• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slm kızlar ,,,
uff yanagım sıstı 20lık dısım hala cıkamıyo :(( dıscı dedıydı amelıyatla alcaz onu dıye,,cunku 5 yıldır ara ara sısıp duruo sonra ınıo :)) sabah aradım konusduk doktorla suan amelıyat olamazsın dedı kan sulandırıcıyı kullanmaman lazım dedı ama onu kullanmazsanda olmaz gebesın dedı,,gel bakım ama cekecen dedı bıde azar ısıttım :)) ben sana demedım mı dedı gebe kalmadan halledelım onu dıe :)))
onun dısında ıyım cok sukur danada ıcerde buyuyo artık daha ıyı hıssedebılıorum,,ama yıne cıddı bır tekme atması yok :)))
dun de b12 ne alemde oldugunu ogrenmek ıcın saglık ocagında kan verdıydım sımdık almaya gıtcem Allahım ınsallah artmıstır da o tuhaf kokulu ılacı bı ay da olsa ıcmem,,ama artmadıysa ve hatta dustuyse ıgneye gecıs edecekmısım haftada bı gun,,artık tam anlamıyla elege donecem yanı :))) su ıcınce fıskıracak :)))))))))))))))))))

ufff bakıom arada gelıp ama mıyopı hala dogurmamıs:)))) dogursana beeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))

eslem bence kendını gostermeyende kız :)))

ufff dun eczacı kafamı karıstırdı doktor bana magnorm verdı magnezyum ılacı kasılmayı azaltıomus,ama gunde bır dedı yok dedım doktor ıkı kullan dedı dedım cok mu kasılman var dedı yok hıc yokkı dedım hım o zaman doktorunun dedıgı gıbı kullan dedı,,sız kullanıonus mu ? suda erıyen bı ılac ,,bıde demır ılacı kullanıom ferrum fort,
ıste boyle ben gıdım gıyınım ancak ulasırım saglık ocagına dınlene dınlene gıdıorum ..artık 15 dk yurumeye basladım :))))))pazartesıden ıtıbarende 20 dk olcak :)))))

slm kızlar ,,,
uff yanagım sıstı 20lık dısım hala cıkamıyo :(( dıscı dedıydı amelıyatla alcaz onu dıye,,cunku 5 yıldır ara ara sısıp duruo sonra ınıo :)) sabah aradım konusduk doktorla suan amelıyat olamazsın dedı kan sulandırıcıyı kullanmaman lazım dedı ama onu kullanmazsanda olmaz gebesın dedı,,gel bakım ama cekecen dedı bıde azar ısıttım :)) ben sana demedım mı dedı gebe kalmadan halledelım onu dıe :)))
onun dısında ıyım cok sukur danada ıcerde buyuyo artık daha ıyı hıssedebılıorum,,ama yıne cıddı bır tekme atması yok :)))
dun de b12 ne alemde oldugunu ogrenmek ıcın saglık ocagında kan verdıydım sımdık almaya gıtcem Allahım ınsallah artmıstır da o tuhaf kokulu ılacı bı ay da olsa ıcmem,,ama artmadıysa ve hatta dustuyse ıgneye gecıs edecekmısım haftada bı gun,,artık tam anlamıyla elege donecem yanı :))) su ıcınce fıskıracak :)))))))))))))))))))

ufff bakıom arada gelıp ama mıyopı hala dogurmamıs:)))) dogursana beeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))

ufff dun eczacı kafamı karıstırdı doktor bana magnorm verdı magnezyum ılacı kasılmayı azaltıomus,ama gunde bır dedı yok dedım doktor ıkı kullan dedı dedım cok mu kasılman var dedı yok hıc yokkı dedım hım o zaman doktorunun dedıgı gıbı kullan dedı,,sız kullanıonus mu ? suda erıyen bı ılac ,,bıde demır ılacı kullanıom ferrum fort,
ıste boyle ben gıdım gıyınım ancak ulasırım saglık ocagına dınlene dınlene gıdıorum ..artık 15 dk yurumeye basladım :))))))pazartesıden ıtıbarende 20 dk olcak :)))))

heyyy germe beni daha zamanımız var bizim :1::1:

Doktor bana magnezyumu bayağı bi süre vermedi canım kasılmam yok diye. 7.ayda falan verdi ama şimdi doktoru değiştirdim dedim ya o doktora ilk gittiğimde 20 haftalık falandım o vermişti kasılma sormamıştı bile. Ozaman biraz içtim kendi doktoruma gidince tekrar sordum magnezyum eksikliği diye bişi yok biz onu kasılmalar varsa azaltıyor diye veriyoruz demişti bende bırakmıştım ozaman. Bilmiyorum ne kadar doğru. Doktorların bakış açısı sanırım ama günde 1 tane veriyorlar genelde.

