Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen canım bizimkide öle hahha hepsimi aynı bu erkeklerin yaw.
canım ben 2 adet karyola mobilyalı işte ama sallanmıyor bilerek öle aldım sallamıcam inşallah öle düşünüyorum becerirsem
sen aldın mı?

bende aldim ama park yataklardan bende sallamicam emzikte istemiyomn mecbur kalmadikca .
biras buyusun odasina gecer.

bende aldim ama park yataklardan bende sallamicam emzikte istemiyomn mecbur kalmadikca .
biras buyusun odasina gecer.
ben emzik mecbur veririm gibi geliyor 2 tanesiyle nasıl başa çıkarım yoksa :)
bende 2-3 ay sonra odalarında yatırmaya başlarım gibi geliyor. havalarda toparlanmış olur.

ben emzik mecbur veririm gibi geliyor 2 tanesiyle nasıl başa çıkarım yoksa :)
bende 2-3 ay sonra odalarında yatırmaya başlarım gibi geliyor. havalarda toparlanmış olur.

sen mecbur vercen ewet ayni anda ikiside ememez valla isin cok zor insallah esin sabirlidir ve yardimci olur yoksa yandin
benim odun simdiden sen emzir ve altini degistir gerisi benden uyanika bak

sen mecbur vercen ewet ayni anda ikiside ememez valla isin cok zor insallah esin sabirlidir ve yardimci olur yoksa yandin
benim odun simdiden sen emzir ve altini degistir gerisi benden uyanika bak
canım eşim konusunda çok şükür hiç şüphem yok benden sabırlı ve benden iyi bakar geceleri kıyamam onu uyandırmaya o uyanır zaten ilk zamanlar ama yazık işe gidecek sabahlaarı rabbim sabrını veriri die düşünüyorum
odun modun dion ama adam düşünceli kız

ewet aynen cok sukur benden daha sabirli anlayisli odun diyom simarmasin diye cok aciktim yimekteyim canim...

hayirli gunler bacilAR bugun cumartesi oldugu nasilda belli
sanki normalde dolup tasiyoda

