Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh hic sorma ben bu hesap isinden cikamadim bi turlu simdi 4 hafta 1 ay olarak hesaplaniyorsa ben yarin 16 haftayi bitiriyom o yuzden 4uncu ay dedim bunu daha iyi bilen biri varsa aciklasin anlatsin yoksa ilk 4 haftayi saymiyoz muu kafan iyice karistiben daha 5 e gırmedım sen nasıl gırcen daha 4 haftan var :)))
evet o korku beende de var gıtmek bılmıo ama duymamaya calısıom o sesı:)))
her hafta gıdıon mu kontrole? ben ayda bır gırıom ultrasona ,,bı sıkıntı olmadıgı surece gıtmıom
ya kızlar benım kocam dıokı sımdıden oto koltugu falan alalım bebek ıcın o zamana sıkısmayız dıo ama bende o oto koltuklarının cok rahat oldugunu dusunmuyorum,,bıde 13 kılodan sonra ıse yaramıo ,,dıom bende hanı vardı ya ana kucakları port bebe dıe gecıo bende dıom zzaten ınsallah ekımde dogacak kısa gelıo bı doktora gıtcez bıde gıdebılırsek ıkı uc kere kardeslerıme kı cok sanmıorum cunku kısın soguk derken bebegı hasta etmek ıstemem,,ablamlardan kımısı port bebe dıo kımısı oto koltuk uff kaldım ara derede acıkcası uc bes ay kullanmalık bıse almak ıstemıorum yanı bıde nereye koycam onu ev tıka basa halde zaten,,bebelerı olan anneler hıc konusmadınız sız bunu ne ettınız kızcelerınıze,,ogluslarınıza:)))
benim odunda gecen gun alalim diyodu oto koltugu bende aynii merys ki gibi dusunuyom onlar cok hosuma gidiyo hem biz her yere arabayla gidiyos ama sik sik yuruyusede cikiyos arabada lasim en mantiklisi o..eşin mantıklı düşünüyo bence
bizde bebek doğmadan aldık bebek arabası ve puseti
portbebe almadım canım bi zaman sonra bebek de kilo aldıkça külçe gibi oluyo yerinden kalkmıyo ve taşımak için iki kişi gerekli
hem oto koltuğu hem çocuk koltuğu olarak kullanılandan aldım
çok da memnunum
resmini koymuştum doğumdan önce
ömer çok sevdi gündüzleri de onda uyuyor sallandığından
odadan odaya onunla götürüyorum, yemek yaparken oyalıyo onu
evden ne zaman çıksak o koltuğun içinde
alışverişte falan bebek arabasına yerleştiriyoruz puseti
etrafı izlemeye başladı yeni yeni
evden çıkmam diye düşünme, insan çatlıyor akşama kadar çocukla
ekimden ocağa kadar ara ara çıkarsın bebekle dışarı
hep evde tutma, soğuğa da alışsın kuzu
bizimki lacivert olandan
Eki Görüntüle 723306 Eki Görüntüle 723307 Eki Görüntüle 723308 Eki Görüntüle 723309
ohhh hayirli olsun canim artik zamani gelmisti zaten bol bol dinlenirsin insallah...tabi eger kaynanan gelmesse yada sen oraya gitmessen onun icinde doktor raporu al benceGünaydın millet
Ben iznime 1 hafta erken çıkmaya karar verdim. Yani bu cuma son iş günüm. İnşallah şu yasada çıkarsa bayağı bir iznimiz olacak Allahın izniyle
hayirli gunlerr bacilarr
ahhh hic sorma ben bu hesap isinden cikamadim bi turlu simdi 4 hafta 1 ay olarak hesaplaniyorsa ben yarin 16 haftayi bitiriyom o yuzden 4uncu ay dedim bunu daha iyi bilen biri varsa aciklasin anlatsin yoksa ilk 4 haftayi saymiyoz muu kafan iyice karisti
benim odunda gecen gun alalim diyodu oto koltugu bende aynii merys ki gibi dusunuyom onlar cok hosuma gidiyo hem biz her yere arabayla gidiyos ama sik sik yuruyusede cikiyos arabada lasim en mantiklisi o..
ohhh hayirli olsun canim artik zamani gelmisti zaten bol bol dinlenirsin insallah...tabi eger kaynanan gelmesse yada sen oraya gitmessen onun icinde doktor raporu al bence
Selam bacılaaar...
