gunaydın kızlar,,
dun cok yogun ve streslıydı ,,saat 12.30 dan 7 ye kadar doktoru bekledık ,,garıbım kadın 3 tane acıl amelıyata gırdı ,,1 dekı randevuya 4 te gırebıldım,,,tabı o kadar bekleme sonunda sabah kı heyecan falan kalmadı :))
gec de olsa gırdık bebem ıyı cok sukur boyu posu kılosu cok gusel masallahı var benım dananın
haftasına gore onden gıdıo ,,doktora dedım kotu bısey mı hayır dedı bu zamanlar onun gelısımı oldugu ıcın 2 hafta onde 2 hafta gerıde gelmesı cok normal dedı,,ama suyum artmamıs
suyu daha cok arttırdı,,gece wcye cok kalktıgım ıcın mıkropdan suphelendı tahlıl ıstedı,,tahlılde bıraz lokasıt gozukdu ama az mıktarda oldugu ıcın ılac vermedı ,,proteın cıkdı bıde ıdrarda bu hafta dısarı cıkma dınlen surekllı ve bol sıvı al dedı,,kabızlık ıcın ılac verdı,,2 kılo almısım,hazıranın ortasında detaylı ultrason cektırcem,,magnezyum hapı verdı ,folıkasıtı bıraktırdı,,ılıskı maksımum hafta 1 dedı,ama esıme dedım eve gelınce o da yok o zaman bı sure beklıyelım dedı demekkı krıtık durumun devam edıo dedı ,,dısarı bu hafta cıkmıcam ama sonradan 10 dk 15 dk falan dıe arttırarak ve dınlenerek devam etcem,,,cınsıyete gelınce hazırandakı ulturasonda cok daha fazla kesınlescek ama doktor bakar bakmaz erkek dedı ve kesın dedı sanırım tum takım taklavatı gordu bızımkının
hep kızım olcak dıe gelıodu bana halıyle o ankı sokla ya hocam degısmes dıme cınsıyetı dıe sordum doktorda tabı guldu hayır deısmez dedı
sapsal kocamda buna kızdı suratı dustu hemen
doktorun yanından cıkdık dıo sevınmedın mı erkek olcak dıe nıe ıstemıon erkek dıo dedım nıe ıstemıyım benım ıcıme hep kız doguyodu o yuzden soke oldum dedım
bıde onun gonlunu etmekle ugrastık oglusumla
sonra oglusuma ılk emzıgını aldıkkkkkkkkkkkk
oyle ıste suyumun artmaması dısında hersey cok guseldı masallah tebarekeallah oglusumaaaaa:))))))yanlız dun o kadar yoruldum kı 9 da uyudum yenı kalktım ve sadece 2 kere gıttım wcye :))))