Ayni seyleri bende düşünüyorum muzmutttt :)))
sen biraz daha bekle ama ben gun gun sabirsizlaniyorumbelden asagisi cok agriyo artik birde sol kaburgam kirilmis gibi uyku hak getire her an suyum gelcekmis gibi tetikteyim hergun dus aliyom doguma giderim diye yakinda gunde iki defa etmeye baslayabilirm
merhaba iyi bayramlar
ve aleykum selamm cancagizim yine yanliziz ikimizde dun bi ara doguma gidicem sandim kasilmalar cok siklasti ama sonradan hafifledi ama alt bolge kemiklerim sanki hepsi kirilmis gibi agriyo bide sol kaburgalarim galiba bizim cimcime cikmaya hazirlaniyo
Canimmmm çok dikkat et kendine. Zamanin daraldi azcik daha dayansin cimcimeeeee. Saglikla hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah
Zamaninda gelsin insallah minik prenses. Stres yapma kuzummm. Merak etme yeri rahattir onun.valla bilmiyom her an farkli bi duygu ama sanki bi anda icime bu kiz yine donmus olmasin gibi geldi her gun fakli bi yerden hissediyom hareketleri cozemedim ben bu cadiyi:18:
insallah oyledir bazen evham yapiyorum cunku bazi gunler cok hareketli bazi gunler sakin bi gunu birbirini tutmuyo.:18:Zamaninda gelsin insallah minik prenses. Stres yapma kuzummm. Merak etme yeri rahattir onun.
insallah oyledir bazen evham yapiyorum cunku bazi gunler cok hareketli bazi gunler sakin bi gunu birbirini tutmuyo.:18:
hayirli cumalar canlar
cumlemizin cumasi mubarek olsun
selam canlarSlm bacilar. Bizde kocayla az gezdik yoruldum amaeve geldikk uyucam azcik. Millan bacim ozledik seni yahuuuu. Sumisali dogurdu sirada muzmut var :)))
Muzmutummm ohhh guzel havanin keyfini cikart bacimmmm
selam canlar
biz havanin keyfini cikariyozda bu cadi arada essek sakasi yapiyo bize bu sabah uyandim bi tarafa toplamnmis karnim tas gibi olmus seviyom oksuyom hafeket yok cok korktum valla neyseki namazdan sonra tepinmeye basladi hastaneye kosmama ramak kala bi dogsada rahatlasam valla her gece ruyamda baska bebekler yoruldum allah sen yardim et sabir ver cumlemize:2:
Güzel pazarlar canimmmm. Senin dogum yaklasti toplaniir normal. Benimde dun fece ikisi birden toplandi hep oksadim gecti hep toplaniolar benimkiler yarin doktora gitcem. Arada agrimda vardua edin erken gelmesinler (*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?