• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bebişlerin ikiz ya kuzum olur böyle bence..ve en çok kan yapan et diye biliyorum..abartmadan her gününe bir parca et koy menüye..ya da ciğer..nasılsa seviyosun sen:)
evet canımmm ciğeride severim hertürlü etide :D :D ben ayranı bırakim yemek yerken haha :D

canım evin bereket getirsin..ilk olarak helva yap evinde..inanmam ama bu evimde ben yaptım şükür huzurumuzda evin bereketide iyi..hem de topik arkadaşlarımda yapar taşınırlarsa:))

Cok tesekkur ederim cnm. Evimde ilk olarak yapamam belki ama yalniz basimiza kaldigimizda ilk yapacaim tatli olur insallah.
Bana cok dua edin. Yureim sikisiyor yok yere aglamak geliyor. Bu saat oldu kiz uyuyoken uyumam gerekir ama kafami dagitmaya ugrasiyorum. Yok yere esime sinirleniyorum suanda. Hicbisi yok ortada burdan gitmek istiyorum. K.validemin dedigi hersey batiyo sesini duymak bile sinirlerimi ziplatiyor. Kpederden nefret ediyorum. Onlar konustukca icimden kufur sayiyorum. Allahim affetsin bunlar icin beni ama onlara katlanamiyorum artik. Simdi bizle gelecekler ya kvalidenin hic is yapacaini sanmiyorum anca bana is buyurur gb geliyo. Ama gelmeseler annem hemen gelmedi die yine kocam cnslik uapar die sesimi cikarmiyorum.
Ise baslayinca bunlar bebege bakmayi dusunuyolar ben hic istemiuorum kadina guvenmiyorum onlar gelince evliligime olacaklari dusunemiyorum. Kocami bu dusuncesinden nasil vazgecirebilirim onu hic bilmiyorum. Kafam okadar doluki nasil kurtulurum bu ruh halinden hic bilmiyorum...

Bunlari yazmaktan konusmaktan okdr yoruldumki. Acaba bende mutlu olcakmiyim diye dusunuyorum. Kendimden suphelenir oldum. Guzel bakmiyorum iyi dusunmuyorum oyuzden bu haldeyim galiba. Galiba yeterince sukretmiyorum. Ben anlattikca rahatlamam gerekken sanki daha fazla doluyorum olanlara karsi. Kinleniyorum surekli. Surekli aglamak istiyorum. Siniri bisekilde cikartmam gerekiyor. Konusarak olmuyo konusmadanda olmuyo. Boyle birilerine anlattikca kendimden soguyorum insanlar bnm sorunlu biri olduumu dusunuyolar saniyorum. Surekli kimse beni sevmezmis gb geliyo. Neyim var bnm.

Bunlari yazmaktan konusmaktan okdr yoruldumki. Acaba bende mutlu olcakmiyim diye dusunuyorum. Kendimden suphelenir oldum. Guzel bakmiyorum iyi dusunmuyorum oyuzden bu haldeyim galiba. Galiba yeterince sukretmiyorum. Ben anlattikca rahatlamam gerekken sanki daha fazla doluyorum olanlara karsi. Kinleniyorum surekli. Surekli aglamak istiyorum. Siniri bisekilde cikartmam gerekiyor. Konusarak olmuyo konusmadanda olmuyo. Boyle birilerine anlattikca kendimden soguyorum insanlar bnm sorunlu biri olduumu dusunuyolar saniyorum. Surekli kimse beni sevmezmis gb geliyo. Neyim var bnm.
canım benim üzüp yıprapma kendinni az daha sabret kaynanlarla oldugun zaman pozitif düşünmeyi dene ( biliyorum çok zor ama dene)
içinden sabır çek dua et onların yanındayken rabbimde görüyor senin nasıl üzüldüğünü.
bende çok sinirliyim eşimin abilerine, yengelerine ve babasına. 7ci ayım bitti bana bir telefon acıp nasılsın demediler. babası dün aramış köydeler şuan eşime sen bayramda buraya gel demiş. ulan ben napacam evde yanlız! hiç düşünceleri yok. eşimde nasıl bırakayım eylülü baba dedi. bende dedim beni hiç sevmiyorlar oda dio cahil onlar. hep cahiller en son patladım bende ben aptal degilim dedim ne cahili herseye karışmayı biliyorlar dedim eşim sustu. hamile olmasam kavga ederdik kesin! yengesi üst katımda aşağıya inip nasılsın bişeye ihtiyacın var mı demiyor! sadece söylese gönlümü alacak ama ben doğumdan sonra burunlarından getircem haberleri yok. sıkıyorsa gelsinler evime! kovmaktan beter edecem!
gecenlerde ust kattaki eltimlere eşimin dayısı gelmiş bizide cağırdılar eşim gidelim ayıp olur dedi. iyi dedim kalktık gittik eltim sanki bişey yokmuş aramız harikaymış gibi davrandı! oha falan oldum! 7 aydır sanki hep birbirimize gelip gitmişiz gibi! ben yemedim ama yapmacık davranmasını. tek başına hizmet etti yerimden kalmadım :D :21: cocuklarım doğsun ben neler yapacam onlara :D