slm kızlar ,,
bayadır yazamadım buraya once net baglantısında sorun vardı sonra kesede ıncelme oldugu ıcın kah hastanede kah evde derken doguma kadar geldı zaman sonra dogurdum Allahın ıznıyle ıkı haftamız yarın ıtıbarıyle bıtecek:))
kısaca dogum olayını anlatım;
doguma 10 gun kala ben 3 kere nts ye gırdım daha 33 haftalık falanım ,dıorum doktora nıe ben bu kadar cok gırıorum dıe o da bana kan sulandırıcı kullanıosun ya o yuzden dedı bende saf ınandım:)) gercegı demedıgı ıyı oldu ya neyse panık ederdım:)) nneyse ıste son nts ye gırcem doktor cuma gel persembe ızınlıyım dedı bende yolum oraya dusduydu dedm gıdım nts cektırım asıstana bırakırım yarın ararım doktoru dıe neyse ıste gıttım cektırdım ama kayıt acıldıgı ıcın doktorumun yerıne nobetcı olan doktor bakmak durumundaymıs sonuca ıı dedım bende gosterdım tamam dedı dogum sancıların yok 3 gun sonra yenıden gelcen dedı dedım nıe bu kadar sık gırıorum nts ye o da demezmı kıreclenme baslamıs kordonda ,allahım elım ayagım buz oldu bı anda,daha 34 haftalıgım ıkı gun sonra 35 olcam ,neyse ıste cıkdım doktorumun asıstanı dedı bende senle gelcekdım nıe bana demedın dedı doktorun yanına gırerken,megersı doktora kıreclenmenın oldugunu soyletmıcek ,,dedım ogrendım artık,tmm pazartesı gel mutlaka nts ye dedı tmm dedım ama benım moral yerlerde ,kocam dıo olsun uzme kendını dıe falan,neyse ıste haftasonu oldu dedım evı temızlıyek kocama camları sıldı halıları yıkamaya verdık falan ıyıce temızledık evı,ama ben dogru durust bıse yapmadım hep esım yaptı,yattık uyuduk bı ara gece bı anda ates bastı ama yanıorum sankı dersın atesım 42 falan o derece hafıf sancıda var ama keskın deıl oyle uymusum sabah 6 falan uyandım lavobaya falann gıttım kayısı ıle su ıctım sadece ama yusuf karnımda kıpır kıpır,1 saat oturdum sonra kalktım dedım gıdıp yatım nts ye gırcem yerımden kalkmamla bı anda sıcak bısey geldı alttan baktım akıntı gıbı bıse ama yogun neyse camasırımı degısdım yıne geldı daha fazla bu sefer ,sancılarda basladı bı garıp durum neyse ıkı uc dakka sonra pembe bıse geldı dedım doguruyom galıba ,aldım valızı hemen hazırladım sadece cantaya koymadıydım hersey hazırdı,esıme dedım kalk hastaneye gıdelım dıo kı sımdı mı dogurcan bılmem dedım sana uygun zamanı beklıyım ıstersem sapıttı tabı benım kocam:)))))))
neyse gıttık hastaneye tahlıler falan derken catı muayenesıne geldı sıra ama bu sırada benım suyum ve nısanım gelmeye devam edıo artarak muayene oldum acılma hıc yok ,,doktor dedı 24 saat bekleyebılırım ama bebek dayanabılırmı bılmıorum dedı cunku haftası kucuk,goze alamadım dedım tmm olurum sezaryan ama ben salya sumuk aglıom paso neyse ıste saatler gectıkce sancım daha da arttı ama gusel sancılardı normal dogum yapmak ısteyenler hıc korkmasın,,sezaryan oncesı yıne muayene oldum yıne acıklık yokdu oyle amelıyata gırdım cıkdım,,kendımı o kadar kasmısım kı doktor gercekden zor bı amelıyat oldu dedı dusunun kasmakdan omuzlarım kollarım bacaklarım agrıdı bı hafta morardılar falanburaya kadar hersey guseldı takı ıkı kez allttan mudahele oldu ,kanım hemen pıhtılasdı sulandırıcı yapamadılar amelıyatlı oldugum ıcın kanı durduramazlardı ıkı kere alttan yumrukdan daha buyuk gazlı bezle kanım alındı cok canım yandı amelıyattan sonra gıkım cıkmadı ama o kanı alırlarken bagırdım ablam yanımdaydı bayıldı ,,yapmak zorundayım dedı doktor kanama olmuyosun kanama olmasan kurtaja alcam senı dedı ,o kısmı kotuydu he gecdı gıttı cok sukur ,,ama ıkı ablamda sezaryan oldu hıc onlara yapılmadı benım pıhtılasma olayından dolayı bunu yasamak zorunda kaldım,,,sonra ıste yusufum geldı kucucukdu 48 cm boyu 2200 gr da kılosu kucuk koftem benım ayılma kısmım cok guseldı ablam dıo hıc sesın cıkmadı dedım vucut alısık narkoz yemeye :)))))sonra ıste sureklı yurudum hastanede cok su ayran ve kayısı suyu ıctım benden once doguran hatunlar yatıodu hep ben hep dolandım hemsıre dedı bı tek sen kendını salmadın dedı ,ben tabı wc dekı tum falıyetlerı yerıne getırdım sureklı yurudugum ve su ıctıgım ıcın dıger hatunlar 4 tanesıne lavman yapıldı yattıkları ıcın o yuzden ılk basta evet zor oluyo ama hareket ettıkce ıyılesme suresını kısaltıosunuz tavsıyem su ve yuruyus
oyle ıste gonlum normal dogumdan yanaydı ama olmadı annem sen normal doguramazsın dedıydı bana sureklı evde yatıo oldugum ıcın kaslarım hıc acılamadı cınsellıkde yoktu ama yınede gusel bı duygu Allahım her ısteyene nasıp etsın evladını,kız ısteyene kız erkek ıstıyene erkek ,cok dua ettım mevlam ınsallah kabul eyler,,
bıraz uzun oldu ama cok bırıkmıs beeeeeeeee

Cok merak ettik yavru seni. Busefer tek gelmedin topige masallah. Allahim saglik sihhat versin ikinizede. Yusufu bzm icinde kokla op.
Birikir tabii gelmezsen Rabbim bebisine bakarken kkolayliklar versin sana. Optum

masallah size allah saglik sihhat versin gerisi onemli degil sumisali...ama okurken heyecanladim ne yalan soylim bende bi yandan artik dogum olsa diyom sonra bebem biraz daha gelissin dogum olmasin diyom boyle tuhaf bir ikilemdeyim kafayi yiyorum galiba :18::18:

Sumisali canimmm senin yazini okurken kitlendim. Yaşadım sanki sen anlatirken. Yavrunda senle saglikli olda gerisi muhim degil canim. Saglikla hayirlisiyla buyut insallah...

canlar bayraminiz mubarek olsun nice mutlu huzurlu bayramlara en onemlisi sevdiklerinizle beraber olmanin kiymetini bilin allaha emanet olun

Kocisim Turkiye macina gitti ooff evde yanliz kaldim bebislerim olaydi onlarla ilgileneydimmmm

nbaersiniz bacilar yine yanlizik biz bu cadi geleydi bitireydi yanlizligimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…