• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlarr nirdesiniz yaw tek başıma kaldım :( evdede kimse yok tatil bitti kocam gitti :( neyse bende geziniyim buralarda

harbı hala yok kızlar
bu arada klayede bazı harfler ıptal oldu
baş harfıw gıbı,onsuz cuwleler kurwaya alısıyduw awa olwuyorwus:1::1::1::1::9::9::9:
bu ne yaaaa botokslu gıbı yazıyoruw:1::1::1:
kocaw evde bugun,yol yorgunu,oyuzden cevrıwdısı olcaw hep:1:

bu arada nehır yıne yataktan düştü
bu 3 oldu
artık yere yatak yapcaw weccbur ona,
kendı besıgınınde korkuluklarına tırwanıyo:27:

harbı hala yok kızlar
bu arada klayede bazı harfler ıptal oldu
baş harfıw gıbı,onsuz cuwleler kurwaya alısıyduw awa olwuyorwus:1::1::1::1::9::9::9:
bu ne yaaaa botokslu gıbı yazıyoruw:1::1::1:
kocaw evde bugun,yol yorgunu,oyuzden cevrıwdısı olcaw hep:1:

bu arada nehır yıne yataktan düştü
bu 3 oldu
artık yere yatak yapcaw weccbur ona,
kendı besıgınınde korkuluklarına tırwanıyo:27:
evet yoklar hala tatildeler :D
:D güzel millan ben anlıyorum canla başla mücadelen takdire şayen :D
sen yaz :D

kocan geldi allahtan kupa bizim yoksa çekilmezlerdi :d
benim kocada yendik hala farklı bitirecektik dio 1-0 ı begenmiyor :d hahhahahh

kız nehire dikkat et düşürme çocugu :( içim acıdı haaaa:47:

evet yoklar hala tatildeler :D
:D güzel millan ben anlıyorum canla başla mücadelen takdire şayen :D
sen yaz :D

kocan geldi allahtan kupa bizim yoksa çekilmezlerdi :d
benim kocada yendik hala farklı bitirecektik dio 1-0 ı begenmiyor :d

kız nehire dikkat et düşürme çocugu :( içim acıdı haaaa:47:

kız etrafını yastıkla cevrelıyorduw onların ustune ıkıp dusuyo ılla
bızıwkı done done uyudugu ıcın kendı besıgınde yatawıyo,dar gelıo
kı dun korkuluga cıktıgını gorunce orda da yatırawazwısıw zaten,
wecbur yerde yatcak

bızıwkı fotolarını vıdeolarını gosterırken bayıldı uyuyakaldı:1:

kız etrafını yastıkla cevrelıyorduw onların ustune ıkıp dusuyo ılla
bızıwkı done done uyudugu ıcın kendı besıgınde yatawıyo,dar gelıo
kı dun korkuluga cıktıgını gorunce orda da yatırawazwısıw zaten,
wecbur yerde yatcak

bızıwkı fotolarını vıdeolarını gosterırken bayıldı uyuyakaldı:1:
anammm maşallah kocaman olmuş nehir hanım. darısı bize.
dikkat et cocuga yerde yatır bakalaım. kıyamma yaaa

selam bacilarimmm:16:
tatile devam bayram bitti dugun telasindayiz cuma kina cumartesi dugun odunum beni getirip arefe gunu babasigillere getti carsamba gelcekl havalar sicak gunler yogun ole iste bebisde bize ayak uyduruyo napsinn:52:
millan istikrarli yazilarini takdir ettim kimse gelmesede bol bol yazmisin ne guzel neysem ben anca dugunden sonra ugrarim firsat bulursam arada da ugrarim allah emanet olun opuldunuzzz:16:

harbı hala yok kızlarbu arada klayede bazı harfler ıptal oldubaş harfıw gıbı,onsuz cuwleler kurwaya alısıyduw awa olwuyorwus:1::1::1::1::9::9::9:bu ne yaaaa botokslu gıbı yazıyoruw:1::1::1:kocaw evde bugun,yol yorgunu,oyuzden cevrıwdısı olcaw hep:1:bu arada nehır yıne yataktan düştübu 3 olduartık yere yatak yapcaw weccbur ona,kendı besıgınınde korkuluklarına tırwanıyo:27:
geçmiş olsun canım aman dikkat etsen park yatak almamış mıydın canım hangi korkuluklara tırmanıyo nehir

Selam canlar
Eşim bu bayram hadı bı delılık yapalım dedı arıfe gecesı 01:30 da kalktık memlekete gıttık moral olsun dedı gıttık geldık yıgenlerımı tekrardan görmek ıyı geldı bana
Dönerken de babamıda aldık malum bu hafta buyuk ıhtımal tedavım baslıcak adetımı bekliyorum annemde cumartesı gunu gelıyo ılaclarım bıttı adetım gelır gelmez merkezde alacağım soluğu
Bugun bır sürü tüp kan verdım ön tahlıller ıcın bana bol bol dua edın olur mu buyuk ıhtımal perşembe gunu adet olurum cuma yada cumartesı de giderım doktora
Bu arada 40 yasında yengem tup bebek için gelmıstı yanıma soylemıstım butun ıgnelerını felan ben yapmıştım bayramın 1.gunu aldık güzel haberı.Samsunda çifte bayram yaptık sımdı herkezın gözü üzerimde:27::27:
KIzlar dualarımdasınız siz de benı unutmayın olur mu rabbım ınsallah hayırlı kılmıştır bu bebısı bana
Öpüyoum hepınızı Allaha emanet olun

