bence git yaptir benimde adet gunum lekelenem gelmisti ben can sikintisindan test etmistimde pozotof cikmisti doktor ilac verdiydi o gun allah hayirlisini bilir ama bizde once tedbir sonra tevekkul edicez insallah dimi ama
Angel şimdi koşarak gider kan vermeyebence git yaptir benimde adet gunum lekelenem gelmisti ben can sikintisindan test etmistimde pozotof cikmisti doktor ilac verdiydi o gun allah hayirlisini bilir ama bizde once tedbir sonra tevekkul edicez insallah dimi ama
evet canım 14cü gün kan vermiştim ben. dr izinliydi asistanı verebilirsin demişti.bende gideyim ozaman 14. gün bugun yarını bekleyemem sinirlerim bozuk çünkü...kahverengi lekede asabımı bozdu ...eylül sana 14. gün demiş demek 14. gün bakılıyor....
Angel şimdi koşarak gider kan vermeye
İnşallah güzel haberlerle gelir
Angel şimdi koşarak gider kan vermeye
evet muzmutum inşallahhhhhhhhhhbence gitti bilee insallah hayirli guzel haberlerle gelir hep beraber bayram ederiz...
hazırlandım çıkıyorum canlar...kahverengi akıntı geliyo ama...durun bakalım...yine cortluycaz gibi...
Hakkında hayırlısı olsun canım. herşeyin hayırlısıhazırlandım çıkıyorum canlar...kahverengi akıntı geliyo ama...durun bakalım...yine cortluycaz gibi...
sen gelmiişsin ben çıktım uyumaya gittimKımsecıkler yok neyse ben de gıdeyım barı Angelcım ınsallah sen güzel haberlerle gel ınsallah
canım benim yaaa seni merak edip girdimNegatif kizlar... Negatif...
. Canım allahtan gelene ne denilebılır (c.c.)Allah sabır versın sanadaNegatif kizlar... Negatif...
Negatif kizlar... Negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?