudum uyandim tekrar geldimmm ;))))

sagol canim insallah bakalim biz nasil gecircez lohusaligi hayirlisi allahtan...

muzmut bacım nerelerdesin kızzz
anca bitti temizlik geldim :1:

biliom kuzumda bakıom sen yoksun içime kurt düşüo doğurdumu die :D :18:

dogurursam hastaneden de olsa yazarim ben sana mirek etme canim...bak benim gunlukte artik dogursanizda normal zaman kabuyl ediliyomus asil sen dikkat et uzun sure yatmak cok sikici biliyom ama sabir etcen az kaldi...

dogurursam hastaneden de olsa yazarim ben sana mirek etme canim...bak benim gunlukte artik dogursanizda normal zaman kabuyl ediliyomus asil sen dikkat et uzun sure yatmak cok sikici biliyom ama sabir etcen az kaldi...
maşallah canım atlattın sen çok şükür. darısı bana.
senin takvimi okuyunca korktum şimdi çünkü bugün 8 aydır ilk defa iç çamaşırımın ıslandığını hissettim baktım avuç içinin yarısı kadar ıslanmış çamaşırım:18: sızıntı mı oldu acaba oturuyordum hissettim :( bir daha olmadı

takip et bakalim bi daha olcak mi?
ama bazen oluyo idrar kacirma falanda hissedemiyon hemen telas yapma...

takip et bakalim bi daha olcak mi?
ama bazen oluyo idrar kacirma falanda hissedemiyon hemen telas yapma...
yok canım idrar kaçırma degil yani. sanki böle adet olursunda sıcak inerya aşağı öle geldi baktım ıslanmışım :( :18:
ozamandan beri gelmedi:17:. netten baktım sızma olabilirmiş. bol su ve istirahat vermiş doktorları. eger bir daha gelirse zaten arıcam doktorumu

Back