miyopicim hepimiz aynıyız bazen anlatamıyoruz dertlerimizi. sen onların yanında pozitif düşün rabbim sana sabrını verecek inşallahhhh. kaynananda yardım etmezse temizlikte felan lafını söyle cekinme. zaten bişey yapmasanda seni üzüyorlar.

hayirli gunler canlar.....
miyopi uzme kendini dusundukce kendine eziyet edersin sakin olmaya calis dusunmemeye calis biliyorum kolay degil ama umursama
seninki kadar olmasada hepimizin benze sikintilari oluyo hamdolsun ki kimseye muhtac degiliz ve insallah bu durumlar gecicidir imtihan dunyasi iste herseyin hayirlisi...

Geçmiyor günlerrrrrr....
Esra Erol bile tat vermiyor artikkk :D nirdediniz Millann. Yagmur. Sumisali. Eslem. Ozge. Ecem.Muzmut. offf cok sıkıldım.... ismini unuttuklarimmm :)))

selam bacil...larrr :1:
maşallah hamarat seniiiiiiiiiii. bende yiyorum içiyorum yatıyorum 14 kilo almışım :(:43::43::43::43:
benimki 17 20 tamam licam galiba :1: inanmasi zor ama 92 kiloyum :1:

hayırlı cumalar bacılarrrrrrrrrr... yeni uyandım :D :16:

hayirli cumalarrrr biz kahvalti ettik babamiz hazirlamis :1:
hava cok gucel gittik nehir kenarina tenis oynadik biras yeni geldik babamizda cumaya gitti :1:

selam bacil...larrr :1:
benimki 17 20 tamam licam galiba :1: inanmasi zor ama 92 kiloyum :1:

hayirli cumalarrrr biz kahvalti ettik babamiz hazirlamis :1:
hava cok gucel gittik nehir kenarina tenis oynadik biras yeni geldik babamizda cumaya gitti :1:
kızzzzz sen 92 kilo olamazsın. kaç kilo ile hamiş kaldın sen?
ohh afiyet olsun bacıma. ne tenisi kız yorma kendini :D

kızzzzz sen 92 kilo olamazsın. kaç kilo ile hamiş kaldın sen?
ohh afiyet olsun bacıma. ne tenisi kız yorma kendini :D

valla olmusum sanirim kusuratida vardi gecen kontrolde oyledi bi dahakine daha fazlasi olur diye korkuyom :52:bide bizim cadida benim gibi alsa icim yanmicak minimum seviyede kilosu doktor gec dollenmeye bagliyo ama zaten ben aldigim kiloya gore haftasinin onunde gitmesi gerekiyo :1: 100 bulmadan dogursam bari :1:

bu arada 75 iken hamile kalmistim:1: valla hava guzeldi biras masa tenisi oynadik gorende dokuz aylik hamile degilim sanir masallah aban acisi aksam cikcak biliyom ama:1:

