Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bence git yaptir benimde adet gunum lekelenem gelmisti ben can sikintisindan test etmistimde pozotof cikmisti doktor ilac verdiydi o gun allah hayirlisini bilir ama bizde once tedbir sonra tevekkul edicez insallah dimi ama

bende gideyim ozaman 14. gün bugun yarını bekleyemem sinirlerim bozuk çünkü...kahverengi lekede asabımı bozdu ...eylül sana 14. gün demiş demek 14. gün bakılıyor....

bence git yaptir benimde adet gunum lekelenem gelmisti ben can sikintisindan test etmistimde pozotof cikmisti doktor ilac verdiydi o gun allah hayirlisini bilir ama bizde once tedbir sonra tevekkul edicez insallah dimi ama
Angel şimdi koşarak gider kan vermeye
İnşallah güzel haberlerle gelir

bende gideyim ozaman 14. gün bugun yarını bekleyemem sinirlerim bozuk çünkü...kahverengi lekede asabımı bozdu ...eylül sana 14. gün demiş demek 14. gün bakılıyor....
evet canım 14cü gün kan vermiştim ben. dr izinliydi asistanı verebilirsin demişti.

selamunaleykum canlar bugun cumartesi pek gelen olmas biliyom neyse iki ziyaretci gordum kimsiniz cikin ortayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…