• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok odun da biras kilo aldi turkiyede o yuzden yanimda cokta aratmiyo kilo almissin diyenlere esim kendini yanliz hissetmesin diye ona eslik ediyom diyor :1: bahaneside hazir...
ooo bahaneside güzelmiş :D :52:
bizimki beni gördükce spor yapıyor :D :1::18:

:1: ben diyom yakinda ben normale donunce ne yapcan acaba o zaman dusunurum diyo :1: gerci kisa giriyoruz kilo vermemiz zorlasicak :1:
aynen canım sen eskiye dönersin doğumdan sonra. eşin için kolay olmaya bilir :D
kışın kolay veremeyebilirz ama uykusuzluk yemek yiyememe eski halimize döndürür bizi :D inşallah yani:16:

günaydın kızlar
size bişi danışcam yaa... çalıştığım için gögsümü sağmak zorundayım işyerindede sağıyorum sağmaktan göğüslerim yara oldu iyileşmio sürekli sağdığım kremlerde fayda etmio artık kabuk kabuk oldularr böle olunca kuzumuda emziremiorum kesiyim mi acaba diorum bugün ne sağdım ne emzirdim çok vicdan azabı duyuyorum şuan :((( kızım 6 aylık oldu diorumm rahaatlamaya çalışıorum ama o emiyoken kesmek vicdanımı sızlatıo napıyım yaa :((

günaydın kızlar
size bişi danışcam yaa... çalıştığım için gögsümü sağmak zorundayım işyerindede sağıyorum sağmaktan göğüslerim yara oldu iyileşmio sürekli sağdığım kremlerde fayda etmio artık kabuk kabuk oldularr böle olunca kuzumuda emziremiorum kesiyim mi acaba diorum bugün ne sağdım ne emzirdim çok vicdan azabı duyuyorum şuan :((( kızım 6 aylık oldu diorumm rahaatlamaya çalışıorum ama o emiyoken kesmek vicdanımı sızlatıo napıyım yaa :((
canım günaydınnnn;
emziren tecrübeli aneyleyyy nirdesiniz kızzzzz? :9:

hayirli cumalarrr canimlarim arkadaslarim cumamiz mubarek olsun .....
günaydın kızlar
valla ben tecrubeli degilim ama en az ilk alti ay anne sutu diyolar ben tercihen biraz uzun emziricem ama calismiyom sizin isiniz daha zor tabi bi kac ay daha emzirsen de bahar gibi kessen simdi kisa giriyoruz hastalanmasin kuzu...

hayirli cumalarrr canimlarim arkadaslarim cumamiz mubarek olsun .....

valla ben tecrubeli degilim ama en az ilk alti ay anne sutu diyolar ben tercihen biraz uzun emziricem ama calismiyom sizin isiniz daha zor tabi bi kac ay daha emzirsen de bahar gibi kessen simdi kisa giriyoruz hastalanmasin kuzu...

kızlar az önce lavoboya sağmaya gittim inanmıycaksınız ama mucize gibi bişey oldu Rabbime çok şükür... göğsümdeki kabuklanmalar geçmişti kanayan yerler çil çil belliydi ama kabuklanmalar yoktu sonra pompayla sağmaya başladım bir su bardağı dolusu sağdım ve bir damla dahi kanamadı Rabbime binlerce kez şükürler olsun duydu sesimi...dün akşamdan beri öyle kötüydüm ki işi bırakmayı bile düşündüm sırf bu yüzden...:16::16::16::16:

kızlar az önce lavoboya sağmaya gittim inanmıycaksınız ama mucize gibi bişey oldu Rabbime çok şükür... göğsümdeki kabuklanmalar geçmişti kanayan yerler çil çil belliydi ama kabuklanmalar yoktu sonra pompayla sağmaya başladım bir su bardağı dolusu sağdım ve bir damla dahi kanamadı Rabbime binlerce kez şükürler olsun duydu sesimi...dün akşamdan beri öyle kötüydüm ki işi bırakmayı bile düşündüm sırf bu yüzden...:16::16::16::16:
ohhh masallah cok sevindim canim hep boyle olur insallah:16:

evet kimsecikler yok :D havalarda kötü burda hiç iş yapasım yok buralarda takılıyom :( geçmez zaman artık :(
burda hava cok guzel ama ben gene evdeyim oduncum cumadan ciksin bisiler yapabiliris :1:

ohhh masallah cok sevindim canim hep boyle olur insallah:16:

burda hava cok guzel ama ben gene evdeyim oduncum cumadan ciksin bisiler yapabiliris :1:
evet lilyum maşallah canımmmm...
bizde yarın koçişle dışarı çıkarız inşallah evde sıkıldım yawwwwwwwwwwwwww

:( yarındr kontrolum var bakalım kaç kg olmuş bizim danacıklar. ben kaç kilo olmuşum :D bu hafta yedim de yedim hihihihi :D

amaan bende yedim bol bol sonrasinda istesemde yiyemicem belki :1:odun aradi bir saat sonra bulusuyoz :1: cay demlicem bu havada cok guzel oluyo hem usuyup hem cay icmek :1:kalkimda hazirlanim yavastan :1:

bu arada eylul takvimin 30 gosteriyo artik hazirlanamaya baslarsin agirlasmadan hallet islerini...

amaan bende yedim bol bol sonrasinda istesemde yiyemicem belki :1:odun aradi bir saat sonra bulusuyoz :1: cay demlicem bu havada cok guzel oluyo hem usuyup hem cay icmek :1:kalkimda hazirlanim yavastan :1:
ohh maşallah kalk kocişinle keyif yap :16:

selam bacilarim eylul nerdesin kiz kontrole gitmistin ???
nabersiniz biz iyiyik hamdolsun pineklemekle mesguluz :52:
bebisin nevrisimini falan yikamistim en son babasi utuledi :1:eee baba olmak kolay mi :1:

selam bacilarim eylul nerdesin kiz kontrole gitmistin ???
nabersiniz biz iyiyik hamdolsun pineklemekle mesguluz :52:
bebisin nevrisimini falan yikamistim en son babasi utuledi :1:eee baba olmak kolay mi :1:

Geldim kuzummm :)) cok sukur hersey normal dedi doktor. Yat dinlen dedi. Ikizler erken gelebilir dikkat et dedi. Kilosu boyu normal cok sukur. Kan degerlerim toparlanmis masallah. Yukselise gecmis.

Ohhh masalkah kiz kocisine yaptir. Bende haftaya kismetse yikar utulerim hehe ;)))
Hazirlikli olmak gerek.

Geldim kuzummm :)) cok sukur hersey normal dedi doktor. Yat dinlen dedi. Ikizler erken gelebilir dikkat et dedi. Kilosu boyu normal cok sukur. Kan degerlerim toparlanmis masallah. Yukselise gecmis.

Ohhh masalkah kiz kocisine yaptir. Bende haftaya kismetse yikar utulerim hehe ;)))
Hazirlikli olmak gerek.

oh masallah tosunlara :16:ewet dikkat et yorma kendini :1:biraz daha dursunlar icerde..
ben yaptirmadim valla kendisi yapicam dedi yapti bide ozene bezene yapiyoki dedim anlasildi cadi gelince papucumuz dama atilcak bole yaparsan evlilik cagina kadar dogurmam dedim:1:

Back