valla olmusum sanirim kusuratida vardi gecen kontrolde oyledi bi dahakine daha fazlasi olur diye korkuyom :52:bide bizim cadida benim gibi alsa icim yanmicak minimum seviyede kilosu doktor gec dollenmeye bagliyo ama zaten ben aldigim kiloya gore haftasinin onunde gitmesi gerekiyo :1: 100 bulmadan dogursam bari :1:

bu arada 75 iken hamile kalmistim:1: valla hava guzeldi biras masa tenisi oynadik gorende dokuz aylik hamile degilim sanir masallah aban acisi aksam cikcak biliyom ama:1:
neyse veririz kiloları bacımmm zaten senin boyun var aslında ölede cok almamışsın. bende 59la hamile kaldım şuan 74 kiloyum :( ooffffffffff
yorma kendini bacımmmmmmmmm dikkat et:16:

neyse veririz kiloları bacımmm zaten senin boyun var aslında ölede cok almamışsın. bende 59la hamile kaldım şuan 74 kiloyum :( ooffffffffff
yorma kendini bacımmmmmmmmm dikkat et:16:

evde cok sikilmistim arada iyi geliyo valla bu guzel havalarin son gunleri bi kar yagmaya baslasa mayisa kadar artik cikamayis napalim :1: ewet bende diyom kilari veririz insallah gerci ben vermesemde olur odunu yanliz birkammais olurum o beni yanliz birakmadi kilo bakimindan :1:

evde cok sikilmistim arada iyi geliyo valla bu guzel havalarin son gunleri bi kar yagmaya baslasa mayisa kadar artik cikamayis napalim :1: ewet bende diyom kilari veririz insallah gerci ben vermesemde olur odunu yanliz birkammais olurum o beni yanliz birakmadi kilo bakimindan :1:
veririz veririz dert etme. bende aynalara küstüm ama napalım hersey yavrularımız için :D hihihihi
güzel havaların kıymetini bilin bacım. bol bol d vitamini al ... bizde yarın bebişlerin 1 kaç eksiği var onları tamamlıyalım die çıkacaz sışarı gündüz gitmek istiyorum azcık yürüyeyim hava alayım die :D inşallah doğurmam yollarda :D

veririz veririz dert etme. bende aynalara küstüm ama napalım hersey yavrularımız için :D hihihihi
güzel havaların kıymetini bilin bacım. bol bol d vitamini al ... bizde yarın bebişlerin 1 kaç eksiği var onları tamamlıyalım die çıkacaz sışarı gündüz gitmek istiyorum azcık yürüyeyim hava alayım die :D inşallah doğurmam yollarda :D

he benim kafa bana ait vucut baskasinin sanki:1: bazaen asagilara bakinca bu kim acaba diyom :52:ama dert etmiyom meleklerimiz saglikla hayirla gelsinde sukur bugunleride gorduk ya o yeter...
he tamamla artik eksiklerini gittigin yerlerde dinlen arada dikkat et alisveristen dogam gitmeyesin...

he benim kafa bana ait vucut baskasinin sanki:1: bazaen asagilara bakinca bu kim acaba diyom :52:ama dert etmiyom meleklerimiz saglikla hayirla gelsinde sukur bugunleride gorduk ya o yeter...
he tamamla artik eksiklerini gittigin yerlerde dinlen arada dikkat et alisveristen dogam gitmeyesin...
aynen bende öle düşünüyorum ama çok şükür bugünlerimize....
dinlene dinlene gidecem eşim sen gelme ben gidim dio ama ben görmeden içim rahat etmez :D :D hemen alıp döncez inşallah gezmicem öle :D (inşallah)

aynen bende öle düşünüyorum ama çok şükür bugünlerimize....
dinlene dinlene gidecem eşim sen gelme ben gidim dio ama ben görmeden içim rahat etmez :D :D hemen alıp döncez inşallah gezmicem öle :D (inşallah)

aman insan kendi ozene bezene sectimi daha guzel oluyo erkekler pek anlamiyo bu islerden..biz gittigimizde gormeliydi gidiyo 2-3 yas kiyafetleri falan bakiyo ona tek tek izah etmek beni daha cok yordu neyseki ogrendi :1:
bu arada sen nasil aldin besigi bu park yataklardan mi mobilyalardan mi?

Back