Birde ilacın zamanı çabuk dolsun diye günde 2 kere yazmış olabilir bence ara bi sor doktoruna. günde 1 defa yazarsa 30 gün sonra tekrar ödüyo ya devlet o süreyi diyorum ben. Benim doktor kan hapında öle yapıyordu. Bide aklında bulunsun bana b vitamini verdi onuda günde 2kere yazarsa devlet ödüyormuş yoksa ödemiyomuş eczacı sölemişti bizde doktora düzelttirmiştik. biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

selam bacilarrr:16:
dunden beri en azindan herkes gelip az cok bisiler yazmis sevindim yani :16:bizde sabah pazara gittik bugun sukur hava biras sicakti isindik :1:ole iste :1:
Günaydın millet :3::3:

Burdayım şimdilik. Bi sıkıntımız yok, bi yoklama vereyim dedim :1::1:
sikinti etme spor et bol bol miyopi evdesin tadini cikar :1:

slm kızlar ,,,

geçmiş olsun sumisali, diş ağrısı kadar beter bi şey yoktur, benimde hamilelikte durup durup çıkmaya çalışırdı
benim 4tane 20 dşim var malesef, çok çektim
Allah seni de kurtarsın inşallah
ben hamileliğin sonuna kadar kan hapını kullandım
artık öğüre öğüre içiyordum ilacı
zaten lohusalıkta da kullanıyorsun o ilacı,kan kaybı olduğu için
magnezyum ve kalsiyumu da hamileliğin sonuna kadar kullandım
yalnız benim doktorum, bir gün kalsiyum bir gün magnezyum içmemi tavsiye etmişti
dr una güven bence
senin yaşadıklarını ve durumunu o biliyo
eğer aklına takıldıysa kontrole gittiğinde bi sor doktora

slm kızlar ,,,

amanın 20 lik diş konusuna hiç girmeyin hiiiiiiiiççç sevmem:51:
bir tane çektirdim anam ağladı...Allah kolaylık versin..

su misali nasıl gidiyor kuzum..iğnelere bacağındanmı devam ediyorsun..bacak kontenjanın bitip başka tarafları delmeye başladınmı??sorunsuz sıkıntısız darısı bana inşallah..
gerçi hamile kalsam topiktekiler çooook sonra öğrenir bu ara yaz rehavetine kapıldık,dağıldık hatunlar:37:

amanın 20 lik diş konusuna hiç girmeyin hiiiiiiiiççç sevmem:51:
bir tane çektirdim anam ağladı...Allah kolaylık versin..

su misali nasıl gidiyor kuzum..iğnelere bacağındanmı devam ediyorsun..bacak kontenjanın bitip başka tarafları delmeye başladınmı??sorunsuz sıkıntısız darısı bana inşallah..
gerçi hamile kalsam topiktekiler çooook sonra öğrenir bu ara yaz rehavetine kapıldık,dağıldık hatunlar:37:

sen hamile kalda kuzum
bizim öğrenmemiz dk sında olur :1:
yoksa güzel haberlr mi var:52:

sen hamile kalda kuzum
bizim öğrenmemiz dk sında olur :1:
yoksa güzel haberlr mi var:52:
yok canım geçen ay çooook regl olduğum için doktor 1 tane normal regl gör sonra korunmayı bırak dedi..şu an normal regl görüyorum..bi kaç güne bitecek..sonra da önümüzde ki maçlara bakıcaz...:27:
ya birde ben geceleri çok sıçrıyorum..özellikle hamile kaldığımda gördüğüm bir rüya var.ne zaman onu görsem ertesi gün kanamam oluyor ve düşük başlıyor.3 ündede oldu bu şekilde...arkadaşıma bahsettim..dediki hamile kalmadan koruyucu dua taşı üzerinde dedi...ben tırsıyorum dua ile banyoya tuvalete girmeye...taşıyanınız varmı böyle bişey,ya da yaptırmasam mı bilemedim

