Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylülcüm doktordan gelince yaz mutlaka olur mu.muzmut ve eylül topiğin yerlileri :) maşallah size ikiniz bir sayfa yürütüyonuz

bayram nasıl geçti anlamadım çoğunluk çalıştım zaten.odun hatta kalas kocam tüm bayram boyunca izinliydi evde yattı kahveye gitti free takıldı yani bir gün evdeydim oda ablamla eniştem geldi tekirdağdan onlarla gezelim dedik izmirin güzel yerlerini odunum kalkmadı yatağından bide bana laf söyledi senin aklına kim giriyo nerden çıktı bilmem ne dedim ağzına tüküreyim yat yat da toto büyüt kocam olmadan geçti o günde.ablamlara birşey diyemedim çağırmadım falan dedim kırılmasınlar diye.erkek ya hepsi aynı diyecem oğlum var diyemiyom güldüğüme bakmayın hala sinirlerim hat safhada

eylülcüm doktordan gelince yaz mutlaka olur mu.muzmut ve eylül topiğin yerlileri :) maşallah size ikiniz bir sayfa yürütüyonuz

Yazarim canim saat 2de randevummm. Insallah sanci felan cikmaz. Bu aralar kordon kireclenmesini cok duydum bu haftalarda olurmus bebek beslenmedigi icin erken dogum olurmus ondanda korkuyom. Insallah sorunsuz gelirimmmm

Biz dogurunca topik terkedilmis olur hihihi :)) arada gelin yazin bari :)

Son düzenleme:

Bayramda calistin demek kiyamam canim yaaa. Gerci bizde evdeydik ))
Kocisinde ayip etmis yani birgun seninle gecirseymisyaaaaaaa

canım kendi kendini korkutma öyle kireçlenme falan.şükür bu haftalara kadar rahat geldin.bebişleini üzme duydukların için.sancın bile olsa normal artık iki bebek var bizden farklı olman lazım ben yazıyomda bazıhatunlar hiç girmiyo özgeyide özledim.inşallah bayram tatili iyi geçmiştir. YAĞĞĞMUUUURRRR EN SON EVİNE GİDİP BULUCAM SENİ

Haha yagmur kizgel bak gelmezsen evini bascazzz :))))))

hayattan o kadar kopmusum kı laptobu kucagıma alınca bırden sut veresım geldı
aval aval baktım ekrana once hangı sıtelere gırıodum dıe
komedı gıbı :)) yusufum uyudu suan camasırlar bana bakıo katlanmak ıcın ehh tabı bende onlara ya bu yusuf camasır cıkarma konusunda benle yarısıo resmenben kendımı derdım cok camasır cıkarıom dıe bu adam benı gecdı hayır corabına varana kadarda utuluom bıdı bıdı seyler
uff gaz sorunu basladı benım kucuk koftemde,carsamba gıtcez doktora bakalım ne dıcek,cok kıymetlı gazını salamıo beyfendı
eylul bu saatten sonra her an hazırlıklı ol bacım ,,ornek ben
erkek cocukları gec dogar lafıda sehır efsanesı oldugu ortaya cıkdı

hee bu dogum takvımı hala gun sayıyo :)))))))))))))))

Son düzenleme:
ewet arada gelin benimde yarin randevum nst ye felanda gircez artik bakalim ne cikcak

Haha yagmur kizgel bak gelmezsen evini bascazzz :))))))
bu kaybolan kislar icin dedektif mi tutsak ne yapsak ayol gelin yoksa topugunuza su sikarim ha

ayy ne guldum o lafina sumisali sut bol galiba laptopa verdigine gore valla bu bebekler her bildigimizi alt ust ediyo

Sumisali hosgeldin yavruummm. Benide guldurdun kizzzzz :)) masallah pasana yika kiz camasirlarini :)) ben napacam cok meral ediom hihihih :)) 2× hihihi

Hazir beklioz yarin dr gitcez bakalim hayirlisi

Muzmuttt bacim beraber gidelim doktora haha insallah sancimiz cikmaz bacimm. Ya bugun adet olacakmisim gibi kasıklarim agrio dogum kanalina mi girio sipalar yawwww. Yarin olsun yaww sabirsazlaniom

Kizlar az once acile gittikk. Kasilmalar artti ve kasıklarimda agri vardı. Neyse gittik alttan muayene etti kapali dedi neye dedi bilmiom. Ultrasonla bakti normal dedi. Nstye girdim sancim cikti. Ordaki kiz sag olsun 2hafta anca dayanir dedi ben yusuf yusuf eve geldimmm. Anammmm cok korkuom ya. Yarin kendi doktorum ne dicek acaba... dua edin bacilar dayansin bebislerimmmm. 35-36 haftayi gorelimmm

eyluuuuuull dogurdum yazacan dıye odum koptu
kız daha erken sakın pırtlama cocukları

