• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Günaydın millet:3::3:

Bi pazartesi sabahı daha, işyerinden merhaba. Son 3 haftam kaldı çalışacağım, ondan sonra evden merhaba diyecem inşallah :3::3:

gunaydınnnnn :)))

artık gece uykusu dıe bı sey kalmadı sureklı wc'ye kalkmakdan fenalık geldı :)) gece 12.30 yattım 7.30 kalktım ve 6 kere wc ye gıttım :9::9::9: gun ıcersınde bu kadar sık gıtmıom gece benım bobrekler cosuo sorcam doktora bugun,,yat kalk yat kalk derken walla kafam sersem tavuk gıbı:52::52::52::52:
heycan fena durumda bende bugun 1 de doktora gıdıoruz offf acep suyum artmısmı? bebem ne durumda ? boyu kac oldu ? cınsıyetı ne? saglıklı mı ? bı dunya soru var kafamda:18::18::18::18:
ya kıdemlı gebeler sızede ates basıo mu ? bu sorcam doktora,,atesımı olcuorum 36.5 veya 37 derece ama ellerım ayaklarım vucudum yanıo resmen,,acaba kabızlıkdan dolayı mı cıddı cıddı kabızlık cekıorum ben haftada bıre dustu nnerdeyse ,bu ıkısını sorcam doktora,,bıde boyle kendımı sısmıs hıssedıom acaba ödem mı oldum ? uff unutmasam bunları barı,,sorsan b12 ıcıom bunaklık aynen devam edıo bende,,,
dua edın ınsallah hersey yolundadır,,bı ay once ıyıydı,,ınsallah sımdıde hersey yolundadır,,

artık gece uykusu dıe bı sey kalmadı sureklı wc'ye kalkmakdan fenalık geldı :)) gece 12.30 yattım 7.30 kalktım ve 6 kere wc ye gıttım :9::9::9: gun ıcersınde bu kadar sık gıtmıom gece benım bobrekler cosuo sorcam doktora bugun,,yat kalk yat kalk derken walla kafam sersem tavuk gıbı:52::52::52::52:
heycan fena durumda bende bugun 1 de doktora gıdıoruz offf acep suyum artmısmı? bebem ne durumda ? boyu kac oldu ? cınsıyetı ne? saglıklı mı ? bı dunya soru var kafamda:18::18::18::18:
ya kıdemlı gebeler sızede ates basıo mu ? bu sorcam doktora,,atesımı olcuorum 36.5 veya 37 derece ama ellerım ayaklarım vucudum yanıo resmen,,acaba kabızlıkdan dolayı mı cıddı cıddı kabızlık cekıorum ben haftada bıre dustu nnerdeyse ,bu ıkısını sorcam doktora,,bıde boyle kendımı sısmıs hıssedıom acaba ödem mı oldum ? uff unutmasam bunları barı,,sorsan b12 ıcıom bunaklık aynen devam edıo bende,,,
dua edın ınsallah hersey yolundadır,,bı ay once ıyıydı,,ınsallah sımdıde hersey yolundadır,,

günaydın canım... bebegn iyidir Allah'ın izniyle meraklanma tatlım. göbişin çıktımı. :) ben sanarsın 4 aylık hamileyim 1 haftada 2 kilo almışım... 59kilo haile kaldım 61 küsür olmuşum :( napacam ben yaa :)))

ateş basması olur bence havalar sıcakladı onunda etkisi gece uyuyamıom sıcaklardan artık. sorularını yaz dr okursun :))) haberlerini bekliyoruz.:16:

Canlarım günaydın :3::3:

Sumisalim gece çok kalkıyorsan tuvalete su içme olayını akşamları azalt. Gündüz yoğunlukla iç. Ozaman daha az kalkarsın ama gündüze sarkar o tempo. Gün içinde içtiğin suyu azaltma ama akşamları daha az iç.