Selam canlar
Eşim bu bayram hadı bı delılık yapalım dedı arıfe gecesı 01:30 da kalktık memlekete gıttık moral olsun dedı gıttık geldık yıgenlerımı tekrardan görmek ıyı geldı bana
Dönerken de babamıda aldık malum bu hafta buyuk ıhtımal tedavım baslıcak adetımı bekliyorum annemde cumartesı gunu gelıyo ılaclarım bıttı adetım gelır gelmez merkezde alacağım soluğu
Bugun bır sürü tüp kan verdım ön tahlıller ıcın bana bol bol dua edın olur mu buyuk ıhtımal perşembe gunu adet olurum cuma yada cumartesı de giderım doktora
Bu arada 40 yasında yengem tup bebek için gelmıstı yanıma soylemıstım butun ıgnelerını felan ben yapmıştım bayramın 1.gunu aldık güzel haberı.Samsunda çifte bayram yaptık sımdı herkezın gözü üzerimde:27::27:
KIzlar dualarımdasınız siz de benı unutmayın olur mu rabbım ınsallah hayırlı kılmıştır bu bebısı bana
Öpüyoum hepınızı Allaha emanet olun
canım özgemmm sosyal medyada gördüm :) dedim çıldınlarrrrr:1: maşallah size :16:
canım ilaç bittikten 3-4 gün sonra gelmişti benim adetim seninde gelir dediğin günlerde. ayy kıymama maşallahhh bebiş haberi gelmiş. allah kucagınızada almayı nasip etsin inşallah darısı özgeme inşallahhhhhh:49::nazar: dualarımız seninle

Gulguzeli nasil oldun canim?

sagol eylülcüm bende iyileştim sayılır işte..annem yanımdaydı ya hep iyicede alışmışım arifeden bi gün önce gittik memlekete hepimiz bıraktık annemi..dönünce cok yoklugunu hissettim alışmışım :(
senin bebeklerinde maşallahı var görüyorum resimlerini cok yakışmıs hamilelik arkadasıma Nazar degmesin

aha m harfım bugun basıyor
doyadoya yaziw derken yıne gıttı:27:
werys ben korkuluk dıyım sen anla ıste:1:
park yatagın yandakı kollarına tutunup ayaga kalkıyo
kafayı egse asaga duscek yani ordanda..
dün yere yatak actıw awa taş gıbı oldu yaaa..
battanıye ve yorgan sermıstım,bızımkı hıc rahat edemedı..
dakka bası uyandı,bende emsın dıye onla yattım..
heryerımız tutuldu,sabah yatagına koydum,yavrum nasıl gerıle gerıle yattı orda..
bu gece naapcam bakalım..aha m harfım gerı gelmıs yıne:D

kızlar sızın hıc bu yatma yerıyle ılgılı sorununuz yokmu yaaa??
benımkını uyuturken benımde yanında yatmam gerekıyor..
emerek uyuyo cunku..kucagımda uyutup yerıne koymaya kalksam hemen uyanıyo..
mecbur genıs bı yerde yatcak kı bende emdırebılcem..
sız napıyonuz?? bu konuda?
benımkı cok aksi yaaaa..
bı sınırlensın emmede emmez..
dogustan berı böyle:S

Kizlar doktordan geldim cok sukur hersey yolunda dedi. Ters donmusuz. Bole olursa normal dogurabilirsin dedi. Hayirlisi bakalim. Ayaklari yukari dikmis bizimkiler masallah :))) 1ayda 7 kilo aldigim icin kizdi dogal olarak. Kilomu kontrol edecek. Ayda 2kilo normal dedi. Cok simarik davrandim galba. Yememe dikkat etmem gerek. Obez olcam yoksa :(

Teşekkürler Gulguzeli saol tatlim. Sistim iyice :))

aha m harfım bugun basıyor
doyadoya yaziw derken yıne gıttı:27:
werys ben korkuluk dıyım sen anla ıste:1:
park yatagın yandakı kollarına tutunup ayaga kalkıyo
kafayı egse asaga duscek yani ordanda..
dün yere yatak actıw awa taş gıbı oldu yaaa..
battanıye ve yorgan sermıstım,bızımkı hıc rahat edemedı..
dakka bası uyandı,bende emsın dıye onla yattım..
heryerımız tutuldu,sabah yatagına koydum,yavrum nasıl gerıle gerıle yattı orda..
bu gece naapcam bakalım..aha m harfım gerı gelmıs yıne:D

kızlar sızın hıc bu yatma yerıyle ılgılı sorununuz yokmu yaaa??
benımkını uyuturken benımde yanında yatmam gerekıyor..
emerek uyuyo cunku..kucagımda uyutup yerıne koymaya kalksam hemen uyanıyo..
mecbur genıs bı yerde yatcak kı bende emdırebılcem..
sız napıyonuz?? bu konuda?
benımkı cok aksi yaaaa..
bı sınırlensın emmede emmez..
dogustan berı böyle:S
ömer canı nerde ne şekilde yatmak isterse öyle yatıyo canım
bazen emerken bazen ayakta sallarken bazen yatağında ninnisini dinlerken
paşa gönlü nasıl isterse
bu aralar kucagımda emerken uyuyo, bir yere uzansam kıyamet kopuyo ayakta dolanırken uyuyacak paşa
15-20 gündür hasta, huyu da değişti haliyle

benim oğlan biraz ağır kanlı galiba,
yandan yana dönmeye bile niyeti yok
maşallah nehire:nazar:
sen o korkulukları kaldır annesi
yada alt kata al yatağını
çocuklar bu dönemlerinde tepe üstü dşyo yataktan
ben çok korkarım

günaydın canlarım. bugünden itibaren erkenciyim :D öle 12lere kadar uyumak yok :D sabah kalktım 15 yürüdüm sonra eve geldim. kahvaltımı yaptım. ooh misss dengeli kilo almam gerek. totom göbegimden büyük oldu :S:1::1::1::17:

Back