• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ınsallah bakalım benım hala detaylı ulturasona kadar umudum var :))))
off ordakı kasıntıda kotu yaaa,,,ıcten dogru mu kasıntın var yoksa dısta mı?
oyy oyy oyyy ınsallah almıstır kılo :)))))

Daha çok dışta var canım ya. İçtede oluyor ama çoğunlukla dışta. Birde akşamları daha fazla oluyor. Geçende fitil vermişti, kullandım ama düzenli olmadı sanırım ondanda geçmedi.
Bu sefer merhem falan sorucam, fitili kullanması da zor anacım.
Aman Allah sizlere vermesin o durumu, bendede hiçbi sorun yoktu 1 aya kadar, bu kaşıntı çok canımı sıktı, yksa maşallah güllük gülistanlık gidiyorduk :9::9:

Daha çok dışta var canım ya. İçtede oluyor ama çoğunlukla dışta. Birde akşamları daha fazla oluyor. Geçende fitil vermişti, kullandım ama düzenli olmadı sanırım ondanda geçmedi.
Bu sefer merhem falan sorucam, fitili kullanması da zor anacım.
Aman Allah sizlere vermesin o durumu, bendede hiçbi sorun yoktu 1 aya kadar, bu kaşıntı çok canımı sıktı, yksa maşallah güllük gülistanlık gidiyorduk :9::9:

evet ya ben progestanı kullanırken bıle cıldırıodum ,,
kasıntı kotu cıdden benım ablam ıkı gebelıktede kasıntıdan oluyodu neydeyse normalde hıc sorun yok ama hamıle olunca kasıntı oluyodu dogum yaptıgı gun gecıodu,,,kızılcık suyu ıyı gelıo dıolar ama ılaclada cok gecmedıyse sanırım kızılcık suyuda cok gecırmez,,
malum bolgeye sabun falan surmuosun dıme? ,,su cok ıc demıcem ıllakı suyunu bol alıosundur,

Günaydın canlarımmm...
Bayadır yoğunum bir türlü nete fırsat bulamıyorum telden girebildiğim kadar işte. Evi tadilata soktuk küçük hanımın odasını yapmaya başladım. Boya badana evin hali içler acısı. Hepsi bitince odanın resmini atarım size çok ucuza aldık oda takımını 1.750 tl üstelik uyku seti falan içinde dahil mdf den yapılma.
ve ben 3 ay sonra adet görmeye başladım şükür eskiden ağrıdan geberirdim şimdi kanamam var mı yok mu onu bile anlamıyorum walla inş. dewamlı böyle gider.
Herkes toparlanamamış sanırım daha. Milan karısıda bir gitti tam gitti herhalde haber alan oldu mu hiç yazmamış sanırım yada ben görmedim.
Neyse çok konuştum ben gideyimde biraz ortalığı toparlayayım hepinizi çok öpüyorum.
Allah emanet olun.

hayirli gunlerrr bacilarrrr:16:
gunaydın kızlar,,
dun cok yogun ve streslıydı ,,saat 12.30 dan 7 ye kadar doktoru bekledık ,,garıbım kadın 3 tane acıl amelıyata gırdı ,,1 dekı randevuya 4 te gırebıldım,,,tabı o kadar bekleme sonunda sabah kı heyecan falan kalmadı :))
gec de olsa gırdık bebem ıyı cok sukur boyu posu kılosu cok gusel masallahı var benım dananın:16::16: haftasına gore onden gıdıo ,,doktora dedım kotu bısey mı hayır dedı bu zamanlar onun gelısımı oldugu ıcın 2 hafta onde 2 hafta gerıde gelmesı cok normal dedı,,ama suyum artmamıs :(suyu daha cok arttırdı,,gece wcye cok kalktıgım ıcın mıkropdan suphelendı tahlıl ıstedı,,tahlılde bıraz lokasıt gozukdu ama az mıktarda oldugu ıcın ılac vermedı ,,proteın cıkdı bıde ıdrarda bu hafta dısarı cıkma dınlen surekllı ve bol sıvı al dedı,,kabızlık ıcın ılac verdı,,2 kılo almısım,hazıranın ortasında detaylı ultrason cektırcem,,magnezyum hapı verdı ,folıkasıtı bıraktırdı,,ılıskı maksımum hafta 1 dedı,ama esıme dedım eve gelınce o da yok o zaman bı sure beklıyelım dedı demekkı krıtık durumun devam edıo dedı ,,dısarı bu hafta cıkmıcam ama sonradan 10 dk 15 dk falan dıe arttırarak ve dınlenerek devam etcem,,,cınsıyete gelınce hazırandakı ulturasonda cok daha fazla kesınlescek ama doktor bakar bakmaz erkek dedı ve kesın dedı sanırım tum takım taklavatı gordu bızımkının:52::52::52: hep kızım olcak dıe gelıodu bana halıyle o ankı sokla ya hocam degısmes dıme cınsıyetı dıe sordum doktorda tabı guldu hayır deısmez dedı :52::52:sapsal kocamda buna kızdı suratı dustu hemen :52::52::52::52: doktorun yanından cıkdık dıo sevınmedın mı erkek olcak dıe nıe ıstemıon erkek dıo dedım nıe ıstemıyım benım ıcıme hep kız doguyodu o yuzden soke oldum dedım :52::52::52: bıde onun gonlunu etmekle ugrastık oglusumla:52::52::52: sonra oglusuma ılk emzıgını aldıkkkkkkkkkkkk :16::16::16::16::16:
oyle ıste suyumun artmaması dısında hersey cok guseldı masallah tebarekeallah oglusumaaaaa:))))))yanlız dun o kadar yoruldum kı 9 da uyudum yenı kalktım ve sadece 2 kere gıttım wcye :)))):52::52::52:
masallah masallah bebisinee sende wc ye gitcem diye usengeclik yapma bol su ic cay falan icme ictigin suyu olduruyor canim siviyi direkt olarak su olarak alsan daha iyi :1:

