Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

valla bana oyle geliyoki odun kaynanalari aratmazzz
valla burda oyle birakip gidecek bi sosyal hayatimiz yokkisda geldi bahara kadar mecbur kalmadikca cikmayis eksi 20 derecede ne isimiz var disarda alisverisede hep beraber giderik zaten gidecegimiz yerlere genelde bebekle gidilecek yerler ben korkuyom odun kizini alcak beni evde birakcaklar aglayan ben olcamoh banyomida yaptim kendimide jiletledim rahatladim yaff

Millan bacim geldim doktordan. Nstye girdim cok sukur sanci cok cikmadi. Kasilmalar var dedi. Ama normal dedi. 10 gunde bir gel dedi. 34cu haftayi bekliyelim o gelsin 36 yi bekleriz dedi. Hayirlisi artik. Son 1 ay hehe :))

Eski calistigim hastane oldugu icin bugun dogum yapan arkadasimida gördüm. Masallah 38 de sezeryan oldu benisi çok tatli masallah. Darisi bize.

Kiz bu arada senin yazdigin yorumlari okurken gülmek ten doguracaktim ))))
Kocanada gecmis olsun bir cildiyeye gidi versin )

Muzmutum seninde guzel haberlerini bekliyoruzzzzz

Dun kasılmalar artinca kocama dedim beni doktora götür. Tamam dedi. Ama dur bi dus alim dedim nie ya dusup kalcan dio. Diyemedim kendimi jiletlicem diye ))) hergunde zor oluyor yaaaaaa. Goremiom koca gobegimden zaten :)))

Gunaydin canlar.

Grip oldum galba. Usuttum. Ishalim bide midem bulaniyor. Bebislerime zarari olur mu? Gecmesi icin napabilirim?

Gelen giden olmamis :))) neyse doktorumu aradimmm ilac yazdi aldim bakalim insallah işe yarar...

selam bacilarrr
dun gettik kontrole nstye girdik hamfendi uyuyordu bi turlu uyandiramadik doktor bu sonuca gore yatirmam lazim seni dedi sancilarin kasilmalarin normal her an gelebilir hazirli olun cantan falanda arabada dursun en ufak bisi gelin dedi sonra biraz bahcede dolas soguk su falan ic uyansin bide oyle cekelim buna gore eve gonderemem dedi gidip iki tur attik geldik uyandi hanfendi bide oyle cektik cok sukur iyi cikti pazar gunu yine gidicez tabi o zaman kadar dogurmazsam bi hafta ongun daha dursa iyi olur daha kucuk dedi bakalim hayirlisi artik simdilik iyiuyiz ama dun alttan muayene etti cok canim acidi yaa ...
Dun kasılmalar artinca kocama dedim beni doktora götür. Tamam dedi. Ama dur bi dus alim dedim nie ya dusup kalcan dio. Diyemedim kendimi jiletlicem diye ))) hergunde zor oluyor yaaaaaa. Goremiom koca gobegimden zaten :)))

dun benim cadida o kadar kudurmustu dus altindan sonra bi uyudu hanfendi cok yoruldu herhal o uyanmadi diye nerdeyse hastaneye yatcaktik bi an cok korktum doktor mecbur sezeryan dicek diye bu kiz isirilmayi hak etti
eylul bende hergun dus aliyom diye odun asikar kiskaniyo bana bu kadar tamizlenmiyon bi doktor kadar kadar olamadik

Muzmutum az kaldi yavru dayansin azcik daha. Kocan hakli bacimmm :))))

yatmaktan sıkıldım yawwww
nerdesiniz bacılarrrr. Tv dede bişey yok ya hep aynı şeyler...
evimi temizlemek istyorum kocam kafamı kırar die ödüm kopuyor. hiç bir iş yaptırmıyor bana yawwww.
pokemonlar götürüyor eviii

selam cancagizim
bende sikiliyom ama gece uyku yok bise sabah namazindan sonra ne kadar uyuduysam aynen benim evide pokemonlar goturuyo yarin ikna edebilirsem odunla yapariz insallah

selam cancagizim
bende sikiliyom ama gece uyku yok bise sabah namazindan sonra ne kadar uyuduysam aynen benim evide pokemonlar goturuyo yarin ikna edebilirsem odunla yapariz insallah
evet ilk defa dün güzel uyudum maşallah
senin koca hafta içide yapabiliyor biizmki sadece haftasonu yapar. bakalım belki pazartesi salıda tatil olabilir 29 ekim ya 4 gün temizlik yaparız heheh

evet ilk defa dün güzel uyudum maşallah
senin koca hafta içide yapabiliyor biizmki sadece haftasonu yapar. bakalım belki pazartesi salıda tatil olabilir 29 ekim ya 4 gün temizlik yaparız heheh

benimki her isi yapiyo elektrik supurgesinden nefret ediyo ilk aylar nerdeyse uc ay acamadim oda acmadi diger temizliklerin hepsini yapiyo ikna etsem ben supururum gerisini o yapar bakalim doguma gitmeden yapaydim dogumdan sonra aklimada kalmazdi bi sure idare ederdik...