Eylülün dediği gibi sorularını yazda git doktora. Ben öle yapıyorum, telefona not alıyorum, doktorda çıkarıp ordan soruyorum unutuyorum çünkü, bide bnm doktor çok hızlı hepten uçuyom ben.

Ellerin ayakların şişebilir, gün içinde ayaklarını dik yat bazı zamanlarda. Ödem olduunu anlamak içinde şiş olduunu düşündüğün yere parmağınla bastır, içerde kalıyorsa ödemdir. Benim ayaklarım şuan öle mesela. Parmaın izi kalıyor. Sıcak basmasıda normaldir. Ben normalde çok üşüyen biriyimdir, bu sene nerdeyse hiç üşümedim desem yeridir yani.

Herşey yolunda merak etme sen, bebişin büyüyor Rabbimin izniyle. Bugünde inşallah cinsiyetini gösterir, hadi bakalım saat kaçta gidicen doktora.

Eylülüm yediklerine dikkat et biraz, millet şimdi sana 2 canlısında demez, 3 canlısın sen ne bulursan ye derler ama ekmeği falan dikkatli ye. Düzenli besleniyorsan kafana takma kilo olayını ama belli şeyler yiyorsan sadece, mesela karbonhidrat gibi ozaman onlara dikkat et.

Olmazsa bi diyetisyene git, sana vücuduna gerekli şeylere dair bi uygulama yapsın. Belki kan tahlili falan yapar, vücudunun eksiğine göre bir liste hazırlar.

He buarada yanlış anlama, diyetisyene diyet için git demiyorum. Düzenli bi liste versin, sağlıklı beslen diye diyorum. Hastanedesin nasıl olsa, nimetlerinden faydalan :34::34:

Canlarım günaydın :3::3:

Sumisalim gece çok kalkıyorsan tuvalete su içme olayını akşamları azalt. Gündüz yoğunlukla iç. Ozaman daha az kalkarsın ama gündüze sarkar o tempo. Gün içinde içtiğin suyu azaltma ama akşamları daha az iç.

Eylülün dediği gibi sorularını yazda git doktora. Ben öle yapıyorum, telefona not alıyorum, doktorda çıkarıp ordan soruyorum unutuyorum çünkü, bide bnm doktor çok hızlı hepten uçuyom ben.

Ellerin ayakların şişebilir, gün içinde ayaklarını dik yat bazı zamanlarda. Ödem olduunu anlamak içinde şiş olduunu düşündüğün yere parmağınla bastır, içerde kalıyorsa ödemdir. Benim ayaklarım şuan öle mesela. Parmaın izi kalıyor. Sıcak basmasıda normaldir. Ben normalde çok üşüyen biriyimdir, bu sene nerdeyse hiç üşümedim desem yeridir yani.

Herşey yolunda merak etme sen, bebişin büyüyor Rabbimin izniyle. Bugünde inşallah cinsiyetini gösterir, hadi bakalım saat kaçta gidicen doktora.

Eylülüm yediklerine dikkat et biraz, millet şimdi sana 2 canlısında demez, 3 canlısın sen ne bulursan ye derler ama ekmeği falan dikkatli ye. Düzenli besleniyorsan kafana takma kilo olayını ama belli şeyler yiyorsan sadece, mesela karbonhidrat gibi ozaman onlara dikkat et.

Olmazsa bi diyetisyene git, sana vücuduna gerekli şeylere dair bi uygulama yapsın. Belki kan tahlili falan yapar, vücudunun eksiğine göre bir liste hazırlar.