Hadi bakalım gözünaydın şehzade geliyor, sende valide sultan oluyon :1::1:
Bende 10 gibi gitcem doktora, kaşıntım geçmedi bitürlü, bi idrar tahlilide yaptırayım diyorum gönderirse tabi. Birde bnmki kilo aldı sanki. Sabah kalktım, erkenden yatmıştım bende, yine ağrı var biraz kasıklarımda, galiba bnm aldığım kilolar hep prensese gidiyor :)

Bakalım 2 haftada ne kadar değişiklik olmuş bizimkinde :16::16:
sende soyle guzel haberlerle gel insallah :16:
bizimde randevuya 11 gun var valla zor geciyo bide odun erkek diyo benim icime kiz doguyo ama rabbim saglikli hayirlisi versinde benim icin hiiiic fark etmez ole isteee:1:

evet ya ben progestanı kullanırken bıle cıldırıodum ,,
kasıntı kotu cıdden benım ablam ıkı gebelıktede kasıntıdan oluyodu neydeyse normalde hıc sorun yok ama hamıle olunca kasıntı oluyodu dogum yaptıgı gun gecıodu,,,kızılcık suyu ıyı gelıo dıolar ama ılaclada cok gecmedıyse sanırım kızılcık suyuda cok gecırmez,,
malum bolgeye sabun falan surmuosun dıme? ,,su cok ıc demıcem ıllakı suyunu bol alıosundur,

Geldim ben. Mantar dedi, alttan muayene etti. Hazır bakmışken çatı muayenesinide yapalım dedi. Ben burda okuduklarımla çok zor bişi falan diye düşünüyordum ama hiçbişi hissetmedim desem yeridir. Hiç canım acımadı. Birde ummadığım bi anda olduğu için streste yapmadım. Öle korkulacak bişide değilmiş yani, yırttık yani :9::9:

Bebişimiz haftasıyla uyumlu gidiyormuş. Kafanın büyümesi durmuş, doğurursun sen bunu dedi. Normal için bi sıkıntımız yok yani.
2700 gr olmuşuz, boyumuzda 49 cm. 2 haftada 400gr almış, bilmiyorum tosuncukmu ne olcak bu kız :9::9:

Fitil verdi tekrardan bu seferki günde 1 tane kullanıcakmışım. Birde temizleme jeli verdi. Bakalım inşallah bu sefer geçerde kurtulurum şu kaşıntıdan.

Geldim ben. Mantar dedi, alttan muayene etti. Hazır bakmışken çatı muayenesinide yapalım dedi. Ben burda okuduklarımla çok zor bişi falan diye düşünüyordum ama hiçbişi hissetmedim desem yeridir. Hiç canım acımadı. Birde ummadığım bi anda olduğu için streste yapmadım. Öle korkulacak bişide değilmiş yani, yırttık yani :9::9:

Bebişimiz haftasıyla uyumlu gidiyormuş. Kafanın büyümesi durmuş, doğurursun sen bunu dedi. Normal için bi sıkıntımız yok yani.
2700 gr olmuşuz, boyumuzda 49 cm. 2 haftada 400gr almış, bilmiyorum tosuncukmu ne olcak bu kız :9::9:

