Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah senden de razı olsun canım. çok seviyoruz seni. rabbim gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah.Canlarım benim (c.c.)Allah razı olsun hepınızden.Kardesımden farksızsınız hepınız içim yanıyo ama toparlanacağım elbet.Rabbim herşeyin hayırlısını bilir öyle büyük ki ona sual olunmaz.mevlam ne eylerse güzel eyler hepiniz Allaha emanetsiniz
selamun aleykum canlarr cumamiz mubarek olsun insallah rabbim cumlemizin duasini hayirla kabul etsin insallah.....
angel gordum seniiii yaz bakalim ne ediyonnn????
diger kayip kislar araniyonuzzz
günaydıınn kardeşlerim.....
ozgecim rabbim sabır versin inşallah tez zamanda psikolojinde düzelir ...beni biliyorsun bak 3 yıldır tek çizgi tek çizgi...aşılama yaptırdım yarın tahlilim var...ama umudum varmı ...o konuda bile emin olamıyorum...sürekli alttan muayene...yok fitili zımbırtısı....hani artık psikolojim ne durumdaysa bazen uyurken eşim değince sanki yanımda kardeşim yatıomuş gibi geliyor...öyle bir kafa yapısı yani....
bize düşen Allah'a sığınmak...midem stresten gaz doldu ...sinirliyim...eltimlerin laf sokmaları asabımı bozuyor...ama bilmiyorum ya....imalı imalı sözler etraftan...bide bu ilaçlar stres yapıo zaten ortamım gergin...eşimin lafıda üstüne tuz biber ...sen 9 ay böyle olsan ben seni çekemem....buyrun burdan yakın....kusura bakmayın düşüncelerim çok karışık...düzgün bir mesaj yazamadım ama siz anlayın
canımmm napayım depresyon stayla...yarın kan tahlilim var...kasıklarım ağrıyo...deli gibi akıntım var...kafayı bozdum sanırım...
hic canini sikma canim rabbim hayirlisini versin takma oyle insanlari birak onlar kendilerini yiyip dursunlar sen takmadikca onlar daha cok kudurur zaten birileri sana laf atamiyosa bilki kendileri icin cok istedikleri bisey sende vardir kiskancliklarindan yapiyolardir...
angellım bacım hoşgeldin özledik senide. inşallah yarınki tahlil sonucun hayırlı olur bitanem. güzel mutlu haberlerle gel inşallah.günaydıınn kardeşlerim.....
ozgecim rabbim sabır versin inşallah tez zamanda psikolojinde düzelir ...beni biliyorsun bak 3 yıldır tek çizgi tek çizgi...aşılama yaptırdım yarın tahlilim var...ama umudum varmı ...o konuda bile emin olamıyorum...sürekli alttan muayene...yok fitili zımbırtısı....hani artık psikolojim ne durumdaysa bazen uyurken eşim değince sanki yanımda kardeşim yatıomuş gibi geliyor...öyle bir kafa yapısı yani....
bize düşen Allah'a sığınmak...midem stresten gaz doldu ...sinirliyim...eltimlerin laf sokmaları asabımı bozuyor...ama bilmiyorum ya....imalı imalı sözler etraftan...bide bu ilaçlar stres yapıo zaten ortamım gergin...eşimin lafıda üstüne tuz biber ...sen 9 ay böyle olsan ben seni çekemem....buyrun burdan yakın....kusura bakmayın düşüncelerim çok karışık...düzgün bir mesaj yazamadım ama siz anlayın
senin parandan onlara ne anlamıyorum. ister gezersin ister evinde oturursun konuşmak için yer arıyor bunlar demek. iyilik yaramaz böylelerine çomağı sokcan kıymetli olcan hahahahhee evet ben gezmelere gidiyormuşum....param varmış...onlar benim kadar yakın olsalar hizmetçi olurlarmış(hangi ara biz oldular daha düne kadar birbirlerini arkadan arkaya yiyorlardı)..ben akıllı çıkmışım...en çok onlar çekmişler k.w lerden...ikisi farklı ilde...nasıl benden çok çekiolar anlamadım kadın yan binada....para olmuş milletin dini imanı ya...bide kendilerinde olmasa diyecem yok...hem bana hava atarlar...ben aldığım hiçbişeyle hava atmam...gittiğim hiç bir yeri reklam yapmam....ama yinede gözleri kalıyor arkadaş....çok sinirlendim dün eşime dedim şunlara paramdan vereyimde sadakam olsn belki gözleri doyar....göz göz göz bu ne arkadaş işinizmi yok...
hee evet ben gezmelere gidiyormuşum....param varmış...onlar benim kadar yakın olsalar hizmetçi olurlarmış(hangi ara biz oldular daha düne kadar birbirlerini arkadan arkaya yiyorlardı)..ben akıllı çıkmışım...en çok onlar çekmişler k.w lerden...ikisi farklı ilde...nasıl benden çok çekiolar anlamadım kadın yan binada....para olmuş milletin dini imanı ya...bide kendilerinde olmasa diyecem yok...hem bana hava atarlar...ben aldığım hiçbişeyle hava atmam...gittiğim hiç bir yeri reklam yapmam....ama yinede gözleri kalıyor arkadaş....çok sinirlendim dün eşime dedim şunlara paramdan vereyimde sadakam olsn belki gözleri doyar....göz göz göz bu ne arkadaş işinizmi yok...
canım hiç muhattap olma onlarla ben öle yapıom hehhehsaolun kızlar ya...arayıp ağzıma geleni sayasım var ama değmez....Allah en güzel cevabı verir ...bi hesaplayın bakayım kızlar 2 hafta önce cuma günü aşılamam oldu bugun kaçıncı gün...gideyim test yapayım kanda...kahverengi leke gelio çünkü galiba tutmadı....
yarin gelip neticeyi bize bildirmeyi unutma angell bari sen gelll
canım hiç muhattap olma onlarla ben öle yapıom hehheh
bu arada inşallah yerleşme lekesidir. 14 gün olmuş bugün canım. inşallah hamilesindir tatlımmm
gel canım aklımız sende kalmasın. inşallah hayırlı haberinle gelirsin yüzümüzü güldürürsün tatlımgelirim gelirim inşallah canım benim...
canım doktor sana ne zaman yap dediyse ozaman yap. bana 14cü günü yap demişti. bende çatlatma iğnesi oldum ya.gitsemmi bugun...ne dionuz şekerlerim...
gitsemmi bugun...ne dionuz şekerlerim...