Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylul ve wuzwut sızde dogurunda,topıgı kapatıp gıdelıw
valla ıkınız ayakta tutuyonuz
kızlara kızsaw kızawaw,cocuk olunca ısler degısıyo
hıcbıseye vakıt olwuyor
aha ben evdeyıwde noluyo,yıne gırewıyoruw,nehır pc ye saldırıyor,ılla o bakcak,o yazcak
suan uyududa bı gelıw dedıw

Heee masallah kuzu. Dikat etmeye ccalisiorum canim iyice agirlastim hee hamile kalmak guzelll ))

Canimmm dogru diyorsun. Sumisali de dogurmus pazartesi gunu. Masallah iyilermis. Sira muzmutla bende. Yatmak dinlenmek gerek. Son hamisler erkenden pirtlatti. .. Masallah iyilerrrrrr.

Canimmm dogru diyorsun. Sumisali de dogurmus pazartesi gunu. Masallah iyilermis. Sira muzmutla bende. Yatmak dinlenmek gerek. Son hamisler erkenden pirtlatti. .. Masallah iyilerrrrrr.

anaaaaaaaaaaaa hay masallaaaaaaaaahhh

norwal wı dogurwussss???
kız daha erken degılwıydı?

oooh sonunda kavustu bebesıne allah saglık versın ıkısınede
zawan ne cabuk gecıyo yaa
ben onun hawılelıgıne bıle rastlıyawadıw taw olarak derken kız dogurdu bıle
aha benıw kız 7 aylık oldu
dogan buyuyor valla

Oglu sabirsizlanmis :) 35 haftalik dogurmus canim. Masallah iyilermis.sezeryan olmus canim. Evet dogan buyuyor masallah.
Bizimkilerde vaktinde gelirler insallah. Cok korkuyorum erken dogumdan.

Son düzenleme:
Oglu sabirsizlanmis :) 35 haftalik dogurmus canim. Masallah iyilermis.sezeryan olmus canim. Evet dogan buyuyor masallah.
Bizimkilerde vaktinde gelirler insallah. Cok korkuyorum erken dogumdan.

aaayy bende ılk sayfalara donustuw gecwısı okuyoduw
ozledıw o gunlerı yaaa,
vakıt buldukca donup bakcaw gecwıse
reswen gunluk tutwusuz aslında burda

sen arastırwıssındır ıkız olup vaktınde doganda oluyo dıwı?
ben hep erken doguyolar dıye bılıyoruw ya

Arada yanliz olunca bende donup okuyorum cevap veresim geliyorrrr :)))) cook guzel gunlerdiiiiii....

Canim arastirdim 34 ile 38 ci haftada dogum oluyormus ikizlerde insallah 36 ci haftami doldururum. Artik yatmaya basladim. Dr yuruyusu felan kesti. Yat dinlen dedi 2 hafta sonra erken dogum olup olmayacagi belirti gosterir dedi. Yavrularim saglikli olsunlar insallah dua et millan cok korkuyorum.

sen yat anaw ozawan,hıc yorwa kendını
sen dıkkatlı davran gerısı allahtan
hayırlısıyla sapasaglaw vaktınde gelırler ıns
hıc korkwa,bız en zorunu basardık hawıle kaldık
hersey allahtan,o ne derse o olur
allahıw saglık versınde gerısı hallolur guzel dusun guzel olsun
bencce sen vakıtlı doguraksın guzel anne

Canim benim cok saol. Dogru diyorsun. Gecen sene bu zamanlar ağlıyordum cocugum olsun die. Cok şükür rabbim nasip etti. Temkinli davranmam gerek gerisi dedigin gibi allaha kalmis. Insallah vaktinde gelir kuzucuklarimmmmmm ♥

selam canlarr
nabersiniz yaf millan ve eylul biras laflamis okicak bisi gorduk sonunda...

oh iyilerse sorun yok masallah onlara evet bizim grup erkenden doguruyolar bakalim bizimki nasil olcak bende erken dogurcam gibi geliyo ama en azindan 36 haftayi gecmek istiyom hayirlisi allahtan tabi ...

Vaktinde gelsin insallah bebislerimiz

bu saat olmus halen gelen giden yokk aaaa kiziyrum ama
selam bacilar nabersizz??
yaw ne zamandir miyopi yok ortalarda tasincakti ne yapti acaba gorunmuyo??
yagmurda artik hic gelmez oldu niyeki ...

bu saat olmus halen gelen giden yokk aaaa kiziyrum ama
selam bacilar nabersizz??
yaw ne zamandir miyopi yok ortalarda tasincakti ne yapti acaba gorunmuyo??
yagmurda artik hic gelmez oldu niyeki ...
canım bende burdayımmmm
dr sen bugün mu gidecektin?

selammm bacilarimm
canım bende burdayımmmm
dr sen bugün mu gidecektin?

ewet gittim doktora cadi ortalama iki kilo olmus doktor kasimin ilk haftasi gibi dogum olabilir dedi eger bi supriz omassa hayirlisi insallah cadi iyiyimis bu arada 35inci haftadayiz dedi doktor gec dollenmeye gore 34 ama biz son adet tarihine dikkate aliyoz bende takvimi mi duzelteyim gec dollenme diye bi hafta geriye cekmistim

eneeemmm maşallah senin prenseste geliyor allahın izniyle...
tek başıma kalacam topikte
benimkilerde zamaninda gelirse aralığın ilk haftası
ama durmazlarsa senden hemen sonra pırtlatabilirim heheheh
benimde 21inde randevum var ozaman belirti verir dedi erken doğum olacaksa... ayy inşallah erken gelmezler. bebişlerin herseyi tamam ufak tefek şeyler hariç. benim pijamam lohusa tacım felan henuz almadım... bu hafta sonu inşllah onlarıda alıp çantamızı hazırlıcam. bende yatıom hep dinleniom ne kadar geç gelirlerse o kadar iyiii #direneylül hahahha

benim onlar tmm artik yapcagim tek sey beklemek sanirim bi dahakine nst mi ne diyolar onada gircekmisiz erken gelin biras dedi bakalim artik...

benim onlar tmm artik yapcagim tek sey beklemek sanirim bi dahakine nst mi ne diyolar onada gircekmisiz erken gelin biras dedi bakalim artik...
evet sen bekle kuzuuuuuuuuuuuuu az kaldı meleğine kavuşmana inşallah. evet nstye bir gir bakalım bende bayramdan sonra gittiğimde gircem heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…