Yine in cin olayı topicde
Bakıyorum alışveriş mevzularına girmişiz..Oh çok şükür yaaa o ilk kötü zamanları atlattık alışveriş zamanına geldik
Bizde geçen gün bi tane park yatağımızı aldık ..ilk başta beraber aynı yatakta yatacaklar çünkü (inş)..ama her ihtimale karşı bi tane daha alıcam birbirlerini uyandırırlar falan diolar etraftan hep, onuda çocuk odasına koyucam..biri de yatak odamızda duracak ..
Pusetlerimizide aldık merysinkinden bende onları beğeniyorum..Diğer portbebe olanlar dümdüz sanki çocuğu çantanın içine atmışsın gibi duruyor..Ayrıca sumisali demişsin ya 13 kiloya kadar zaten ancak okadar kullanılıyor hepsi..o kilodan fazla çocuk büyümüştür artık ne işi var onun içinde direk bebek arabasına geçiş yapıcn ozmn..ayrıca benim aldığım pusetler hem araba koltuğu oluyor hemde evin içinde beşik gibi sallanıyor gittiğin yerde de çocuğunu onun içinde yatırabilirsin..
Kıyafet olayına tam giremedim ..çünkü hem cinsiyetlerimiz tam belli değil hemde maalesef ben gezemiyorum..biri kız ama diğerini yine göremedik kordon bağı sıkışmış bacak arasına : ) ama o da kız olabilir dedi doktor..
Geçende bi mağazaya girdim çok heves ettim en azından bi kız kesin dedim bişiler bakayım diye..anam girer girmez başım dönmeye başladı bayıldım bayılacam sandalye verdiler bana hemen..sonra onun üstünde oturduğum yerden bi kaç bişey aldık işte..
Kızlar arada okuyorum ama pc sorunlu öyle girip yazamıyorum sürekli..Bizde şimdilik durumlar böyle ..sumisali seninde erkekmiş cinsiyeti galiba hayırlısı olsun cnm..başka cinsiyeti belli olan yok galiba..eylülcm sende şükret mide bulantın yok o okadar kötü bişy ki anlatamam ..sırf o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramadım daha yeni yeni farkına varıp heyecanlanmaya başladım..
Ay Allahım herkese yaşatsın yaaa kızıma tokalar bile almaya başladımmmm bayılıyorum kız eşyalarına yaa Allah biliyoki okadar duramiom ayakta yoksa gücüm olsa şimdiye çeyizine kadar gitmiştim
Selam bacılaaar...
Bakıyorum alışveriş mevzularına girmişiz..Oh çok şükür yaaa o ilk kötü zamanları atlattık alışveriş zamanına geldik
Bizde geçen gün bi tane park yatağımızı aldık ..ilk başta beraber aynı yatakta yatacaklar çünkü (inş)..ama her ihtimale karşı bi tane daha alıcam birbirlerini uyandırırlar falan diolar etraftan hep, onuda çocuk odasına koyucam..biri de yatak odamızda duracak ..
Pusetlerimizide aldık merysinkinden bende onları beğeniyorum..Diğer portbebe olanlar dümdüz sanki çocuğu çantanın içine atmışsın gibi duruyor..Ayrıca sumisali demişsin ya 13 kiloya kadar zaten ancak okadar kullanılıyor hepsi..o kilodan fazla çocuk büyümüştür artık ne işi var onun içinde direk bebek arabasına geçiş yapıcn ozmn..ayrıca benim aldığım pusetler hem araba koltuğu oluyor hemde evin içinde beşik gibi sallanıyor gittiğin yerde de çocuğunu onun içinde yatırabilirsin..