He buarada yanlış anlama, diyetisyene diyet için git demiyorum. Düzenli bi liste versin, sağlıklı beslen diye diyorum. Hastanedesin nasıl olsa, nimetlerinden faydalan :34::34:
canım :) kız karbonhidrat cok yiyorum. kesmem gerek sanırım :( evet 3 canlısın ye diolar :):16: iştahım çok açık yiyorum bende. diyetisyene gitmiştim ilk başlarda liste verdi amam uygulayamıyorum. azcık azcık seyler yazıo :)))))) du ben onu uygulamaya gecim :)

canım :) kız karbonhidrat cok yiyorum. kesmem gerek sanırım :( evet 3 canlısın ye diolar :):16: iştahım çok açık yiyorum bende. diyetisyene gitmiştim ilk başlarda liste verdi amam uygulayamıyorum. azcık azcık seyler yazıo :)))))) du ben onu uygulamaya gecim :)

Hani insanlar bişiler sölemeye çok meraklı ya eylül. Banada kilo almamışsın diyorlar an itibariyle 10-11 kilo aldım ben, ama insanlara yetmiyor.
Ha 13-15 kilo alsaydımda bu sefer bnm moralimi nasıl bozacaklarını şaşırırlardı.

Karbonhidrattan, pilav, ekmek, pasta börek onlardan uzak durmaya çalış. Onların hepsi sende kalıyor işte. Sorun orda.
Fındık fıstık, kuru meyve falan yemeye çalış. Yaz geldi meyveler arttı onlardan ye.

Ben hep böle canım bişi istediğinde düşünürdüm ya tamam canım istiyor ama bunun bebeğime yararı olurmu, eğer olacağını düşünüyorsam ısrarla yedim. Yoksa kafaya takmadım.
Aman onu canım istedi yemezsem çocuğuma bişi olur diye düşünmedim.
Düşünenlere saygım sonsuz ama bana dayatmasınlar :1::1:

hayirli gunler bacilarrr:16:
su misali guzel haberlerle gel canim...suyun yeterli olup olmadiginida cisinden anlaya bilirsin koyu renk ve cok kokuluysa yetersizdir ama acik renk ise yeterlidir ole diyo doktor :1:
eylul kilo konusunu hic acma 4 cu aydayim tartilamaya korkuyom gecen ay gittigimde bir ayda 3 kilo almistim ama gobek fazla cikmadi tum vucut olarak gelisiyorum ben ama son kontrolden sonra meyve sebze yagsiz et seklinde besleniyom ekmegi falan baya kestim yada oglenleri yiyiom vucut yaksin diye:1:

selam kızlar hayırsız arkadaşınız geldi...nasılsınız geçmişi okuyamadım ..herkes rapor versin :) ne oluo ne bitio...hepsini istiyorum :D
beni sormayın ...anlatıpta moralinizi bozmak istemiyorum...:27::27::27:

Canım nasılsın bebiş nasıl? Fotoları gördüm maşallah kızçene :nazar::nazar:
Doktor banada 10 hazirandan sonra hazırlıklı ol dedi. Ben normalde 25inden sonra doğuracakmışım gibi hissediyordum ama bu 2 haftadır erken doğuracakmışım gibi bi his var.
Bu hislerin gerçekle alakası varmı acaba?
İçine doğan gerçek oluyormu?
Sen hiç erken doğum yapabileceğini düşünüyormuydun?
Belki saçma ama ne bilim belirsizliği biraz aşmak istiyorum sanırım :44::44:

benim belirtileri vardı ama miyopicim karnım çok erken düşmüştü akıntım başladı sancım vs. bu yüzden hissediyordum erken olacağını çok zorluyordu çünkü çıkmaya. ama sen kimseyi takma.bak daha yeni doğmuş olacaktı benimki 15 günü geçti bile :)

öyle yap canım göğüsle acıyla işi yok sütün dengeli beslen ve sitres yapma bide bana milupanın rezene çayı humananın still tea çayı aşırı süt yapıyo.ona rağmen moralim bozukken düşüyo hemen.göğüslerim hamilelikte büyüdü ve kahverengi kısmı baya karardı şimdi biraz açıldı gibi ama süt miktarı arttıkça bedenim büyüdü şimdi 110 larda falan önceden 90 dı.

kızlar hurma pekmezide çok süt yapıyor

Canım maşallah diyelim sizlere. Eşinin işide hayırlı olsun. Ama bu taşınma süreçlerinde çok dikkat et kendine olurmu, yorma kendini. Ne güzel sende istanbula gidiyorsun, bende okadar çok istedim ama kısmet olmadı istanbul bana. Hayırlısı böyleymiş, belki ileride daha hayırlı bi zamanda Rabbim banada istanbulda yaşamayı nasip eder.

