- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
namazını kıl bacım. işinide bitir kaldıkca insanın gözünde büyüyorheya temizledim sukur biraz dinlendim kalkip namaz kilam utude var ama suan icin muhatap olamayi dusunmuyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
namazını kıl bacım. işinide bitir kaldıkca insanın gözünde büyüyorheya temizledim sukur biraz dinlendim kalkip namaz kilam utude var ama suan icin muhatap olamayi dusunmuyom
canım başınız sağolsun üzüldüm bende gerçekten okuyuncaSELAM bacilarim nassiniz bakem ben hamdolsun iyiymde moralim sifir...
eltim 5 aylik hamileydi olmus bebegi karninda almislar
kuzenim kanserdi sabaha karsi vefat etmis koye gidiyordular son gunlerini cok sevdigi koyde gecirsin diye iki saat kalmisti varmlarina yetisemeden huzura kavustu daha 15 yasinda...ALLAHIM verende sensin alanda muhakkak herseyin en hayirlisini bilirsin sen herseye YETERSIN...
canım başınız sağolsun üzüldüm bende gerçekten okuyunca
allah yar ve yardımcıları olsun tatlım geride kalanlara sabır versin rabbim
nörek bacım kuaförden geldim elimi yüzümü temizlettimm insana döndüm hehhehhayirli gunler hayirli sabahlar canlarrr
noruyonus bakem??
nörek bacım kuaförden geldim elimi yüzümü temizlettimm insana döndüm hehheh
sen nörüyon bakemm??
ohh aynen bende pinekliyom heheh birazdan kalkıp egzersiz yapmayı düşünüyorum. cumartesi randevum var ve ben 2 haftadır hiç doymadan yiyorum :)) doktordan lafı işitince tekrar yememeye başlarım hehehbende ne orem odunu ise yolladim topladim etrafi pinekliyomm uykudan uyandim ama uykum var
actim izliyom canim sagolmuzmut TRT1 çekiyorsa sizin orda da aç. hamilelikle ilgili konusuyor doktor yeni başladı
ohh aynen bende pinekliyom heheh birazdan kalkıp egzersiz yapmayı düşünüyorum. cumartesi randevum var ve ben 2 haftadır hiç doymadan yiyorum :)) doktordan lafı işitince tekrar yememeye başlarım heheh
sabah annem aradıda uyandırdı yoksa bende yeni uyanmış olurdum heheeh
muzmut zaman geçmior yaaaaaaaaaaaa
soru sordum bakalım okuyup cevaplıcaklar mı?actim izliyom canim sagol
hic sorma gecmiyo zamannn
soru sordum bakalım okuyup cevaplıcaklar mı?
senin 1.5 ay kaldı maşallah
gece sürekli toplanıyor bebişler baya sertleşiyorlar. erken doğuma neden olur mu die sordumoyle gorunuyo bakalim bayramdan sonra her an bekliyos cadiyi sen ne sordun?