Kıyafet olayına tam giremedim ..çünkü hem cinsiyetlerimiz tam belli değil hemde maalesef ben gezemiyorum..biri kız ama diğerini yine göremedik kordon bağı sıkışmış bacak arasına : ) ama o da kız olabilir dedi doktor..
Geçende bi mağazaya girdim çok heves ettim en azından bi kız kesin dedim bişiler bakayım diye..anam girer girmez başım dönmeye başladı bayıldım bayılacam sandalye verdiler bana hemen..sonra onun üstünde oturduğum yerden bi kaç bişey aldık işte..
Kızlar arada okuyorum ama pc sorunlu öyle girip yazamıyorum sürekli..Bizde şimdilik durumlar böyle ..sumisali seninde erkekmiş cinsiyeti galiba hayırlısı olsun cnm..başka cinsiyeti belli olan yok galiba..eylülcm sende şükret mide bulantın yok o okadar kötü bişy ki anlatamam ..sırf o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramadım daha yeni yeni farkına varıp heyecanlanmaya başladım..
Ay Allahım herkese yaşatsın yaaa kızıma tokalar bile almaya başladımmmm bayılıyorum kız eşyalarına yaa Allah biliyoki okadar duramiom ayakta yoksa gücüm olsa şimdiye çeyizine kadar gitmiştim
Allah yardımcın olsun özgecimSelam canlar
nasılsınız bakalım
Benı sorarsanız ıyı olmaya calışıyorum işte
Bu aralar pek ıyı degılım kızlar ya karaciğerimle ilgili sorunlar yaşıyorum su gectıgımız haftayı nasıl gecırdım bır ben bır Allah bılır
Kusmalar yüksek ateş halsizlik kızarıklıklar sinir stres anlayacağınız
Doktorların çoğu kendı kendıme yaptıgımı soyledıler aşırı stres yapıyormusum kendıme evet yapıyorum ama elımde değil ne yapayım
Bana dua edın canlar artık bende su annelık duygusunu tadayım yoksa bakırköylük olucam sanırım artık her yerde açılan tek konu off çok sıkıldım
Durup durup ağlamalarım başladı kendımı tutamıyorum artık
Temmuz gıbı baslıyo tedavım buyuk ıhtımalde agustos regl bırlıkte iğneleri vurmaya baslarım heyecan bı yerden acaba tutcak mı tutmıcak mı endişesi fenalardayım anlayacağınızzz
Annemler ablamlar gelıyor bugun haftasonu babam dayımlar haftasonuna kuzenımın nıkahı var okul kapanır kapanmazda hep bırlıkte tatıle gıdecegız ınsallah bu tatıl benım kafamı dagıtmam için ıyı gelecek
Sizden bu ara iç ferahlığım için bol bol dua istıyorum canlar
Öpüyorum hepınızı kendınıze dıkat edın Allaha emanet olun hepiniz
iyi hadi gözün aydınYa bugün başka bi doktora daha gittim, her ihtimale karşı başka doktorda bilelim diye. daha öncede 1kere gitmiştim zaten. O erken olabilir dedi. 19 haziran belki daha bile önce olabilirmiş. yani eğer dediği gibi olursa zaten erken ayrılmışda sayılmam
Kaynanam bu haftasonu gelcek belki ama k.pederi bırakıpda uzun süreli kalmaz diye tahmin ediyorum. Doktor böle dedikten sorada ben daha gitmem sanırım. Yani götürmeye kalkmaz heralde yani.
Eslem ya maşallah 22 haftalık olmuşunuz, ne çabuk geçiyor günler dimi. Bak benimde doğum yaklaştı işyerimde son 2 gün...
masallah size masallah masallah 22 de olmusuz insallah saglikla devam eder ne guzel alisverislerde basladi bizde simdiye kadar bi kac hediye var alis verisler dusunme asamasindaSelam bacılaaar...
tabiki dr önemliSelam millet
Ben galiba doktorumu değiştiriyorum. Dün bi doktora daha gittim. Daha önce bi kere daha gitmiştim. Ozaman aynı şeyleri söylüyorlar bi farkları yok diye üstünde durmadım ama bu sefer farkettimki bu adam daha iyi bir doktor. Ultrasonda bebeğimin artık gelişimini tamamladığını, erken doğabileceğini söyledi, nstye yolladı. Ufak ufak sancılarım varmış ama sıkıntı değil dedi. Artık ultrasonun gösterdiği haftanın bi önemi yok, bebek gelişimini tamamlamış dedi. 19 haziran hatta daha erken doğabilir dedi.
