Negatif kizlar... Negatif...
canım hoşgeldin.kızlar geldim ben ama başım beynim patlıyor..
çok şükür kaynanamları atlattım kaynana görümce 3 tane birbirinden yaramaz çocuk ...şükür kazasız belasız atlattık,,ben de memnum ayrıldım,onlar da memnun gittiler..tabii ufak tefek saçmalıkları oldu ama eskiye nazaran deve de kulak..
özge için geldim,,ben çok umutluydum senin için canım ama Rabbim senin için daha hayırlı bir zaman belirlemiş demek ki..Rabbim kimseyi çocukla,çocuksuzlukla sınamasın ama hayırsız evlat daha kötü..inşallah güzel günlerimizde olur..
hayııııııııııırrrrr uzun bi süre görmek istemiyorum lütfen:))canım hoşgeldin.
Allah mı kavustursun denir ne denir biledim
neyse atlatmışsın uzun bir süre rahatsız etmezler sizi artık
sen naptın canım adet oldun mu?
hmmmm hayırlısı olsun tatlım inşallah rabbim gönlüne göre versin. inşallah güzel haberler verirsin. stres yapma canım evet stres geciktirebiliyor ama inşallah seninki bebiştir.hayııııııııııırrrrr uzun bi süre görmek istemiyorum lütfen:))
adet olmadım canım,bugün test aldım yarın sabah yapıcam,ama umutlu değilim belirti falan hiç bişey yok..geçen ayda çok gecikmişti..stresten oluyo sanırım..
su misaliden haber yokmu??
günaydın bacılarım nasılsınız??? kızlar size bişi sorcam yaa yawruşumun yanaklarının içinde beyaz beyaz noktalar çıktı ve geçiremiorum karbonatla siliorum sonrasında doktroun verdiği ilacı sıkıorum ağzına ama nerdeyse 1 aydır geçmio mamadan olduğunu düşünüyorumm işten ewe geldiğim zaman emzirebiliorum emzirdiğim zamanda bikaç gün içinde bnm göğsümede geçio o pamukçuk sonra emzirmek için göğsümün iyileşmesini bekliorum yaa çocuk sırf mama emer oldu yaa çok sinirlerim bozuluo nie geçmiolar
günaydın canım.geçmiyo diye üzülme benim oğlumda 1 aylıkken başladı 4.aya kadar devam etti hep karbonatla temizledim çok ağladı canı yandı o ağladı ben ağladım internette araştırıyodum niye geçmiyo diye karbonat aşınmaya sebep olur pamukçuk tekrarlar diye okudum ve biri pudra şekeriyle temizlemiş hemen denedim.tatlı olduğu için de oğlum ağlamadı canı yanmadı.karbonatı ağzında yara olunca bir dene ben yaptım kendime gerçekten çok iğrenç hem yaktı hemde tüm gün midem bulandı.göğüslerimde oldu böyle mantar gibi kaşıntılı kabarcıklı birşey onu doktora gösterdim pamukçukmuş bebekten anneye anneden bebeğe geçermiş döngü gibi.en sonunda dikkat etmeye başladım ve inan 3 gün içinde yok oldu bende çok şaşırdım.göğsümü her emzirmeye yıkadım karbonatla sildim ilk sonra duruladım ve göğüs pedi kullanıyosan hemen bırak o da felaket yapıyo.bide göğüslerime garmastan pomad sürdüm.yani kısaca canım hem kendine hem bebeğine dikkat et dediğim gibi döngü gibi tekrarlıyo pamukçuk olduğunda emmek bile istemiyodu beni ağzı acıyodu galiba neler çektim tam 3 ay ama geçti.doktor mikostatin verdi ama hiç kullanmadım.bide bana bir krem verdi 3 gün falan onu kullandım kaşıntıyı kesti trosyd adı evde bulunsun güzel bi krem eşimde kasık bölgesinde kaşıntı oldu ona da onu vermişti doktoru iyi geliyo yani.hamileliğimin son ayları akıntım çoğaldı kaşıntım oldu kanatırcasına gece gece uykudan çok kalktım onu kullandım doktora sormadım gece de dayanamaz oldum ama şükür geçti tabi sormadan kullanmam hata oldu da ne yapalımgöğüslerine rahatlıkla kullan yani doktorum vermişti çünkü ama emzirme öncesi ılık suyla yıka mutlaka hem yıkaman süt kanallarını açar bebeğin emer emmez süt gelir.
cnm göğüs pedi kullanıorum malesef kullanmassamda sütüm akıo dışarı kadar çıkıo... işe başladığım için zaten akşamları emzirebiliorum bütün gün sağmdığım sütle mama içio... ağzı günde 3 defa karbonatlı suyla silinip mikostatin 2 ölçek mikostatin damlatılıo damlatıldığı gibi de yawrum çırpınmaya başlıo içim acıo dayanamıyorum artık pudra şekeri geçiriomu acaba bide onu deniyim.. karbonatı göğüslerime bende sürüyorum hem emzirirken hem sağarken bnm göğsüme bulaşan geçio ama onun ağzı geçmio nasıl kurtulcam bundan ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?