yok canım geçen ay çooook regl olduğum için doktor 1 tane normal regl gör sonra korunmayı bırak dedi..şu an normal regl görüyorum..bi kaç güne bitecek..sonra da önümüzde ki maçlara bakıcaz...:27:
ya birde ben geceleri çok sıçrıyorum..özellikle hamile kaldığımda gördüğüm bir rüya var.ne zaman onu görsem ertesi gün kanamam oluyor ve düşük başlıyor.3 ündede oldu bu şekilde...arkadaşıma bahsettim..dediki hamile kalmadan koruyucu dua taşı üzerinde dedi...ben tırsıyorum dua ile banyoya tuvalete girmeye...taşıyanınız varmı böyle bişey,ya da yaptırmasam mı bilemedim
taşı canımm duadan zarar gelmezki
benimde yasin tebareke amme nazar ayeti küçük sureler falan yazan bi cevşenim vardı
boynumdan pek çıkarmıyordum
iç huzuru veriyordu gariptir :))
sonra kaybettim, yazmaya da üşendim
kat kat sarıyorlar duayı wc de banyoda bi zararı olmuyor
tak bence
birde bol bol ayetel kürsi falan oku
Allahın izniyle birşey olmayacak bebişine :16:, içinde rahat eder

Canım taşı sen duaları mutlaka, zaten onu merysin dediği gibi kaç kat sarıp sarmalıyorlar. Bende kolay doğum için olan ayetlerin yazıldığı bişi taşıyorum 2 aydır. İç ferahlığı bi güvenlik veriyor. Allahım sana sığındım sen hayırlısını ver diye dua ediyorum her gördüğümde onu. Hiç çıkarmıyorum ben, banyodan banyoya işte. Annem sarıp sarmaladı saolsun bana. tuvalet için falan sıkıntı yaratmıyorum ben. Kaldıki evdesin çok sıkıntı duyuyorsan tuvalalete giderken çıkar. ama sıkıntı yok bnce

taşı canımm duadan zarar gelmezki
benimde yasin tebareke amme nazar ayeti küçük sureler falan yazan bi cevşenim vardı
boynumdan pek çıkarmıyordum
iç huzuru veriyordu gariptir :))
sonra kaybettim, yazmaya da üşendim
kat kat sarıyorlar duayı wc de banyoda bi zararı olmuyor
tak bence
birde bol bol ayetel kürsi falan oku
Allahın izniyle birşey olmayacak bebişine :16:, içinde rahat eder

Canım taşı sen duaları mutlaka, zaten onu merysin dediği gibi kaç kat sarıp sarmalıyorlar. Bende kolay doğum için olan ayetlerin yazıldığı bişi taşıyorum 2 aydır. İç ferahlığı bi güvenlik veriyor. Allahım sana sığındım sen hayırlısını ver diye dua ediyorum her gördüğümde onu. Hiç çıkarmıyorum ben, banyodan banyoya işte. Annem sarıp sarmaladı saolsun bana. tuvalet için falan sıkıntı yaratmıyorum ben. Kaldıki evdesin çok sıkıntı duyuyorsan tuvalalete giderken çıkar. ama sıkıntı yok bnce
günaydın kızlar...saolun ben çekiniyordum biraz..benim tanıdığım yok öyle yazacak babama söyleyeyim o halleder sanırım camiide..

selam bacilarrr :16:
nabersiniz...ecemm bence sen yatmadan oncede oku ayetel kursi 3 ihlas 1 felak 1 nas biz surekli okuyos ole yatiyoss hem seni rahatlatiyo allaha guven o herseyin zamanini biliyor artik hayirlisi bu ay insallah guzel haberler alirsin ama erkenden fark etsende gecikmeyi bekle bence yoksa zaman hiiic gecmiyo :1:

Günaydın millet:1::1:

Muzmutum yoklamaya geldim :1::1: Eylül az kaldı sabret, bakınca çok varmış gibi geliyor ama sayılı gün çabuk geçiyor merak etme. 20.haftadan sonra hissediyorsun ama aklında olsun :16::16:
Ben iyiyim 2 ggündür, bu enerji bişeyleremi işaret ediyor yoksa? Tecrübeli arkadaşlar bi ses verin bakalım, doğum yakınmı? :1::1:

hayirli gunlerrr kislarrr:16:
Kizlar ben bebisleri hisetmek istiyorum. Nezaman hissederim kiii?? ;))
her zamanki aceleci eylul iste :1:biras daha sabredecen eylul bak biz bile daha hissedemiyos arabi bisiler hissediyom onunda onlari oldugundan emin degilim :1:

Günaydın millet:1::1:

Muzmutum yoklamaya geldim :1::1: Eylül az kaldı sabret, bakınca çok varmış gibi geliyor ama sayılı gün çabuk geçiyor merak etme. 20.haftadan sonra hissediyorsun ama aklında olsun :16::16:
Ben iyiyim 2 ggündür, bu enerji bişeyleremi işaret ediyor yoksa? Tecrübeli arkadaşlar bi ses verin bakalım, doğum yakınmı? :1::1:

aferim miyopimm hadi hayirliisiii enerjini bosa harcama tum hazirliklar tamam mi bakim :1:

Back