• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar habure gelıyorum ama yazamadan gıdıyorum
nehır cok huysuz,mızmız,hep aglamaklı bı sekılde pesımde dolanıp duruyor
ıkı gun once baktım bayag atesı var
olctum 38,hemen surubunu ıcırdm
yarım saat sonra dustu atesı,babası gelıncede hıcbıse demedım panıklemesın
neyse dunde yıne baktım ateslenıyor,yıne surubunu verdım ıcım rahat etmedı saglık ocagına goturdum
nıye sureklı cıkıyo dıye,olctuler 37,6 du,bogazına bakıldı,cıgerlerı dınlendı
grıp degıl,bı hastalıgı yok,ordakı doktor olsa olsa dıs cıkarcak dedı

bıde gece 3 de uyanmaya basladı sureklı

doguran kızlar aranızda bebısı dıs cıkaran var mı??
ne oluyor o donemde?
dısıne bakıyorum hıbıse yok
ama normalde elımı agzına sokmaya bayılırdı sımdı kafasını kacırıyor,
sadece emmeyı kabul edıyor,ek gıdayı da bıraktı,agzına sokturmuyo hıcbıse
noooluyo bu kıza yaa?

sımdı dıs cıkarma belırtılerını okudum

bunların hepsı dıs cıkarma belırtılerınde var
ve sımdı okuyunca farkına vardıgım sureklı elın kulakta olması ve sureklı kaka yapması da belırtıymıs
aynen nehırde bu durumda
sanırım yakında dısı cıkcak
ama ne kadar surerkı bu hal?
du okumaya devam edım

SELAM bacilarim nassiniz bakem ben hamdolsun iyiymde moralim sifir...:5:
eltim 5 aylik hamileydi olmus bebegi karninda almislar:5:
kuzenim kanserdi sabaha karsi vefat etmis koye gidiyordular son gunlerini cok sevdigi koyde gecirsin diye iki saat kalmisti varmlarina yetisemeden huzura kavustu daha 15 yasinda...ALLAHIM verende sensin alanda muhakkak herseyin en hayirlisini bilirsin sen herseye YETERSIN...

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnnnn
millanım; Nehir dişini çıkartacagı için öledir üzülme telaşlanma annesi bugünlerde geçer.

SELAM bacilarim nassiniz bakem ben hamdolsun iyiymde moralim sifir...:5:
eltim 5 aylik hamileydi olmus bebegi karninda almislar:5:
kuzenim kanserdi sabaha karsi vefat etmis koye gidiyordular son gunlerini cok sevdigi koyde gecirsin diye iki saat kalmisti varmlarina yetisemeden huzura kavustu daha 15 yasinda...ALLAHIM verende sensin alanda muhakkak herseyin en hayirlisini bilirsin sen herseye YETERSIN...
canım başınız sağolsun üzüldüm bende gerçekten okuyunca :(:43:
allah yar ve yardımcıları olsun tatlım geride kalanlara sabır versin rabbim

bende ne orem odunu ise yolladim topladim etrafi pinekliyomm uykudan uyandim ama uykum var :1:
ohh aynen bende pinekliyom heheh :D birazdan kalkıp egzersiz yapmayı düşünüyorum. cumartesi randevum var ve ben 2 haftadır hiç doymadan yiyorum :)) doktordan lafı işitince tekrar yememeye başlarım heheh :D
sabah annem aradıda uyandırdı yoksa bende yeni uyanmış olurdum heheeh :D
muzmut zaman geçmior yaaaaaaaaaaaa:1::35:

muzmut TRT1 çekiyorsa sizin orda da aç. hamilelikle ilgili konusuyor doktor :D :16: yeni başladı

muzmut TRT1 çekiyorsa sizin orda da aç. hamilelikle ilgili konusuyor doktor :D :16: yeni başladı
actim izliyom canim sagol:16:

ohh aynen bende pinekliyom heheh :D birazdan kalkıp egzersiz yapmayı düşünüyorum. cumartesi randevum var ve ben 2 haftadır hiç doymadan yiyorum :)) doktordan lafı işitince tekrar yememeye başlarım heheh :D
sabah annem aradıda uyandırdı yoksa bende yeni uyanmış olurdum heheeh :D
muzmut zaman geçmior yaaaaaaaaaaaa:1::35:

hic sorma gecmiyo zamannn:1:

slm canlar nasılsınız?? uğrayamıorum işler çok yoğun şu bayram tatili gelsee artık bi oh desem bide bayramı süt iznimle birleştircem kullanmadım süt iznimi işyerim ewime çok uzak die toplu bi şekilde kullanıcam ohhhh gel keyfim gel :46::46::46:

Back