Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu hafta mı ameliyat olacaksın sen? merak ettim seni?tünaydınn kuzularrr
canım bu hafta mı ameliyat olacaksın sen? merak ettim seni?
canımmm inşallah güzel gecer ameliyat.evet cnm çarşamba günü inşallah... bende bebişlerin cinsiyetini sorcaktım sana aklıma geldi sabah :)
canımmm inşallah güzel gecer ameliyat.
ikiside erkek canım kısmetse
inşallah canım biran önce kurtulursun tez vakitte ayaklanırsın.amin cnm inşallah bian önce kurtulayımda çocuğumu emziriyim artık bu hastalık yüzünden çocuğum mamaya başlamak zorunda kaldı inş bırakmaz beni... ayy kıyamam ben onlara yaa maşallahh kuzum sen işi bırakırsın herhalde dimi cnm iki çocukla zor olur
inşallah canım biran önce kurtulursun tez vakitte ayaklanırsın.
inşallah bizde sağ sağlim kavusuruz bebişlerimize
canım ben işten çıktım 2 ay olcak nerseyde evdeyim
amin canımmmm öle yapıom yiyom içiyom yatıomaminnn cnm inşallah Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hayırlı doğumlar versin inşallah... ohh iyi olmuş cnm bol enerjiye ihtiyacın olucak depola enerjini bol bol uyu, locanla vakit geçir vaktin varken bebişler olduktan sonra zor bulcan bunları hehehe
canım hoşgeldin tünaydın...tünaydın kızlaarrr
ben kıloyla kafayı bozduw.
bugun rejıwıw baslawıstır
du bakıw suraya kılo cetelı wıdır nedır ondan koyıw
belkı utanwa belası,ıradelı bı sekılde devaw ederıw
canım hoşgeldin tünaydın...
kız kilo deme bana 1 haftadır aç geziiom diyetisyenin yazdığı liste dışında bişey yemiommm
koy bakalımmmm cetveli
bilmem ki kolay kız ben evlilik için yapmıştım. du bende bi bakim sanaooo cetveli koymak uzun hıkayeymış
uyuwlu bı sıte bulup ordan kopyalıcakwısım.
bende hawılelık takvımı gıbı kolay bıse sanmıstım.
yanlıs bı yerden wı gırıp baktıw acaba:44:
canım hayırlı olsun cetvelin. ne gibi bir değişiklik kendi kendine yapmıor mu? ben pek bilmiyorumtatlım cetveli ben yapabildim ama cetvelde nasıl değişiklik yapabiliyoruz?
canım hayırlı olsun cetvelin. ne gibi bir değişiklik kendi kendine yapmıor mu? ben pek bilmiyorum
nebilim kız ben gönderdiğim linki tam okumadım ama orda yazar belkim :d benim evlilik cizelgem kendi kendine gidio :dkendi kendine nasıl olacak bebem..:) biraz daha kilo verdim onu yazıcaktım ama bulamıyorum bir türlü
geçmiş olsun canımIs deisikligi nedeniyle yola gittik geldik ertesi gun ateslendi. Doktora goturduk atesini takip edin dedi. Ama o ates olcerle ne mumkun. Dun gecede isilik gibi kizardi heryeri. Neyseki doktor telini vermisti aradik sorduk dokuntu olabilir dedi. Bugun tekrar goturcez iste.
Huysuzlugu cok yok. Uyuyor simdi. Bu hastaligin bi artisi daha duzgun emdi ve uyudu masallah 2 gundur mama vermedim hic. Bu sebeple nerdeyse sevincm atesi ciktiina.
Bugun doktordan sonrada ates olceri alcam insallah. Sinir yapti bende dieri
gazan mübarek olsun milantünaydın kızlaarrr
ben kıloyla kafayı bozduw.
bugun rejıwıw baslawıstır
du bakıw suraya kılo cetelı wıdır nedır ondan koyıw
belkı utanwa belası,ıradelı bı sekılde devaw ederıw