Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

erken kalktım kahvaltımı yaptım evi temizledim şimdi yapacak bişey yok yemek derdimde yok salata yiyoz heehhu...
işlerim erkenden bitincede sıkılıyom yaww

bugün topiğe ugrayan olmamış hahah :d kendi kendime konuşuyorum :)
aha aşkı memnu başladı Adnan, Bihtere vay vay vay

geçmiş olsun canım
çocuk bu ne zaman ateşleneceği belli olmuyo ki
aşıdan sonra ateşleniyo, hastalanıyo ateşleniyo
al dursun evde
günde kaç defa mama veriyorsun miyopi

gazan mübarek olsun milan

Saol cnm. Ben iki kere 30 ml veeiyorum. Hic istemiyorum ama okdr seyin ustune yine Rabbime sukur kesilmedi sutum. Ama istah pek yok iste. Daha guzel beslensem belki atacak ama olmuyoki yaw. Yemen lazim diyorum ama hic beni kwndi halime birakmiyolar. Ole bunaliyomki. Simdisw k.validemlerdeyz onlardan yuz bulubca daha betr oluyo. Onlarda sanirsin uzman cocuk buyutmede he boka karisiyolar. Alin sizin olsun siz bakin diyecm yavruma kiyamiyom.
Ama bi donelim eve kocamda ise baslasin bildiimi okicam az kaldi

mrb cnm nasılsın? yazdığını okuyunca kendimi gördüm sanki yawruma sadece anne sütü verirken habire eşimin tarafı çocuk çok zayıf sütün yaramıo bilmem ne her kafadan bi çıkardılar artık psikolojim bozuldu halbuki doktor her ay alması gereken kiloyu alıo dio... sonra benim böbrekte taş çıkınca hastane de yattım yawrum mamaya başlamak zorunda kaldı 100 ml'me 2.5 kaşık mama koymuşlar ben çocuk toparlandı mama verince falan diolar o ay sonunda bir tarttırdık çocuk sadece 400 gr. almış meğer mamayı çok sulu yapıolarmış mamanın arkasını bi okudum 100 ml 3.5 kaşık konuyomuş çok sinirlendimm hem laf ediolar hem düzgün bakamıolar ah ben çalışmasam da kendi yawruma bakabilsem psikolojim iyice bozulmuş durumda

Ah cnm bunlar bisi deilde kocamin aileme yaptiklarini kaldiramiyorum ben. Anlatsam cok uzun girmek istemiyorum. Bendede psikoloji kalmadi. Neyseki ucretsiz izin aldim ben. Oda gerci tam istediim kadar olmadi ama yinede kocamin dedigi kdrda az almadim. Neyseki baska bi sehre gidicem kendi kafama gore bakicam kizima. Sonrada Rabbim hayirli bi bakici nasip eder ve bunlarada hayirlisiyla bakmayi nasip etmezde kizim bnm kurallarimla buyur insallah.

Kocam cok zor birisi. Doumdan sonrski olaylarda iyice azitti. Aileler arasi kultur farki ben diim 50 siz diin 60-70 yil. Suan tekbisi tutuyor beni. Icimdeki ses simdi gitme sabret diyo. O seste susunca donup gidicem. Vicdanimda sizlamicak hic. Sadece su evde bulunduum zmn bnde duzelirim oda duzelir diye umut ediyorum

Cnm sana yapilan her neyse ins bian once kurtulursun... O kadar iyi anliorum ki seni.. İnsallah kendi diledigin gibi buyutursun bebisini sen sonucta bi annesin cocugunun kotulugunu asla istemezsin ona herseyin en iyisini vermek istersin .. Rabbim sana guc kuvvet versin kulagini tika bildiginden sasma..

Ya ben kendi kafama gore davrancamda kocam kari gb her boka karisip bide illa anasinin dediini yaptirmak istedii ve yapmayinca kavga cikardii icin yapamiyom. Oyzdn eve gtmk istitom.
Bugun arkadasinin yanina gittik onunda bizimkindn brz buyuk bebei var. Bizim kizi gorunce once bi cikardi fazlaliklari piser bu diye. Sora eldivenleri cikardi yuzunu cizerse cizsin bisi olmaz dedi ayni bnm gb.
En komigide gaz cikarmasi icin sirtina hafif diil brz sert vurcan dedi. Kocamda bana sert vuruyom diye kiziodu xunku anasi sert curma cierleri sokulur dedi. En sonda arkadasi bu cocugu anan gb yetistirme dedi:-D bide ben arada anlatiom bole yapio fln diye adam k.validemi anlatiyom sandi sora koxamin yaptiini soleince kuzdi bide karimisun olum sen kizin isine karisma dedi

Allah yardımcın olsun tatlım yaa
sen yavrun için duyma görme bazı şeyleri
çok zor biliyorum ama
Rabbim yar ve yardımcın olsyn canım ne diyeyim (

geçmiş sayfalara baktım Eslemin hamilelik takvimini gördüm 34cü haftasına gelmiş maşallah. gelsede bize bir haber verse yahuuuuu... çok merak ediyorum onları

selam bacilarr
bayram guzel gecti dugunde gayet iyiydi sukur
dunde denizden geldik
ole su gibi geciyo gunler
bi seze bakayim odun yanimda degilken dedim
ozge tedavin hayirli olsun canim
onun disinda bi gelisme goremedim eylulde doya doya tepik yemeye baslamis sanirsam
bizde iyiyz sukur bir hafta on gune doneriz gorusuruz allaha emanet olun
geçmiş sayfalara baktım Eslemin hamilelik takvimini gördüm 34cü haftasına gelmiş maşallah. gelsede bize bir haber verse yahuuuuu... çok merak ediyorum onları
bende eslemi merak ediyom ama bizi yazmamiss ...hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…