evet canımmm ciğeride severim hertürlü etidebebişlerin ikiz ya kuzum olur böyle bence..ve en çok kan yapan et diye biliyorum..abartmadan her gününe bir parca et koy menüye..ya da ciğer..nasılsa seviyosun sen:)
canım evin bereket getirsin..ilk olarak helva yap evinde..inanmam ama bu evimde ben yaptım şükür huzurumuzda evin bereketide iyi..hem de topik arkadaşlarımda yapar taşınırlarsa:))
canım benim üzüp yıprapma kendinni az daha sabret kaynanlarla oldugun zaman pozitif düşünmeyi dene ( biliyorum çok zor ama dene)Bunlari yazmaktan konusmaktan okdr yoruldumki. Acaba bende mutlu olcakmiyim diye dusunuyorum. Kendimden suphelenir oldum. Guzel bakmiyorum iyi dusunmuyorum oyuzden bu haldeyim galiba. Galiba yeterince sukretmiyorum. Ben anlattikca rahatlamam gerekken sanki daha fazla doluyorum olanlara karsi. Kinleniyorum surekli. Surekli aglamak istiyorum. Siniri bisekilde cikartmam gerekiyor. Konusarak olmuyo konusmadanda olmuyo. Boyle birilerine anlattikca kendimden soguyorum insanlar bnm sorunlu biri olduumu dusunuyolar saniyorum. Surekli kimse beni sevmezmis gb geliyo. Neyim var bnm.
Geçmiyor günlerrrrrr....
Esra Erol bile tat vermiyor artikkknirdediniz Millann. Yagmur. Sumisali. Eslem. Ozge. Ecem.Muzmut. offf cok sıkıldım.... ismini unuttuklarimmm :)))
maşallah hamarat seniiiiiiiiiii. bende yiyorum içiyorum yatıyorum 14 kilo almışımbende yemek yaptim tatli yaptim bitmedii gun
benimki 17 20 tamam licam galibamaşallah hamarat seniiiiiiiiiii. bende yiyorum içiyorum yatıyorum 14 kilo almışım
hayırlı cumalar bacılarrrrrrrrrr... yeni uyandım
kızzzzz sen 92 kilo olamazsın. kaç kilo ile hamiş kaldın sen?selam bacil...larrr
benimki 17 20 tamam licam galibainanmasi zor ama 92 kiloyum
hayirli cumalarrrr biz kahvalti ettik babamiz hazirlamis
hava cok gucel gittik nehir kenarina tenis oynadik biras yeni geldik babamizda cumaya gitti
kızzzzz sen 92 kilo olamazsın. kaç kilo ile hamiş kaldın sen?
ohh afiyet olsun bacıma. ne tenisi kız yorma kendini
valla olmusum sanirim kusuratida vardi gecen kontrolde oyledi bi dahakine daha fazlasi olur diye korkuyombide bizim cadida benim gibi alsa icim yanmicak minimum seviyede kilosu doktor gec dollenmeye bagliyo ama zaten ben aldigim kiloya gore haftasinin onunde gitmesi gerekiyo 100 bulmadan dogursam bari
neyse veririz kiloları bacımmm zaten senin boyun var aslında ölede cok almamışsın. bende 59la hamile kaldım şuan 74 kiloyumbu arada 75 iken hamile kalmistimvalla hava guzeldi biras masa tenisi oynadik gorende dokuz aylik hamile degilim sanir masallah aban acisi aksam cikcak biliyom ama
neyse veririz kiloları bacımmm zaten senin boyun var aslında ölede cok almamışsın. bende 59la hamile kaldım şuan 74 kiloyumooffffffffff
yorma kendini bacımmmmmmmmm dikkat et
veririz veririz dert etme. bende aynalara küstüm ama napalım hersey yavrularımız içinevde cok sikilmistim arada iyi geliyo valla bu guzel havalarin son gunleri bi kar yagmaya baslasa mayisa kadar artik cikamayis napalimewet bende diyom kilari veririz insallah gerci ben vermesemde olur odunu yanliz birkammais olurum o beni yanliz birakmadi kilo bakimindan
veririz veririz dert etme. bende aynalara küstüm ama napalım hersey yavrularımız içinhihihihi
güzel havaların kıymetini bilin bacım. bol bol d vitamini al ... bizde yarın bebişlerin 1 kaç eksiği var onları tamamlıyalım die çıkacaz sışarı gündüz gitmek istiyorum azcık yürüyeyim hava alayım dieinşallah doğurmam yollarda
aynen bende öle düşünüyorum ama çok şükür bugünlerimize....he benim kafa bana ait vucut baskasinin sankibazaen asagilara bakinca bu kim acaba diyom ama dert etmiyom meleklerimiz saglikla hayirla gelsinde sukur bugunleride gorduk ya o yeter...
he tamamla artik eksiklerini gittigin yerlerde dinlen arada dikkat et alisveristen dogam gitmeyesin...
aynen bende öle düşünüyorum ama çok şükür bugünlerimize....
dinlene dinlene gidecem eşim sen gelme ben gidim dio ama ben görmeden içim rahat etmezhemen alıp döncez inşallah gezmicem öle (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?