Fitil verdi tekrardan bu seferki günde 1 tane kullanıcakmışım. Birde temizleme jeli verdi. Bakalım inşallah bu sefer geçerde kurtulurum şu kaşıntıdan.

canım geçmiş olsun. çatı muayenide atlatmışsın. darısı başıma inşallah :) senin doğuma az kaldı sağlıkla kucagına alırsın inşallahhh:16: maşallah normal doğum içinde hersey normalmiş. bende normal istiyorum dr 3-1 ihtimal dedi :( inşallah sağlıkla kucagıma alabilirim bende

hayirli cumalar canlar cumamiz hayr olsun bereketli olsun insallah rabbim cumlemizi korusun aminn..:16:

merhabalar kızlar
ara ara takip ediyorum sizi, ama ömerden yazamıyorum

hamişler :34: nasıl gidiyo hamilelik :)))
zaman ne çabuk geçecek farketmeyeceksiniz bile
gerçi doğduktan sonra zaman daha hızlı akıyo
Rabbim herkese nasip etsin anneliği :16:

miyopi canım hamilelikte benim kadar mantardan çeken yoktur sanırım
son ayda dr ilaç da vermedi idare et artık dedi
ne çektiğini anlayabiliyorum yani
dr ilaç verirse düzenli kullan bacım
doğumdan sonra da tekrarlamak için fırsat kolluyo meret

muzmut, sumisali ve eylül; yazdıklarınızı okudukça gözlerim doluyo inanın
ben hamileliği özlüyorum galiba :))
ilk tekmeler seğirme şeklinde oluyo
ben 16ncı haftada anca hissetmiştim
sonra kuzucuk büyüdükçe tekmeler sertleşiyor
Rabbim sağlıklı huzurlu hamilelikler nasip etsin

ve şu an aklıma gelen gelmeyen tüm bacılar
hadi ama topik boş kaldı
nerde yeni bebeler :33:

bu arada eslemden haber var mı

merhabalar kızlar
ara ara takip ediyorum sizi, ama ömerden yazamıyorum

hamişler :34: nasıl gidiyo hamilelik :)))
zaman ne çabuk geçecek farketmeyeceksiniz bile
gerçi doğduktan sonra zaman daha hızlı akıyo
Rabbim herkese nasip etsin anneliği :16:

miyopi canım hamilelikte benim kadar mantardan çeken yoktur sanırım
son ayda dr ilaç da vermedi idare et artık dedi
ne çektiğini anlayabiliyorum yani
dr ilaç verirse düzenli kullan bacım
doğumdan sonra da tekrarlamak için fırsat kolluyo meret

muzmut, sumisali ve eylül; yazdıklarınızı okudukça gözlerim doluyo inanın
ben hamileliği özlüyorum galiba :))
ilk tekmeler seğirme şeklinde oluyo
ben 16ncı haftada anca hissetmiştim
sonra kuzucuk büyüdükçe tekmeler sertleşiyor
Rabbim sağlıklı huzurlu hamilelikler nasip etsin

ve şu an aklıma gelen gelmeyen tüm bacılar
hadi ama topik boş kaldı
nerde yeni bebeler :33:

bu arada eslemden haber var mı

slm canım nasılsın? bebiş nasıl?

oyy zaman geçmio :) ikiz oldugu için ikili test yapılamıo bana ense kalınlığını ölçtürcem sadece. 10 gün sonra inşallah.

iş yerinde çok sıkıcı olaylar oluyor lokasyonumuz değişti herkes müdür burdu çok sıkıldım. sonum yaklaştı benim :( bakalım hayırlısı:)))

slm canım nasılsın? bebiş nasıl?

oyy zaman geçmio :) ikiz oldugu için ikili test yapılamıo bana ense kalınlığını ölçtürcem sadece. 10 gün sonra inşallah.

iş yerinde çok sıkıcı olaylar oluyor lokasyonumuz değişti herkes müdür burdu çok sıkıldım. sonum yaklaştı benim :( bakalım hayırlısı:)))

hyırlısı olsun eylülcüm
işi de çok takma
sakin bi hamilelik geçir ki bebişlerin de sakin olsun :)))
zaten son zamanlarda hiç çalışmak istemeyeceksin
iznim haftaya bitiyor
gözümde hiç iş yok vvalla
rapor alacam sonra da ver elini ücretsiz izin :10:

Topige bugun ugrayan olmamisss :)))) merys ucretsiz icin al bencede ne hemen bitti iznin yaaaa

hayirli gunlerr bacilarrr:16::16:yine in cin musabakasi var topikte :52: bakalim kim kazanacak:1:

Back