ooo bahaneside güzelmişyok odun da biras kilo aldi turkiyede o yuzden yanimda cokta aratmiyo kilo almissin diyenlere esim kendini yanliz hissetmesin diye ona eslik ediyom diyorbahaneside hazir...
ooo bahaneside güzelmiş
bizimki beni gördükce spor yapıyor:18:
aynen canım sen eskiye dönersin doğumdan sonra. eşin için kolay olmaya bilirben diyom yakinda ben normale donunce ne yapcan acaba o zaman dusunurum diyo gerci kisa giriyoruz kilo vermemiz zorlasicak
canım günaydınnnn;günaydın kızlar
size bişi danışcam yaa... çalıştığım için gögsümü sağmak zorundayım işyerindede sağıyorum sağmaktan göğüslerim yara oldu iyileşmio sürekli sağdığım kremlerde fayda etmio artık kabuk kabuk oldularr böle olunca kuzumuda emziremiorum kesiyim mi acaba diorum bugün ne sağdım ne emzirdim çok vicdan azabı duyuyorum şuan(( kızım 6 aylık oldu diorumm rahaatlamaya çalışıorum ama o emiyoken kesmek vicdanımı sızlatıo napıyım yaa (
canım günaydınnnn;
emziren tecrübeli aneyleyyy nirdesiniz kızzzzz?
valla ben tecrubeli degilim ama en az ilk alti ay anne sutu diyolar ben tercihen biraz uzun emziricem ama calismiyom sizin isiniz daha zor tabi bi kac ay daha emzirsen de bahar gibi kessen simdi kisa giriyoruz hastalanmasin kuzu...günaydın kızlar
size bişi danışcam yaa... çalıştığım için gögsümü sağmak zorundayım işyerindede sağıyorum sağmaktan göğüslerim yara oldu iyileşmio sürekli sağdığım kremlerde fayda etmio artık kabuk kabuk oldularr böle olunca kuzumuda emziremiorum kesiyim mi acaba diorum bugün ne sağdım ne emzirdim çok vicdan azabı duyuyorum şuan(( kızım 6 aylık oldu diorumm rahaatlamaya çalışıorum ama o emiyoken kesmek vicdanımı sızlatıo napıyım yaa (
hayirli cumalarrr canimlarim arkadaslarim cumamiz mubarek olsun .....
valla ben tecrubeli degilim ama en az ilk alti ay anne sutu diyolar ben tercihen biraz uzun emziricem ama calismiyom sizin isiniz daha zor tabi bi kac ay daha emzirsen de bahar gibi kessen simdi kisa giriyoruz hastalanmasin kuzu...
evet kimsecikler yokkimseler yok cancazımmm
ohhh masallah cok sevindim canim hep boyle olur insallahkızlar az önce lavoboya sağmaya gittim inanmıycaksınız ama mucize gibi bişey oldu Rabbime çok şükür... göğsümdeki kabuklanmalar geçmişti kanayan yerler çil çil belliydi ama kabuklanmalar yoktu sonra pompayla sağmaya başladım bir su bardağı dolusu sağdım ve bir damla dahi kanamadı Rabbime binlerce kez şükürler olsun duydu sesimi...dün akşamdan beri öyle kötüydüm ki işi bırakmayı bile düşündüm sırf bu yüzden...
burda hava cok guzel ama ben gene evdeyim oduncum cumadan ciksin bisiler yapabilirisevet kimsecikler yokhavalarda kötü burda hiç iş yapasım yok buralarda takılıyom geçmez zaman artık
evet lilyum maşallah canımmmm...ohhh masallah cok sevindim canim hep boyle olur insallah
burda hava cok guzel ama ben gene evdeyim oduncum cumadan ciksin bisiler yapabiliris
evet lilyum maşallah canımmmm...
bizde yarın koçişle dışarı çıkarız inşallah evde sıkıldım yawwwwwwwwwwwwww
aynen yaa zaten vakit gecmiyo birde evde oturunca hic gecmiyo
yarındr kontrolum var bakalım kaç kg olmuş bizim danacıklar. ben kaç kilo olmuşum bu hafta yedim de yedim hihihihi
ohh maşallah kalk kocişinle keyif yapamaan bende yedim bol bol sonrasinda istesemde yiyemicem belkiodun aradi bir saat sonra bulusuyoz cay demlicem bu havada cok guzel oluyo hem usuyup hem cay icmek kalkimda hazirlanim yavastan
bir hafta sonra inşallahhhh bacımbu arada eylul takvimin 30 gosteriyo artik hazirlanamaya baslarsin agirlasmadan hallet islerini...
selam bacilarim eylul nerdesin kiz kontrole gitmistin ???
nabersiniz biz iyiyik hamdolsun pineklemekle mesguluz
bebisin nevrisimini falan yikamistim en son babasi utuledieee baba olmak kolay mi
Geldim kuzummm :)) cok sukur hersey normal dedi doktor. Yat dinlen dedi. Ikizler erken gelebilir dikkat et dedi. Kilosu boyu normal cok sukur. Kan degerlerim toparlanmis masallah. Yukselise gecmis.
Ohhh masalkah kiz kocisine yaptir. Bende haftaya kismetse yikar utulerim hehe))
Hazirlikli olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?