Ama işte ben erkek doktor olması konusunda kendime sıkıntı yaratırmıyım diye korkuyorum açıkçası. Gelecek hafta nst için çağırdı, çatı muayenesi yapacak, ozaman kendimi kasmazsam bu doktorda doğum yapıcam. Çünkü diğer doktor bayan ve geçen hafta çatı muayenesini yaptığında hiç sıkıntı hissetmedim.
Yani anlaşılan ben erken falan çıkmıyorum izne. Belkide bu hafta bu kadar zorlanmamın sebebide budur. Ayaklarım çok fena şiş bu hafta. Geçmedi gitti. Neyseki geçen hafta hastane için çantamı alma zahmetini gösterebildim
Bugünde geçen gün resmini koyduğum beşiği alcam internetten inşallah. Gelecek haftada temizliği yaptırcam, onun dışındaki günlerdede bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülicem hazırlicam annemle. Sorada kafam rahatlicak inşallah bunları halledince
Bendeki gelişmeler böyle. Bebişimiz 2900-3000gr olmuş. 3,5u biraz geçebilir dedi doğuma kadar. Nst sonucunu göstermeyi beklerken hemşiresiyle konuştuk biraz. Normal doğum derse sıkıntı olmaz, iyi bir doktordur dedi. Hatta kızda yeni doğum yapmış, beni normal yapmaya ikna etmeye çalıştı ama ben korktuğum için sezaryen yaptı dedi. Eğer ben kabul etsem normal olurdu dedi. Hemşiresi falanda iyiydi. Odalara falanda baktık. Diğer hastane bu hastaneden biraz daha güzel ama doktorun iyi olması daha önemlidir dimi?
tabiki dr önemli
doğum bilinmeyen kutu
seni rahatlatacak olan dr
miyopim az kaldı doğumuna inşallah bir çırpıda kurtulursun. ayy heycanlandımmm
kızlar bugün direktörümle konustum ve yerime birini bulmasını istedim buldukları gün istifamı edip çıkcam :) hehehehe ayy çok rahatladımmmmmmmmmmm
evet canım herseyin hayırlısı. önümüze bakcaz artık. bulantım yok canım arada oluyor ama limon suyu içiyorum taze sıkılmış geçio hemen.Erkek doktorlar daha iyi oluyor diyorlar ama ben bilemedim. Düşünüyorum diğer doktorumda kötü değil ama hani bi sıkıntı yada panik anında ne tepki vereceğini bilemiyorum. Azarlarmı beni, kadın doktorlar için kendileride doğum yaptığı ve süreci bildikleri için daha gaddar oluyor diyorlar ama bilemioyrum.
Evet canım ya az kaldı. İnşallah sıkıntısız bi şekilde kurtuluruz. Senin içinde hayırlısı olsun canım. Dikkat et kendine. İş hayatı biraz yordu seni sanırım. Birde ikiz olması kolay değil tabi. Bulantı yok dimi aşırı bi şekilde.
hayirli olsun canim artik darisi bize insallahGünaydın herkese, hayırlı cumalar
Bugün son işgünüm.
hayirli cumalar canlar rabbim her daim sizleri korusun
hayirli olsun canim artik darisi bize insallah
Slm kizlar. Bugun pazar topik sessiz :))
slm muzmutcumselam canlar
bugun pazartesi yine de sessiz sanki ne farki var dunden miyopide yazmamis bugun yoksa dogurmus falan olmasin bole aniden ortadan kaybolanlar dogurup geliyo genelde