nie sevmiyor kız benimki alıştı açıo süpürüyor sonra siliyor ama hiç toz almadı onu hep ben yaptım bulaşıkları makinaya diziyor maşallah allah razı olsun onlardan. çok şanslıyız bacım hiç yapmasalar napacaktık dimi ama?

sesinden nefret ediyo canim bole kazayla bisi dokulse onu bile cekmeme izin vermez firca kurekle al dercildirtiyo onu.onun disinda yemek bulasik banyo utu camasir hepsini yapar uzun yillar bekar yasadigi icin herseyi benden iyi biliyo ewet allah razi olsun hic yapmasaydi daha kotu zaten supurgede bana cok kolay geliyo is gibi gelmiyo
ama o mecbur yapacak zaten onun uzunden yanlizim su anda annecim yanimda olabilirdi onun yuzunden bole kaldik tipis tipis yapcak

aynen canım haklısın onlar yüzünden annemizden ayrıyız heheh yapsınlar dimi

aynen canım haklısın onlar yüzünden annemizden ayrıyız heheh yapsınlar dimi

hic sorma ya ben dedimki annem hem genc hem tecrubeli seninkine gore o gelsin ama efendinin anne aski tuttu yok annem gelsin dedi 3 ay onceden basvurduk davetiye cikardik ki vize alabilisin davetiye cikti gonderdik kis geliyo yok yeni dogmus bebeklere bakamiyomus alt degistiremiyomus onunkileri hep yakinlari yapmis bide vize icin taa ankaraya gidemezmis kayinpedrde istemedi kaldi gelmiyo bu saatten sonra annemede davetiye cikaramayis yetismezz oyle kaldik ortada gikini cikarsin bogarim onuu ben toplayana kadar 3 gun felan hastanede kalcaz sonrasinda da o bakacak beyefendi aklima geldikce sinirim tepeme cikiyo yok o gelmesin desem annemi istemiyon diye alinacakti bide ilk defa gelcekti annesi oyle kaldi iste kaldik ortada neyse allah buyuk napalim...

kocana ne desen haklısın canım üzüldüm şimdi bak kaynananın yaptıgıda ayıp valla neyse kocan üzülmüştür

kocana ne desen haklısın canım üzüldüm şimdi bak kaynananın yaptıgıda ayıp valla neyse kocan üzülmüştür

ya kaynanam bastan dedi odunun odunlugu tuttu yoksa zaten gelebilcek bi durumu yok kadinin koyde yasiyo isi basindan askin yasli kadin kayinpeder onsuz duramaz ama odunda anladi hatasini simdi sesini cikarmiyo bende ustelemedim napalim nasip boyleymis eger annem olsaydi kaynim turkiyede tatile gitti iki gun sonra annemde onunla gelcekti zamanlamada super olcakti hayirlisi boyleymis dun diyo hizmetci tutayim sana kendini affettircek aklinca dedim sen varsin ya ne gerek var

kaynana söylediyse gırtlakla kocanı hahah
kız allah sabrını verir inşallah bak bende 2 bebeyle yanlız olcam kaynanamlar üstümde oturuyor ama martta köye gidiolar aralıkta geliolar yani hamileliğim boyunca yoklardı. doğuma gelecekler 3 ay sonra giderler tekrar annemde kasımda gelcek inşallah oda kırkım çınca gider evine oda uzakta oturuyor

ya benim derdim ilk zamanlar ben tam dinlenip toparlanayimdi yoksa uzun vadeli zaten kimse seninle kalamaz kalmasinda zaten biz onlara guveniptemi bebek istedik neyseki ilk 3 gun hastane olcak sonrasindada ben kendimle bebegi idare ederim odunda evi yemegi hallederiz zaten burda herkes bizim gibi neolcak...hayirlisiyla saglikla gelsinlerde bebisler gerisi teferruatt...,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…