ne olsun kuzummm bizde arada gelioz muzmutla yazışıozslm canlar nasılsınız?? uğrayamıorum işler çok yoğun şu bayram tatili gelsee artık bi oh desem bide bayramı süt iznimle birleştircem kullanmadım süt iznimi işyerim ewime çok uzak die toplu bi şekilde kullanıcam ohhhh gel keyfim gel
him iyi izliyom guzel sormussun...gece sürekli toplanıyor bebişler baya sertleşiyorlar. erken doğuma neden olur mu die sordum
slm canlar nasılsınız?? uğrayamıorum işler çok yoğun şu bayram tatili gelsee artık bi oh desem bide bayramı süt iznimle birleştircem kullanmadım süt iznimi işyerim ewime çok uzak die toplu bi şekilde kullanıcam ohhhh gel keyfim gel
ne olsun kuzummm bizde arada gelioz muzmutla yazışıozsende maşallah baya tatil kullancan desene
him iyi izliyom guzel sormussun...
oh minik cadiyla bol bol vakit gecirirsiniz
dur kiz doktor kontrolu olmadan olmasmuzmut kalk bacım egzersiz yapalım
canım çok şükür iyiyiz. en son 15 gün önce gitmiştim 900 kusur gr dılar maşallahaynen cnm... senin zuzular nasıl gelişimleri falan kaç kilo olmuş yawruşlar
aynen cnm yawrum nasıl özlüyo beni... işten geldiğimi görünce bi heyecanlanıo eller ayaklar hareket halinde çıldırıo al beni die alır almaz omzuma yatıo sürtünüo kuzum bnm yaa içim parçalanıo onu bırakıp gidiorum diebol bol ilgilenirim kuzumla bari...
heheh kalktım yaptımdur kiz doktor kontrolu olmadan olmasbenim doktor sadece yuruyus onerdi simdiye kadar
canım çok şükür iyiyiz. en son 15 gün önce gitmiştim 900 kusur gr dılar maşallahbu cumartesi randevum var bakalımmm kaç kilo olmuş minnoşlar
heheh kalktım yaptımsırtımın agrısı geçti pilates topumda vardı iyi oldu ben yaparım hep bu hafta yürüyüş yapamadım hep yagmur yagdı.
bende hafif egzersizler yapıyorum. bu hafta bugün bir kuaföre yürüdüm oda 500 m gidiş 500 m gelişhic sorma yaa bizde tam sogudu haftada bir anca cikiyoz onun disinda evde dolandigim kadaay
bende hafif egzersizler yapıyorum. bu hafta bugün bir kuaföre yürüdüm oda 500 m gidiş 500 m geliş1km yeter hahahah hava 9 derece felan ya üşüyorum eşimin kapşonlularını giyiyorum haha olmuyor artık bişey. çıkıp almayada üşeniyorum şurda 2 ay giycem die ;
orası daha soğukturrrr tabiii... bizimkininde tisortleri olmuyorbizde daha soguk birde bigun cikiyosak ertesi gun gripsi bir durum var giydigim montlarin onu kapanmiyo kilo olarak oduna fark attim bazi tisortleri disinda olmuyo bana
canım çok şükür iyiyiz. en son 15 gün önce gitmiştim 900 kusur gr dılar maşallahbu cumartesi randevum var bakalımmm kaç kilo olmuş minnoşlar
oyyyy kuzuuu anneyi ozluyo tabi valla cok zor allah kavustursun
teşekkürler teyzesiiiiiiiiiioyy yerim o minnakları maşallah onlaraaa minik yawruşlar sizi
orası daha soğukturrrr tabiii... bizimkininde tisortleri olmuyorkapşonlu hırkalarını giyiyorum hahah hemen hemen aynı kilodayız ama o yanımda cılız duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?