- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyom bi sure tepki vermeyince korktum ana yuregi iste
senin pasalar sirasini beklesin dursunlar daha himmmm
eylülcüm doktordan gelince yaz mutlaka olur mu.muzmut ve eylül topiğin yerlileri :) maşallah size ikiniz bir sayfa yürütüyonuz
bayram nasıl geçti anlamadım çoğunluk çalıştım zaten.odun hatta kalas kocam tüm bayram boyunca izinliydi evde yattı kahveye gitti free takıldı yani bir gün evdeydim oda ablamla eniştem geldi tekirdağdan onlarla gezelim dedik izmirin güzel yerlerini odunum kalkmadı yatağından bide bana laf söyledi senin aklına kim giriyo nerden çıktı bilmem ne dedim ağzına tüküreyim yat yat da toto büyüt kocam olmadan geçti o günde.ablamlara birşey diyemedim çağırmadım falan dedim kırılmasınlar diye.erkek ya hepsi aynı diyecem oğlum var diyemiyom güldüğüme bakmayın hala sinirlerim hat safhada
Yazarim canim saat 2de randevummm. Insallah sanci felan cikmaz. Bu aralar kordon kireclenmesini cok duydum bu haftalarda olurmus bebek beslenmedigi icin erken dogum olurmus ondanda korkuyom. Insallah sorunsuz gelirimmmm
Biz dogurunca topik terkedilmis olur hihihi :)) arada gelin yazin bari :)
canım kendi kendini korkutma öyle kireçlenme falan.şükür bu haftalara kadar rahat geldin.bebişleini üzme duydukların için.sancın bile olsa normal artık iki bebek var bizden farklı olman lazım ben yazıyomda bazıhatunlar hiç girmiyo özgeyide özledim.inşallah bayram tatili iyi geçmiştir. YAĞĞĞMUUUURRRR EN SON EVİNE GİDİP BULUCAM SENİ
ewet arada gelin benimde yarin randevum nst ye felanda gircez artik bakalim ne cikcakYazarim canim saat 2de randevummm. Insallah sanci felan cikmaz. Bu aralar kordon kireclenmesini cok duydum bu haftalarda olurmus bebek beslenmedigi icin erken dogum olurmus ondanda korkuyom. Insallah sorunsuz gelirimmmm
Biz dogurunca topik terkedilmis olur hihihi :)) arada gelin yazin bari :)
bu kaybolan kislar icin dedektif mi tutsak ne yapsak ayol gelin yoksa topugunuza su sikarim haHaha yagmur kizgel bak gelmezsen evini bascazzz :))))))
ayy ne guldum o lafina sumisali sut bol galiba laptopa verdigine gore valla bu bebekler her bildigimizi alt ust ediyohayattan o kadar kopmusum kı laptobu kucagıma alınca bırden sut veresım geldı
aval aval baktım ekrana once hangı sıtelere gırıodum dıe
komedı gıbı :)) yusufum uyudu suan camasırlar bana bakıo katlanmak ıcın ehh tabı bende onlara ya bu yusuf camasır cıkarma konusunda benle yarısıo resmenben kendımı derdım cok camasır cıkarıom dıe bu adam benı gecdı hayır corabına varana kadarda utuluom bıdı bıdı seyler
uff gaz sorunu basladı benım kucuk koftemde,carsamba gıtcez doktora bakalım ne dıcek,cok kıymetlı gazını salamıo beyfendı
eylul bu saatten sonra her an hazırlıklı ol bacım ,,ornek ben
erkek cocukları gec dogar lafıda sehır efsanesı oldugu ortaya cıkdı
hee bu dogum takvımı hala gun sayıyo :)))))))))))))))
hayattan o kadar kopmusum kı laptobu kucagıma alınca bırden sut veresım geldı
aval aval baktım ekrana once hangı sıtelere gırıodum dıe
komedı gıbı :)) yusufum uyudu suan camasırlar bana bakıo katlanmak ıcın ehh tabı bende onlara ya bu yusuf camasır cıkarma konusunda benle yarısıo resmenben kendımı derdım cok camasır cıkarıom dıe bu adam benı gecdı hayır corabına varana kadarda utuluom bıdı bıdı seyler
uff gaz sorunu basladı benım kucuk koftemde,carsamba gıtcez doktora bakalım ne dıcek,cok kıymetlı gazını salamıo beyfendı
eylul bu saatten sonra her an hazırlıklı ol bacım ,,ornek ben
erkek cocukları gec dogar lafıda sehır efsanesı oldugu ortaya cıkdı
hee bu dogum takvımı hala gun sayıyo :)))))))))))))))
aaaa ne tesaduf benimde dunden beri var bunlar bugun biraz daha siklasti gibi doktor kontrolu aksam ustu o saate kadar dogurmazsam iyiMuzmuttt bacim beraber gidelim doktora haha insallah sancimiz cikmaz bacimm. Ya bugun adet olacakmisim gibi kasıklarim agrio dogum kanalina mi girio sipalar yawwww. Yarin olsun yaww sabirsazlaniom
Kizlar az once acile gittikk. Kasilmalar artti ve kasıklarimda agri vardı. Neyse gittik alttan muayene etti kapali dedi neye dedi bilmiom. Ultrasonla bakti normal dedi. Nstye girdim sancim cikti. Ordaki kiz sag olsun 2hafta anca dayanir dedi ben yusuf yusuf eve geldimmm. Anammmm cok korkuom ya. Yarin kendi doktorum ne dicek acaba... dua edin bacilar dayansin bebislerimmmm. 35-36 haftayi gorelimmm
wuzwut son 24 haaaaa
son 24 un tadını cıkar
senın yanında kıw olcak doguwdan sonra kız?
lohusalık depresyonunun sıddetını olccew ona gore
kimse olmicak bacim kocamdan baska ewet boylelikle rahatlikla olcucez kaynanali lohusa yanliz lohusalik son 24 du beklemez gibi geliyo bu cadi