Eylülüm mide bulantılarına niye takıyorsun bukadar. Benimde öle kustuğum olmadı çok fazla. Çok aç kalmazsan bulanmayabiliyor.
Birde çalışıyorsun, dinlenemiyorsun gün içinde birde bulantın olsaydı çok sıkıntı yaşayabilirdin. Bebeklerin sağlıkla büyüdükten sonra bende bu yok şu yok diye kafaya takma hiç. Bak bana doktor randevularını saya saya beklerdim, doğurmama az kaldı yaw :9::9:

İnşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişleri. Birde sana tavsiye kötü konuşanların dediğini kafana takma kesinlikle.

Ay biz kafası biraz büyük gidiyor dedikde k.valideme, senaryo yazdı resmen, ben gülsün diye söyledim kadın bi anda niye büyükmüş, bişimi varmış, sıkıntı olurmuymuş 50 tane şey sıraladı.
Sonra birde detaylıda kordon boynunda çıktı ya, eşime sakın ha annene söyleme dedim. Onu söylesem bana zindan ederdi her randevuyu. Zaten kocamda aynısı, geçende odasını falan hiçbişisini almadık, bitek kıyafet var onun dışında bişimiz yok. "Kordon boynunu dolamış ya, ben onuda kaybedicez diye korktum o yüzden bişi almak istemedim diyo. Gelde deli olma.
Rabbim hayırlısını verir diyemeyen adamdan uzak dur. Ben kocamdan uzak duramicam için mümkün mertebe duymamaya çalışıyorum, annesinede söylerken daha dikkatliyim.:9::9:

canım kordon dolanır çıkar bi daha dolanır yaramazlık içerde başlıyor bişey olmaz Allahın izniyle takma sen

selam kızlar nasılsınız? ne güzel toplanmaya başlamışsınız ben rahatsızdır 2-3 gündür idrar yollarım enfeksiyon kapmış 40 derecenin üstüne çıktı hep ateşim serum iğne antibiyotikler derken 3 gün sonra düştü çok şükür şimdi iyiyim. kızımda iyi çok şükür gündüz uyuyor hanfendi gece emsin sürekli kene gibi yapışıyor :) çok özledim sizleri.

selam kızlar nasılsınız? ne güzel toplanmaya başlamışsınız ben rahatsızdır 2-3 gündür idrar yollarım enfeksiyon kapmış 40 derecenin üstüne çıktı hep ateşim serum iğne antibiyotikler derken 3 gün sonra düştü çok şükür şimdi iyiyim. kızımda iyi çok şükür gündüz uyuyor hanfendi gece emsin sürekli kene gibi yapışıyor :) çok özledim sizleri.

Hoşgeldin canım, toplanamadık bi türlü ya, bi ben, eylül, muzmut daim olarak günaydın diyoruz kimse yazmıyor kalıyoruz öyle.

Geçmiş olsun sanada canım. Dikkat et kendine, toparlan bi an önce. Annesine muhtaç bi minik var orda :)
Oğlun nasıl, nasıl davranıyor kardeşine?

Benim işten izin almaya son 3 haftam hatta bu haftayı sayma son 2 haftam. Tam gaz devam ediyoruz işyerinde. Yoruluyorum artık, akşamları çok zor geliyor. Erken çıkmak istiyorum ama sonrasında pişman olmakda istemiyorum, Rabbim güç kuvvet versin bizlere, inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu dönemi. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah.