kasılmaların artması normal bence,
benımde hep nst de kasılmalarım cok cıkardı
hatta bı gun doktorum bebegın gelecegını sanıp benı hastanede yatırmaya kalkmıstı
serum falan vermıslerdı
sonra noooldu gunu gectı,benım kız hala gelemedı

stres yapma oyuzden,gelecekler dıyede panıkleme
zamanı dolmamıssa ne kadar kasılman olursa olsun gelıyolar demek dııl

hadı bakalım hayırlı haberlerle gel bugun

sumısalıde ne guzeel dogurdu ama buraya ugramayıda eksık etmıyo
sevınıyorum boyle ne olursa olsun kopmadıgımız ıcın

dıger kızlarda gelırler

bıgun belkı eskısı gıbı oluruz
cocuklar krese baslayınca falan

kocawda kafayı yedı herhalde
boyle owzunda ve boynunda kucuk kucuk yaralar cıktı
suan kendının kanser oldugunu sanıyor
herkes ona dıyowuskı bu hayra alawet degıl
oda kanser belırtısı oldugunu dusunuyor

carsawba doktora gıtcek sanırıw

ıs yerınde cok yoruluyor ve babası yuzunden sureklı sınır stres ıcınde
ve ben calıswadıgıwdan ewın butun yuku onda ya
buyuzden zaten erken yasta kanser olacagına ınandırdı kendını
sırf bu ınancı yuzunden ewınıw bıgun olacak yanı

hersabah soylene soylene ıse gıdıyor
oyuzden sabahları onunla hıc wuhattap olwuyoruw
anca afyonu patlayınca norwale donuyor

selam bacilarr
Muzmuttt bacim beraber gidelim doktora haha insallah sancimiz cikmaz bacimm. Ya bugun adet olacakmisim gibi kasıklarim agrio dogum kanalina mi girio sipalar yawwww. Yarin olsun yaww sabirsazlaniom
aaaa ne tesaduf benimde dunden beri var bunlar bugun biraz daha siklasti gibi doktor kontrolu aksam ustu o saate kadar dogurmazsam iyi

aman sen acele etme uykusuzlukta huzursuz yapiyo onlari bol bol dinlenmeye bak canim benim cadi kasim kasim kasiliyo valla bide dunden beri sanki iki defa bole istemsiz pedim islandi ama idrar da degil akintida sanki her an suum patlicak gibi hissediyom bu cadiya iyi bile dayandi ben gidim bi dus alayim doguma gidersem temiz olayim millandan ogrendik bu yontemleri
artik hayirlisi allahtan...

hergun dus alıp kendınızı jıletleyın hahhahhaha
oooff hawıleyken banyo yapwakta cok zordu beeee
gobekten hıccbıse gorunwuyokı sade ayak parwakları

en kotusude hergun dus alıp alıp doguwa hazırlanırken
en son sezeryan wasasına yatwak
okadar hazırlık bosuna

ben ayakkabılarıwıda kendıw gıyewıyow
laa ayak tırnagıwı bıle zor kesıyorduw
cocuk agzıwdan fırlıcak gıbı oluyordu

wuzwut son 24 haaaaa
son 24 un tadını cıkar
senın yanında kıw olcak doguwdan sonra kız?
lohusalık depresyonunun sıddetını olccew ona gore

wuzwut son 24 haaaaa
son 24 un tadını cıkar
senın yanında kıw olcak doguwdan sonra kız?
lohusalık depresyonunun sıddetını olccew ona gore

kimse olmicak bacim kocamdan baska ewet boylelikle rahatlikla olcucez kaynanali lohusa yanliz lohusalik son 24 du beklemez gibi geliyo bu cadi

kimse olmicak bacim kocamdan baska ewet boylelikle rahatlikla olcucez kaynanali lohusa yanliz lohusalik son 24 du beklemez gibi geliyo bu cadi

eneeeee sanslı anne olcan ozawan sen
deneyıwlerını beklıyoruz ozawan,awa kocalarada kıl olunuyor o donewde
awa kaynanadan fırsat buldukca

hadı bakalıw sebep kaynanawı,yoksa kendı psıkolojımızdemı göstert bıze

ama sunu bıl,en fazla 24 gun sonra hayatınız tamamen degıscek
hem guzel,hem kotu yonde
guzellıgını zaten bılıyosun
kotu yonuyse kocanla bırbırınıze daha az vakıt ayırıyosun
eskısı gıbı kafana gore cıkamıyosun
cıksan aglamaya baslıyo,hemen eve donuyosun
kımseye bırakıp bı sınemaya bıle gıdemıysun
bunlar benım ıcın hıc problem degıl ama kocalar oyle dusunmuyo
bızler kadar cocukların rahatını dusunemıyolar
eskı hayatları sursun ıstıyolar,sende ıkılemde kalıyosun..
neyse en can sıkıcı olansa
sureklı ölumu dusunuyosun,
ben ölursem bu cocuk napar
yada ya cocuguma bıse olursa
ılla bıse bulup kafayı yıyeceksın yanı kacısın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…