Yarın doktora gidicem yine, kaşıntım var 1 aydır, fitil verdi kullandım ama geçmedi, idrar yollarına bi baktırayım diye gidicem inşallah bişi çıkmaz.

selam kızlar hayırsız arkadaşınız geldi...nasılsınız geçmişi okuyamadım ..herkes rapor versin :) ne oluo ne bitio...hepsini istiyorum :D
beni sormayın ...anlatıpta moralinizi bozmak istemiyorum...:27::27::27:

Hoşgeldin canım, nerelerdesin ya, niye uğramıyorsun hiç bizlere. Neyse iyi olda biz sensizliğede dayanırız :)

Eylülün hamile olduunu biliyomuydun, en son o kalmıştı hemde ikizmiş. Onun dışında eslemle sumisalini biliyordun zaten sanırım.
Sumisali bugün doktora gitcekti, bebiş cinsini gösterirse kızmı erkekmi onu anlicak :)

Sende anlat, içinde kalmasın, ne diye varız canının sıkkınlığını geçiremeyeceksek.

gunaydın kızlar,,
dun cok yogun ve streslıydı ,,saat 12.30 dan 7 ye kadar doktoru bekledık ,,garıbım kadın 3 tane acıl amelıyata gırdı ,,1 dekı randevuya 4 te gırebıldım,,,tabı o kadar bekleme sonunda sabah kı heyecan falan kalmadı :))
gec de olsa gırdık bebem ıyı cok sukur boyu posu kılosu cok gusel masallahı var benım dananın:16::16: haftasına gore onden gıdıo ,,doktora dedım kotu bısey mı hayır dedı bu zamanlar onun gelısımı oldugu ıcın 2 hafta onde 2 hafta gerıde gelmesı cok normal dedı,,ama suyum artmamıs :(suyu daha cok arttırdı,,gece wcye cok kalktıgım ıcın mıkropdan suphelendı tahlıl ıstedı,,tahlılde bıraz lokasıt gozukdu ama az mıktarda oldugu ıcın ılac vermedı ,,proteın cıkdı bıde ıdrarda bu hafta dısarı cıkma dınlen surekllı ve bol sıvı al dedı,,kabızlık ıcın ılac verdı,,2 kılo almısım,hazıranın ortasında detaylı ultrason cektırcem,,magnezyum hapı verdı ,folıkasıtı bıraktırdı,,ılıskı maksımum hafta 1 dedı,ama esıme dedım eve gelınce o da yok o zaman bı sure beklıyelım dedı demekkı krıtık durumun devam edıo dedı ,,dısarı bu hafta cıkmıcam ama sonradan 10 dk 15 dk falan dıe arttırarak ve dınlenerek devam etcem,,,cınsıyete gelınce hazırandakı ulturasonda cok daha fazla kesınlescek ama doktor bakar bakmaz erkek dedı ve kesın dedı sanırım tum takım taklavatı gordu bızımkının:52::52::52: hep kızım olcak dıe gelıodu bana halıyle o ankı sokla ya hocam degısmes dıme cınsıyetı dıe sordum doktorda tabı guldu hayır deısmez dedı :52::52:sapsal kocamda buna kızdı suratı dustu hemen :52::52::52::52: doktorun yanından cıkdık dıo sevınmedın mı erkek olcak dıe nıe ıstemıon erkek dıo dedım nıe ıstemıyım benım ıcıme hep kız doguyodu o yuzden soke oldum dedım :52::52::52: bıde onun gonlunu etmekle ugrastık oglusumla:52::52::52: sonra oglusuma ılk emzıgını aldıkkkkkkkkkkkk :16::16::16::16::16:
oyle ıste suyumun artmaması dısında hersey cok guseldı masallah tebarekeallah oglusumaaaaa:))))))yanlız dun o kadar yoruldum kı 9 da uyudum yenı kalktım ve sadece 2 kere gıttım wcye :)))):52::52::52:

gunaydın kızlar,,
dun cok yogun ve streslıydı ,,saat 12.30 dan 7 ye kadar doktoru bekledık ,,garıbım kadın 3 tane acıl amelıyata gırdı ,,1 dekı randevuya 4 te gırebıldım,,,tabı o kadar bekleme sonunda sabah kı heyecan falan kalmadı :))
gec de olsa gırdık bebem ıyı cok sukur boyu posu kılosu cok gusel masallahı var benım dananın:16::16: haftasına gore onden gıdıo ,,doktora dedım kotu bısey mı hayır dedı bu zamanlar onun gelısımı oldugu ıcın 2 hafta onde 2 hafta gerıde gelmesı cok normal dedı,,ama suyum artmamıs :(suyu daha cok arttırdı,,gece wcye cok kalktıgım ıcın mıkropdan suphelendı tahlıl ıstedı,,tahlılde bıraz lokasıt gozukdu ama az mıktarda oldugu ıcın ılac vermedı ,,proteın cıkdı bıde ıdrarda bu hafta dısarı cıkma dınlen surekllı ve bol sıvı al dedı,,kabızlık ıcın ılac verdı,,2 kılo almısım,hazıranın ortasında detaylı ultrason cektırcem,,magnezyum hapı verdı ,folıkasıtı bıraktırdı,,ılıskı maksımum hafta 1 dedı,ama esıme dedım eve gelınce o da yok o zaman bı sure beklıyelım dedı demekkı krıtık durumun devam edıo dedı ,,dısarı bu hafta cıkmıcam ama sonradan 10 dk 15 dk falan dıe arttırarak ve dınlenerek devam etcem,,,cınsıyete gelınce hazırandakı ulturasonda cok daha fazla kesınlescek ama doktor bakar bakmaz erkek dedı ve kesın dedı sanırım tum takım taklavatı gordu bızımkının:52::52::52: hep kızım olcak dıe gelıodu bana halıyle o ankı sokla ya hocam degısmes dıme cınsıyetı dıe sordum doktorda tabı guldu hayır deısmez dedı :52::52:sapsal kocamda buna kızdı suratı dustu hemen :52::52::52::52: doktorun yanından cıkdık dıo sevınmedın mı erkek olcak dıe nıe ıstemıon erkek dıo dedım nıe ıstemıyım benım ıcıme hep kız doguyodu o yuzden soke oldum dedım :52::52::52: bıde onun gonlunu etmekle ugrastık oglusumla:52::52::52: sonra oglusuma ılk emzıgını aldıkkkkkkkkkkkk :16::16::16::16::16:
oyle ıste suyumun artmaması dısında hersey cok guseldı masallah tebarekeallah oglusumaaaaa:))))))yanlız dun o kadar yoruldum kı 9 da uyudum yenı kalktım ve sadece 2 kere gıttım wcye :)))):52::52::52:

Hadi bakalım gözünaydın şehzade geliyor, sende valide sultan oluyon :1::1:
Bende 10 gibi gitcem doktora, kaşıntım geçmedi bitürlü, bi idrar tahlilide yaptırayım diyorum gönderirse tabi. Birde bnmki kilo aldı sanki. Sabah kalktım, erkenden yatmıştım bende, yine ağrı var biraz kasıklarımda, galiba bnm aldığım kilolar hep prensese gidiyor :)

Bakalım 2 haftada ne kadar değişiklik olmuş bizimkinde :16::16:

Hadi bakalım gözünaydın şehzade geliyor, sende valide sultan oluyon :1::1:
Bende 10 gibi gitcem doktora, kaşıntım geçmedi bitürlü, bi idrar tahlilide yaptırayım diyorum gönderirse tabi. Birde bnmki kilo aldı sanki. Sabah kalktım, erkenden yatmıştım bende, yine ağrı var biraz kasıklarımda, galiba bnm aldığım kilolar hep prensese gidiyor :)

Bakalım 2 haftada ne kadar değişiklik olmuş bizimkinde :16::16:

ınsallah bakalım benım hala detaylı ulturasona kadar umudum var :))))
off ordakı kasıntıda kotu yaaa,,,ıcten dogru mu kasıntın var yoksa dısta mı?
oyy oyy oyyy ınsallah almıstır kılo :)))))

Back